בקרוב אצלך ?
A afiksambol New member 1/2/06 #18 רק לא לשכוח להשתמש בו בתבונה... ודירלדדה - לא בגשם שלא יתרחב ולא בשמש שלא יתכווץ.
ת תכולת עיניים New member 1/2/06 #24 ברכות! בהצלחה יא מינהל! (נכון אני לא מפה אבל מכירה את אפיק מפורום אחר)
A afiksambol New member 2/2/06 #31 תודות ! וכבר הסברתי לך לא פעם, שהפורום הזה כולל גם אתכן. קדימה - אני רוצה לראות גיוס כללי (נתחיל במחלקה שלך ונראה לאן נגיע...)
תודות ! וכבר הסברתי לך לא פעם, שהפורום הזה כולל גם אתכן. קדימה - אני רוצה לראות גיוס כללי (נתחיל במחלקה שלך ונראה לאן נגיע...)
A afiksambol New member 2/2/06 #32 תודה ,אבנר... ובמסגרת הגיוס הכללי, מה קורה עם הצטרפות של עוד כבאים (סליחה, לוחמי אש) לפורום ?
N Nייט New member 2/2/06 #30 וואלה אפיק מזל טוב אני מצפה לפרוטקציות... אהה ותתחדש על הרכב שמגיע עם המשרה... אני מצפה לסיבוב נייט
A afiksambol New member 2/2/06 #34 Thank's ובאותה נימה מגייסת, גם אתה מוזמן לצרף את כל החברים מצוות החירום וההצלה בו אתה מתנדב... אגב, ממתין לך בתיבה....
Thank's ובאותה נימה מגייסת, גם אתה מוזמן לצרף את כל החברים מצוות החירום וההצלה בו אתה מתנדב... אגב, ממתין לך בתיבה....
N Nייט New member 2/2/06 #35 כן... רק חבל שרק אחד מהם יכול לקרא קצת עברית אבל רק עם ניקוד... והוא לא ממש מבין מה שהוא קורא...