שינויים וחילופים

Rose131

New member
ברט שכב עם פראנקי וג'ר התרגז.

אבל זאת הגרסה שלי. אף אחד לא יודע את הסיבה האמיתית
אומרים שבגלל שMCR התמסחרו, ומשהו על זה שדהיוזד רצו לשים את השיר באלבום שלהם
הגרסה שלי לא יותר אמינה?

Shot To Pieces

New member
יש כל מיני שמועות.

יש כאלה שאומרים שבגלל שג'רארד התפכח ולא רצה לבלות עם ברט כמו שהם בילו פעם (כנראה שבשתייה ובלקיחת סמים וכאלה) אז הם התרחקו ושברט ניסה להחזיר את ג'רארד לכל העסק הזה ג'רארד התעצבן עליו והחליט לנתק איתו קשר. לא נראה לי אמין מי יודע מה אבל זאת סתם עוד גרסה. אני מסכימה עם נועה, ג'רארד כעס על ברט כי הוא גנב לו את פרנקי =/

Rose131

New member
^^

הייתי עושה עוד שיתוף פעולה. וגםוגם הם עשו את אנדר פרשר שהוא לא מגניב.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif

אמ.. זה *פיט וונטז ו *ברנדון יורי. ולא תודה,הדבר האחרון שחסר לי עכשיו זה שברנדון ינשנש גם את פיט
האמת שהייתי רוצה לראות בערוץ את פלייליף ופרמור

וואנק זה השם משפחה של ג'ק../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ג'ק וואנק שהיא צלמת וסוגשלדוגמנית והיא גם האקסית של ריאן רוס, הגיטריסט של פאניק! שזה בערך הקשר היחיד שלה לברנדון אם הייתי לסבית כ"כ הייתי עושה אותה

milkofamnesia

New member
לעזאזל!

אני לא מדבר איתך עד שלא תתעצבני עליי מזה שקראתי לפי וונטז, פיט וואנק, א-לה וואנקר (מאונן)

BabyShambles

New member
קראתי את זה בתור 'וואנקה' וחשבתי שאת מדברת

על ויילי וואנקה ועכשיו בא לי לראות את הסרט;;

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח גם אני XD

בשנייה הראשונה חשבתי זה וונקה.. וכתוב גם ג'ק אז חשבתי על ג'ק ספארו XDD והכל ג'וני דפ חחחחחח ועכשיו בא לי שוקולד :O

lestatgirl

New member
היא מהאלה שדפקו להם שם כמו ז'קלין

וירדו עליהן בכיתה א ואז הם החליטו שהן מגניבות וקוראים להן ג'ק? או שפשוט ראיתי יותר מידי ג'ק וג'יל?..

חחחחח כן../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אבל לא יענו קוראים לה ג'קלין אבל כולם כל הזמן קראו לה בשמות אחרים כי זה ככככללללל כככככךךךךךךךך קשה להגיד ג'קלין אז היא החליטה לקרוא לעצמה ג'ק כי איך אפשר לעוות את השם הזה?

למעלה