שיט!!! צלב קרס על הג'קט של אדם!

nini18

New member
../images/Emo45.gif אני יודעת, תמכתי בתגובה שלך ../images/Emo13.gif

אני מסכימה איתך. חח

sweet shir

New member
חחחח ממש לא נראה לי שאדם שם לב לזה...

איזה שטויות די.. מה אנשים מנסים להמציא.XD

mokasosex

New member
כנראה נצטרך לחכות לתגובה שלו ..

אם תהיה כזאת, ואם לא זה ישאר מבחינתי בתור סתם כתם *תרתי משמע*

t r e c o o l

New member
אחרי שנרגעי מאתמול..

אני באמת לא חושבת שזה כ"כ נורא.. דבר ראשון אדם הוא יהודי והומו, ולפי איך שאנחנו מכירים את אדם הוא ממש ממש ממש לא שונא את עצמו.. יכול להיות שהוא לא ידע, כי הם מאוד קטנים וזה בסדר. יכול להיות שהוא שם לב לזה אח"כ ולא התייחס וזה גם בסדר! אבל אם מישהו צייר את זה אח"כ על הבגד, אז צריך להרוג אותו! אחרי שחשבתי בהגיון, אדם לא יכול להיות נאצי כי הוא בעיקר כל מה שנאצים נגדם..זה אפילו מצחיק שאנשים חושבים על זה.. אני מאוד מקווה שאדם ידבר על זה, רק כדי לשמוע אותו שוב אומר שהוא יהודי..
וזהו.

nini18

New member
לדעתי זה מזויף ואין מצב שהוא לא ידע או לא שם

לב אם זה באמת היה שם. אך אם זה היה שם ולא היה אכפת לו שזה שם. אז זה כבר לא הכי נחמד מצידו. נאו נאצי אני בטוחה שהוא לא. אבל גם ללכת עם צלב קרס כזה לא לענין בכלל.

t r e c o o l

New member
גם לי נראה שזה מזויף

אב גם אם לא, אני לא חושבת שזה כ"כ נורא כי הם כ"כ קטנים ובקושי רואים אותם.. אני מקווה שאדם יצייץ על זה משהו או יגיד משהו, רק בשביל להשתיק את כל האנשים שפיירסמו את זה.

nini18

New member
עם כל אהבתי אליו. אין פה הנחות.

אם זה אמיתי זה מאוד נורא. ובכלל עכשיו זה הזכיר לי את התמונה הזאת
.

nini18

New member
לא מזכיר לך קצת משהו המעיל הארוך עם הסמל

האדום בצד והמגפים? ברור שזה סתם אבל כשראיתי את התמונה לראשונה. עוד לפני הג'קט מהטור ישר העלה לי אסוציאציות לא נעימות.

Lady in red2

New member
אה אוקיי, עכשיו גם קלטתי שזה אדם...

הייתי אומרת שהמעיל + מגפיים לא מעלים אסוציאציות, רק הסמל על הזרוע...

nini18

New member
כן ברור, לבד לא הכל ביחד כן חח אבל זה נסלח../images/Emo3.gif

t r e c o o l

New member
ואם הוא שם לב לזה רק אחרי כמה זמן..

לי לקח 20 דקות לראות את זה אחרי שבהיתי בתמונה המוגדלת!

nini18

New member
תראי אם זה אמיתי זה לא לענין לא משנה מתי הוא

שם לב לזה. הצלב הזה הוא הסימן לדבר הכי נורא שקרה לעם שלנו ושקרה בכלל לעם בעולם. את יודעת שישה מיליון!!!! חלק מהמשפחה שלי כלולה בשישה מיליון האילו. והסבא והסבתא שלי היו שם. אז בעיני זה ממש נורא. (לא התכוונתי לדכא אבל אני נכדה של ניצולי שואה ככה שבשבילי זה לא ענין של מה בכך)

naama59

New member
../images/Emo45.gif

סורי, אבל אני חושבת שהמעריצים של אדם (האמריקאיים,כן?) קצת מבליגים על זה בגלל שזה אדם.. פתאום זה בגלל שבמקור יש סימן הודי שמסמל אור אהבה והצלחה? אדם יהודי ואמור לדעת מה זה אומר, אז במידה והוא היה מצייר את זה אני מניחה שהוא לא היה מתלהב מהעובדה שזה יכול להיות גם סמל הודי להצלחה או וואטאבר.

Lady in red2

New member
הגיוני שמעריצים לא יהודים יבליגו על זה

כלומר, לא באמת הגיוני, הם לא אמורים להבליג על זה, אבל כל עוד זה לא נוגע ישירות לעם שלהם, כנראה שמייחסים לזה פחות חשיבות (לא שזה צריך להיות המצב, הרי כל אחד צריך להבין את חומרת השואה).

למעלה