שיפורי קטנועים

לא רציתי לפתוח נושא חדש בקשר לזה..

אבל עלה במוחי רעיון,לקנות קטנוע מעפאן (מילה יפה..) ,דהיינו,פיור ,סופר פיור,ולשפר אותו,אגזוז ,רולים וכדומה ולעשות אותו ממש כייפי לנסיעה. עכשיו תשאלו למה כזה קטנוע? כי התקציב דל,ודעתי היא שאם טיפה משקיעים בקטנוע קטן וקל הוא יהפוך לטיל בליסטי. השאלה היא,האם יש מספיק אביזרים לבניית כזו מפלצת? האם זה יתפוס בביטוח (דהיינו אגזוז וכדומה,אגב גם מדבקות זה אפשרי כן?) ואילו עוד שיפורים יש לפיורים?

S A T L A N

New member
צ'מע אחי...

אני יש אישית יש לי ניסיון דיי דל בשיפורים ובידע רחב על קטנועים... אז ככה אם מה שאני חושב זה נכון אז דבר ראשון אני צריך להגיד WTF מה אתה חושב בדיוק לעצמך לשפר פיור ועוד מעאפן מה נסגר איתך??? קודם כל אין לו קירור מים דבר שדווקא רצוי שיהיה לקטנוע שמתכננים לשפר אותו (לא חייב נגיד הטייפון גם בר שיפורים!!!) וגם יש לו בלמים לא משו משו אז אם אתה לא מתכוון להחליף את הדיסק הקדמי לגדול יותר ולשפר את הבלם תוף האחורי (עניין יקר הבלמים האלה!!!) אז שכח מימנו תחשוב כאילו אתה על R1 במהירות 160 קמש מנסה לבלום רק עם אחורי... זאת בערך ההרגשה שתהייה לך אם??? ובכלל זה אפשרי??? להגיע עם פיור אפילו משופר ל100 תחשוב שתצטרך לבלום זה יהיה לא נעים בעיקר אם תצטרך לעשות בלימת חירום!!! אז גם הוא לא מקורר מים הוא גם לא בעל בלמים משו משו ואני בטוח שיש עוד מספיק סיבות טובות למה לא לשפר פיור כמו שהמנוע שלו דיי חלש לקטגוריה ובכלל (ואתה עוד מדבר ע לאחד ישן... על איזה טיל בליסטי אתה מדבר??? אולי אתה מדבר על טיל סילון רק עם כיוון נסיעה אחד... חחח) ועוד משומש שבטח כבר איבד לו קצת קומפרסיה של המנוע... מצטער אבל אתה גרמת לי לפחפח מעט נ.ב דעתי לו מקצועית בכלל!!! ונובעת רק מידע שצברתי בחצי השנה האחרונה מלימודי מהפורום ומאנשים שמבינים בעניין... כמובן שאני ימליץ לך להתיעץ עם השדון או עם כל אחד אחר שדיי מבין... (מישו אמר WAVESILKE) אז יאלה סע לשפר איזה פיור שינסע על מהירות תלת ספרתית ואחרזה תספר לי איך ההרגשה אולי אני יקבל מימך קצת השראה!!!

שמע...

הרעיון נבע מפאת התקציב הדלה שיש לתלמיד שכמוני (באסה הא? אגב אופיר גר 15 שעה ממני,אני רוצה לדבר איתו והוא לא עונה,מעצבן הבחור חחח....). אני חושב דווקא שהשיפור יהיה דיי ,אולי לעלות טיפה בשנתון אני חושב שמ-97 יש כבר דיסק,שמה כבר אפשר לבצע משהו אחר... טיל בליסטי ,אסביר לך,נסעתי על דיג'י ,של מורה נהיגה עוד ! הקטנוע סגר בישורת שבין צומת וויתקין עד ל-גאולי תימן 84 קמ"שים שנראו דיי אמתיים,בייחוד שכשלידי רכב אי אר (בשיעור גם) שהראה על 81 קמש"ים. אני שוב,לא מתכנן ליסוע במהירות תלת סיפרתית ולשייט עם r1 באותה המהירות. אבל עדיין,כל הרעיון הוא לשפר,ללמוד מכניקה,ולמכור את הבחור (או להשאיר אותו ליופי,אני חולה על פיורים ,הם חמודים)

S A T L A N

New member
צ'מע...

אם אתה מעוניין בסך הכל בקטנוע שיגיע ל84 קמש, אז אולי במקום לקנות פיור, ותאמין לי לשפר אותו, כדי שיגיע למהירות כזאת, ויעידו אחרים שלשם אולי הוא כן יוכל להגיע, גם בלחץ, שיפורים מסוג זה יעלו הון תועפות, תבין אתה מעוניין בלהפוך קטנוע שסוגר 60 ל84, זה לא דבר פשוט בקטנוע מסוג פיור לפחות מהידע שלי יש עליו. תחשוב תקנה קטנוע טייפון שנת 2000 ב- 7300 משו אורגינל וטוב (וכמובן היום לא קונים מחירון אפילו לא טייפון)!!! או לקנות פיור שנת 2000, שיעלה משו כמו 3000 שקל, להשקיע בו עוד 4000-5000 בשביל השיפורים כדי שהוא אולי יגיע למהירות ההיא... (אני בספק בכל זאת!!!) ולך תידע כמה זמן מנוע כמו של הפיור ו-50 סמק בכלל מסוגל לעמוד בלחץ של מהירות כזאת!!! ועוד מדובר על פיור משומש... שמע אחי אתה נכנס למיטה חולה עדיף לך להתרחק מהעניין הזה!!! רוצה פיור קח קנה שנת 2000 בכיף אבל דיר באלאק שכח משיפורים תהנה מימנו כמו שהוא!!! וכשיהיה לך יותר כסף תקנה משו כמו ספידפייט או טייפון!!!

נקווה שאולי נחסוך עוד כמה שקלים ..

כדי לקנות משהו יותר רציני,עד אז זו האופציה היחידה.

למעלה