שיפורי קטנועים

../images/Emo41.gif שיפורי קטנועים ../images/Emo41.gif

הצעה למנהלי הפורום... לבנות database (אולי בתצורת מאמר, או קישור) לפורום שיכלול שלל אתרים שמתעסקים בשיפור ומכירת שיפורים לקטנועים... השדון תורם קובץ HTM עם קישורים רלוונטים מבחינתו, ומבקש מכל הסובבים להוסיף לרשימה את קישוריהם וכישוריהם
יום טוב, שנה טובה, גמר חתימה טובה לכל הפורום.

קבל...

כנס כאן, רבי : http://www.beedspeed.com/exhausts.htm כאן יש כל מיני אגזוזים, חלקם מתאימים לטייפון. יש גם של מאלוסי לדעתי, אחפש לך. ניסיתי לענות לך במסרים... הם לא עובדים.

מכיר...ראיתי אגזוז של סיטו

שהביקורת שקראתי עליו לא היו טובות(כבד,מקטין מרווח הטייה ולא נותן כמעט שיפור מבחינת מנוע)...את השאר שהיו שם אני לא מכיר בכלל(סקורפיון כמה דגמים,סיטו כאמור,ג'ינלי,ITECNIGASI,KUNDO ועוד...)השאלה היא האם איזה שהוא אגזוז ייתן תוצאה טובה יותר(את של מאלוסי אני לא רואה)או שאני רק אמור לחפש רק להוזיל עלויות אל מול האגזוז המקורי(ולמען האמת לא בדקתי עדיין כמה הוא עולה...) ונסה לענות שוב במסר...מעניין אותי מה הניחוש שלך...

PM עושים משלוחים...

לארץ האפשרויות המוגבלות. ואכן לוקח להם זמן להגיב לאמייל. כאמור.. על מה שתרצה תוכל להזמין גם מטאף-ספיד. אני משער גם שקראת את מה שהם טוענים לגבי האגזוז המקורי.... אנסה למצוא לך את האגזוז של מאלוסי. אני יודע שלא קל למצוא אותו.
הניחוש שלי היה 1.7K (ללא מתלים שבעבורם נחוץ עוד מידע... איזה ? חדשים ? אפטר-מרקט ?...)

1.7 K רק לחלקים ללא מע"מ..וללא

עבודה...וגם זה קצת נמוך(וכמובן שללא המתלים...) והמתלים,חדשים,מקוריים...שים לב...מזלג קידמי קומפלט כן? ונראה לי שאני אלך על אופצית השריפה לפחות בשלב הראשוני....לא מתחשק לי לפנק עוד את הקטנוע...

../images/Emo124.gif וד"א מסקנות../images/Emo70.gif

א.לקנות בזול עלול לעלות ביוקר(|אייקון של וואלה...|) ב.לכל אלו ששואלים פה...מצאתי פיור 79 יד שניה עם 5000 ק"מ ורוצים עליו רק 1000 ש"ח האם לקחת לבדיקה?, התשובה שלי מהיום תהייה כן!. אלא אם אתם יודעים טוב טוב לאן אתם עלולים להכנס. וד"א כולם מוזמנים להצטרף לניחושי השדון... כמה יעלה לנו בטייפון 125: א.החלפת מזלג קידמי קומפלט ובולם אחורי. ב.זוג צמיגים איכותיים. ג.CDI ד.גוף מצערת כולל ידית בלם. ה.כבל גז+מפצל+כבלים למיקסר ולקרבורטור. ו.רצועה למיקסר. ז.משולשים+רצועה. ח.רפידות בלם קידמי+אחורי+החלפת נוזל בלמים. ז.מראות(תחליפיות) ט.עבודה במוסך מורשה פיאג'ו(מוסך גדול ומוכר).

אה כן.כל החלקים מקוריים למעט

המראות. חלק מהחלקים הם חלק מטיפול גדול (16K) שנעשה לקטנוע....אל שתכחו להוסיף עבודה על הטיפול...

בהנחה שהכל חדש...

גם המתלים.. אני מהמר על כ-5.5K. ולמה לא התייעצת לפני שעשית הכל ? יש דברים שלא עושים...
א. החלפה ???? למה ? למה לא לשפץ ? ואם להחליף... למה למקורי ?
ב. נו שויין... ג. כבר אמרתי לך.... ד. למקורי ? השתגעת ? ה. למה להחליף מפצל ? למה לקנות כבלים מקוריים ? ו. טוב מאוד !!!! ז. רצועה מקורית ? למה ? ח. רפידות מקוריות ? למה ?? ז. סוף סוף !!! נדפקה לך הקופסה ? אני מצרף אותך לרשימת הדפוקים אצלי... בחיי... אתה נכנסת שלא לצורך לאן שנכנסת... וכבר אמרתי בעבר... טייפון 125 זהו קטנוע של "סוף הדרך" למי שמטפל בו בעצמו ויודע מה הוא עושה. אין תמורה טובה ממנו לכסף אם יש לך את הידע הדרוש. (אולי הקסגון 150 יותר טוב מהבחינה הזו...)

נדפקה נדפקה...

גם הרפידות ברקס תחליפיות... היו דברים שהיו להם סיבה...אם תרצה במסרים... בכל מקרה הרעיון היה יישור קו ראשוני...ומכאן והלאה לבד... וגם בשיקלול כולל של הקניה+השיפוץ...אני לא מוצא משהו שייתן לי יותר תמורה...

אחחח...הדרגסטר נראה כל כך טוב...

לא היה יבוא של איטלג'ט לארץ פעם? מי היה היבואן?

למעלה