עוד 2 אשכולות בפורום הרשמי אחד של אבי אחד של יובל
פ פרקשון New member 9/1/06 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד 2 אשכולות בפורום הרשמי אחד של אבי אחד של יובל
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד 2 אשכולות בפורום הרשמי אחד של אבי אחד של יובל
ר רותמע New member 9/1/06 #21 לא התכוונתי למעריצים ממש. אלא לסתומים האלה שכותבים בפורומים שלהם. סתם דני אתה חתיך וחסון.
M ManRed New member 9/1/06 #22 הוצאת לי את המילים מהפה גם שאני חסון וחתיך וגם שאנחנו סתומים שרושמים בפורמים שלהם.. רוצה להיות המנהיגה שלנו?
הוצאת לי את המילים מהפה גם שאני חסון וחתיך וגם שאנחנו סתומים שרושמים בפורמים שלהם.. רוצה להיות המנהיגה שלנו?
M ManRed New member 10/1/06 #31 עידן לא מצליח להוציא לי את המילים מהפה הוא מצליח רק להוציא לי את הבולבול מהבוקסר
E Extraordinary Girl 8 New member 10/1/06 #33 אבל יש ../images/Emo32.gif בשביל זה שימי לב מה הנושא של השרשור :/ סוף סוף משהו על שייגעצ...ואתם מזלזלים
אבל יש ../images/Emo32.gif בשביל זה שימי לב מה הנושא של השרשור :/ סוף סוף משהו על שייגעצ...ואתם מזלזלים
ז ז ו ה ר י ת ת ת New member 10/1/06 #35 אבל כולם תקעו פה מא דברים לא קשורים אז לא חשבתי שזה ישנה כ"כ
א אסי סרחנה בנשמה New member 10/1/06 #28 אתה כזה במבה ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif חח כבר אמרתי לך אבל אני אגיד שוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא סתם במבה אלא במבה שחורה וגבוה
אתה כזה במבה ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif חח כבר אמרתי לך אבל אני אגיד שוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא סתם במבה אלא במבה שחורה וגבוה
A Another Perfect Day New member 10/1/06 #38 ../images/Emo79.gifאיזה חמוווווווד../images/Emo23.gif---נ"ש בואו לצ'אט!!