שינויים בהנהלת הפורום

nikonit

New member
לאפיק הציאנוט החדש, המון ../images/Emo49.gif

על הניהול. מקווה שתהיה לך שותפות מפרה ומהנה עם עמית, שהניהול המשותף יצעיד את הפורום למקומות חדשים וטובים. מתנצלת מראש על כל ניג'וס וכאב ראש שאני ויתר חברי הפורום נגרום לך

nikonit

New member
וכמובן גם לעמית ../images/Emo140.gif

בניהול המשותף, מקווה שיתרחש "בשניים זה נחמד כפליים",
שאתה מחזיק מעמיד עם כל ההצקות עד עכשיו, ומאחלת שלהבא הניהול יהיה רק כמו
ו-

nikonit

New member
../images/Emo5.gif אאא תראה... תשמע... ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

afiksambol

New member
תודה.

ההתנצלות התקבלה והחשבון על הכדורים נגד כאבי הראש יישלח אלייך עם שליח עד הבית (אל תשכחי, אנחנו יודעים איפה את גרה....)

nikonit

New member
*אתה* יודע אפה אני גרה../images/Emo35.gif

תוכיח
תוך עמידה בכל הכללים שלי עמית הדגים עמידה יפה בהם בתחתית העמוד. ואתה יודע מי ישלם את המחיר על כל חריגה מסמכות

afiksambol

New member
להוכיח לך על הקרוב או הרחוק ?

(עדיין מחפש את תחתית העמוד....)

nikonit

New member
יש לך חופש בחירה בנושא ../images/Emo13.gif

תחתית העמוד הזה, ראשית העמוד הבא. אותו דבר. אתה קטנוני או שאתה קטנוני?

afiksambol

New member
תודה, רועי...

וכן, על אף שזה לא ממש מענייניו של הפורום, אפיק מזיל טוב (וכמו שאני עונה לכולם, בקרוב אצלך ???)

amitp

New member
../images/Emo41.gif שינויים בהנהלת הפורום ../images/Emo41.gif

שלום לכולם כמו שחלקכם הבחין בינתיים, החל מהיום ובשעה טובה ומוצלחת הפורום שלנו מתברך במנהל (aka ציאנוטי) נוסף העונה לשם afiksambol.
כולי תקווה כי תרומתו של אפיק בניהול תאפשר לפורום לגדול ולהתפתח וכי ימנעו מצבים, כפי שהיו בתקופה האחרונה, בהם נבצר ממני להקדיש את מלוא תשומת הלב לפורום עקב עומס לימודי. אני בטוח שכולנו מאחלים לאפיק הצלחה רבה בתפקידו החדש
* עם כניסת אפיק לתפקיד אנחנו מתכננים מספר הפתעות בתקופה הקרובה. Stay tuned for updates...

Seidman

New member
מזל טוב אפיק

אני מקווה מאוד שתדע לקדם את הפורום בשיתוף עם עמית ורק תזכור מאיזה פורום באת...
בהצלחה

afiksambol

New member
תודה לכל המברכים (והמברכות...)

נוּ בוס, עברתי את טבילת האש בהצלחה ???

Seidman

New member
עזוב,

טבילת האש בפורום הזה לא משהו תקפוץ לפורום הבית, נשמח לארגן לך טבילת אש מיוחדת

afiksambol

New member
ולעמית, מוקדש הסיפור הידוע

על האיש הירוק... ממני, הכחול הירוק, שפגש סוף סוף בכחול הכחול (הסתבכת ? גם אני...) הסיפור על האיש הירוק / יונתן גפן היו היה פעם, בעיר ירוקה, גר לו איש אחד, איש ירוק. האיש הירוק גר בבית ירוק עם דלת ירוקה וחלונות ירוקים. הייתה לו אישה ירוקה ושני ילדים ירוקים. ובלילות היה יושב במיטה הירוקה שלו וחולם חלומות ירוקים. יום אחד קם האיש הירוק בבוקר ירוק, נעל נעליים ירוקות, לבש חולצה ירוקה ומכנסיים ירוקים ויצא החוצה. האיש הירוק נסע באוטו הירוק שלו ונסע בכביש הירוק. מצד אחד של הכביש ראה האיש ים ירוק ומהצד השני פרחים ירוקים. זה היה יום יפה. והאיש הירוק שמח ושר שירים ירוקים, ועישן סיגריה ירוקה עם עשן ירוק. ואז ראה האיש הירוק שעל הכביש עומד איש כחול. האיש הירוק עצר את האוטו הירוק שלו ושאל את האיש הכחול: "הי, איש כחול, מה אתה עושה פה?" "אני?", אמר האיש הכחול, "אני מסיפור אחר".

למעלה