אני באמת לא חושבת שזה כ"כ נורא.. דבר ראשון אדם הוא יהודי והומו, ולפי איך שאנחנו מכירים את אדם הוא ממש ממש ממש לא שונא את עצמו.. יכול להיות שהוא לא ידע, כי הם מאוד קטנים וזה בסדר. יכול להיות שהוא שם לב לזה אח"כ ולא התייחס וזה גם בסדר! אבל אם מישהו צייר את זה אח"כ על הבגד, אז צריך להרוג אותו! אחרי שחשבתי בהגיון, אדם לא יכול להיות נאצי כי הוא בעיקר כל מה שנאצים נגדם..זה אפילו מצחיק שאנשים חושבים על זה.. אני מאוד מקווה שאדם ידבר על זה, רק כדי לשמוע אותו שוב אומר שהוא יהודי..
לב אם זה באמת היה שם. אך אם זה היה שם ולא היה אכפת לו שזה שם. אז זה כבר לא הכי נחמד מצידו. נאו נאצי אני בטוחה שהוא לא. אבל גם ללכת עם צלב קרס כזה לא לענין בכלל.
אב גם אם לא, אני לא חושבת שזה כ"כ נורא כי הם כ"כ קטנים ובקושי רואים אותם.. אני מקווה שאדם יצייץ על זה משהו או יגיד משהו, רק בשביל להשתיק את כל האנשים שפיירסמו את זה.
שם לב לזה. הצלב הזה הוא הסימן לדבר הכי נורא שקרה לעם שלנו ושקרה בכלל לעם בעולם. את יודעת שישה מיליון!!!! חלק מהמשפחה שלי כלולה בשישה מיליון האילו. והסבא והסבתא שלי היו שם. אז בעיני זה ממש נורא. (לא התכוונתי לדכא אבל אני נכדה של ניצולי שואה ככה שבשבילי זה לא ענין של מה בכך)
סורי, אבל אני חושבת שהמעריצים של אדם (האמריקאיים,כן?) קצת מבליגים על זה בגלל שזה אדם.. פתאום זה בגלל שבמקור יש סימן הודי שמסמל אור אהבה והצלחה? אדם יהודי ואמור לדעת מה זה אומר, אז במידה והוא היה מצייר את זה אני מניחה שהוא לא היה מתלהב מהעובדה שזה יכול להיות גם סמל הודי להצלחה או וואטאבר.
כלומר, לא באמת הגיוני, הם לא אמורים להבליג על זה, אבל כל עוד זה לא נוגע ישירות לעם שלהם, כנראה שמייחסים לזה פחות חשיבות (לא שזה צריך להיות המצב, הרי כל אחד צריך להבין את חומרת השואה).