שינויים וחילופים

lestatgirl

New member
../images/Emo41.gifשינויים וחילופים../images/Emo41.gif

איזה שינויים [או ללומדי ההיסטוריה שביניכם, תמורות] הייתם רוצים לראות בערוץ? מה הייתם רוצים לשנות, לא בערוץ עצמו ובמה שהוא משדר אלא בכל השאר, בכל הלהקות שמופיעות בו או בתוכניות. שוב אני מסבירה ץתצמי כמו ילדה עילגת אז אני מניחה שדוגמאות תמיד הוכיחו תצמן.. נגיד הייתן שמות את פיט וונז בפאניק כדי שהוא יחלוק את הבמה עם ברנדון מה שמו? הייתם משאירים את ג'וני בורל בליברטינז...?
ולא רק לגבי ההרכב עצמו של הלהקות, אני למשל הייתי הורגת בישביל שג'וני בורל יחליף מלתחה עם הקלאקסונס, שלפחות לאיזה חודש ג'יימי ג'יימס סיימון וקולורפול סוון ילבשו רק לבן ושג'וני יתפרע להם על הארון ולמי אכפת אם הוא יצטרך לחזור להרואין כדי לעשות את זה.. הייתם שמים נמור במקום פרה בטקסט דראג ורוק אנד רול? הקיצר בואו נעשה מזה שרשור הזוי ומיוחד לשבת..

lestatgirl

New member
מה? רק בישביל כל התנגשות האגואים להשאיר

אותו, קרלוס בארט ג'וני בורל ופיט דוהארטי בלהקה אחת, זה היה נגמר ברצח התאבדות!

milkofamnesia

New member
ואז לא היו לנו שירים כמו טיים פור הירואוס

ו-וואט קייטי דיד והיינו נשארים עם שירים מעפנים כמו אמריקה!

lestatgirl

New member
כן כי פיט היה שר שירים של ג'וני

ממתי בסיסטים כותבים בכלל? עזוב את זה תאר לך מה היה קורה על הבמה כל הקאט פייטס על החלוקת מיקרופונים...

milkofamnesia

New member
ג'וני לוח. אחורשמוטה. רייזורלייט להקה מעפנה.

חוץ מגולדן טאץ', וייס, רוק אנד רול לייס וזהו.

lestatgirl

New member
הייתי צינית בהתחלה, בתכלס זה שילוב ענק מבחינה

ויזואלית פיט וקרלוס על במה טופלס וג'וני בבגדים של קלאקסונס מהקליפ של אטלנטיז טו אינטרזון ומזה לוח אם אתה הולך to slag him off לפחות תעשה את זה פרופרלי

lestatgirl

New member
אז תגיד לוך חשבתי התכוונת לוח כמו כזה של בצפר

ולא נראה לי שהוא יורד למישו...

lestatgirl

New member
תיזהרו בדבריכם על הבורל..

הוא עדיין יוצא עם קירסטין דאנס דבר שאאני לא רואה אחד מכם עושה..

Rose131

New member
../images/Emo12.gif

הייתי עושה עוד שיתוף פעולה בין MCR ודה יוזד תוך כדי שאני גורמת לברט ולג'ר להשלים בדרך פלא. ושיחדשו שיר יותר מגניב. נגיד.. אמ.. Don't stop me now? או אמ.. בייסיקל רייס
הוא יהיה ממש אדיר

למעלה