שירי השבוע שלכם!

אני...

שייגעצ עושה ביד למה? כי אתמול ראיתי את הקליפ וזה עשה לי טוב
לא שייגעצ your sweet 666-HIM ולמה? כי קניתי השבוע את האלבומ ואני לא מפסיקה לשמוע את השיר

Hezi The One

New member
אממ טוב...

שיר השבוע של שייגעצ... "קשה לי לחשוב" שמעתי אותו מלא פעמים השבוע...שיר מצוין...וגם "רוצה ללכת" שמעתי הרבה שיר השבוע לא של שייגעצ... "אם כבר"-היהודים! כל מילה נוספת מיותרת

בצה17

New member
מה.ה.ה.ה.ה.ה

שיר השבוע של שייגעצ: "אוי ואבוי" למה? - כי אין מה לאכול
סתם יש..אבל אמא שלי חייבת ללמוד לגוון היא דוחפת לנו עוף בכמויות.. וגם השיר הזה נורא מדבר אליי השבוע משום מה...
?! שיר השבוע לא של שייגעצ:"המסיבה של הפיג'מות" - יוני בלוך למה? - כי כל שבוע זה שיר השבוע שלי

darkman 36

New member
אני! ../images/Emo9.gifמותר לי לא?../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif../images/Emo67.gif

-שיר השבוע שלכם של שייגעצ- NY-רפיח למה בחרתם בשיר הזה? כי זה ה-שיר של שייגעצ והוא תמיד עושה לי את השבוע
-שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ- Red Hot Chili Peppers- Scar Tissue למה בחרתם בשיר הזה? פשוט יש לי מצברוח לצ'יליז השבוע
וכדי להתלהב- הנה החתימה ששיקו חתם לי ולכם לא! *נה נה נה נה נה תחת של בננה
*

yardenbm

New member
בלקע שוט

השיר של שייגעצ:את יפה ולמה בחרתי בשיר לא יודעת הוא ממש יפה של לא של שייגעצ:riot girl של good charlotte תמונה:הנעלים שלי חח היה לי חשק לשים אותם

בצה17

New member
וואוווו../images/Emo99.gif

איזה נעליים מהממוותתת!!!!!!!!!!!! מאיפה????????

זה של ואנס, לא?! ואם כבר אז קנית

בארץ? נעליים מדהימות איזה יופי שלא כולן מסתובבות עם הורוד-עקב-עושה-קנאק-קנאק אללה בא לי להתלהב היום קניתי מלא פומה וגם קרידן ועוד דברים אהה ויש להגיד תתחדשי

למעלה