שירי השבוע

Love Bem

New member
את תראי בקרוב!

וגם את הקישור שאורנה שמה בקשר לחולצה ראית את זה שזה מלא והם אמרו משהו בקשר לקליפ חדש!

kati666

New member
../images/Emo23.gifאנאיאניאניאניאנאיאניאניא../images/Emo23.gif

שיר השבוע של MCR שלכם:It's Not A Fashion Statement, It's A Fucking Deathwish
שיר השבוע לא של MCR: used-take it away Within Temptation-Angels
אלבום השבוע:לשם שינוי...In Love and Death של יוזד.
ספר השבוע:ה2 הארי פוטר הראשונים,סוף סוף מצאתי זמן לקורא אותם,כבוד.
סיוט השבוע:
עם אתם מבינים למה אני מתכוונת.
תמונת השבוע:>>>הזוכה של..נאמ,תמונה מדהימה.

קטקט../images/Emo7.gif נשמה../images/Emo7.gif

ווקשע אל תשימי ספויילרים של הtop model הבאה, please... תגלי לי אותם כשתתחיל העונה זה קצת הורס לי

MyMystery

New member
אני אני אני נאי נאי נאיאענרירכעהנכל

שיר השבוע של MCR שלכם? prison חחח בזמן האחרון השיר הזה נתקע אליי שיר השבוא לא של MCR -from first to last- populace in two אלבום השבוע Dear diary....(אין לי כוח לכתוב) של FFTL ספר השבוע="זה" של סטיבן קינג..חח קראתי אותו לפני חצי שנה סיוט השבוע: אממ שימחקו לי כל השירים במחשב והדיסקים יהרסו (?) תמונת השבוע?

yaelrs

New member
עונה:

שיר השבוע של MCR שלכם? burry me in black שיר השבוא לא של MCR? the subways- rock and roll queen אלבום השבוע? לא ממש אלבום אבל לא נורא... bullet in a bible ספר השבוע? אממ.. לא קראתי השבוע ספר סיוט השבוע? מבחנים..

Lolly Deep

New member
שלי../images/Emo70.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
You know what they do to guys like us in prision שיר השבוא לא של MCR
Within Temptation- Overcome אלבום השבוע
Within Temptation- The Silent Force ספר השבוע
שבועת רחל- מיכל שלו סיוט השבוע
משהו שחלמתי עליו אתמול בלילה והתעוררתי ממנו ולא נתן לי לישון אחר כך שעה.. אבל אני לא זוכרת כבר מה זה היה תמונת השבוע
---->

helenas

New member
אני עונה- לא אני לא! סלחו לי

יש לי פיצול אישיות.... קצת מגוון:לא מגוון בכלל שיר השבוע של MCR שלכם? לא שמעתי האמת השבוע...:( שיר השבוא לא של MCR? הממפ Franz Ferdinand-Walk Away אלבום השבוע? מזמרייז של סיסטם ספר השבוע? לב- רם אורן סיוט השבוע? היה לי חלום מדהיייייים השבוע!! שום סיוטים תמונת השבוע? שבוע טוב

Mis summer

New member
שירי השבוע שלי...

שיר השבוע של MCR שלכם: the guost of you שיר השבוע לא של MCR: listen to youre heart של DHT אלבום השבוע: "מדפים" של בית הבובות. ספר השבוע: "ייסוריה של אליס" סיוט השבוע: לא היה לי סיוט ת'אמת,או שאני פשוט לא זוכרת. תמונת השבוע: תראו בעצמכם...:)

Dirtbag

New member
yay man! ../images/Emo62.gif

קצת מגוון: שיר השבוע של MCR שלכם? לא שמעתי כל כך MCR השבוע. שיר השבוא לא של MCR? taking back sunday-cute without the e אלבום השבוע? TCFSR (אם לא טעיתי בראשי התיבות P:) ספר השבוע? מאלכים ושדים של דן בראון סיוט השבוע? 3 נכשלים. סעעאאמק. תמונת השבוע? --> :>

l u d

New member
עונה ^^

שיר השבוע של MCR שלכם- גוסט אוף יו (MTV ממש התחילו לאהוב אותו ^^) שיר השבוא לא של MCR- foo fighters-breakout foo fighters- the one אלבום השבוע- foo fighters- in your honor ספר השבוע- הארי פוטר וגביע האש (בשמיני לדצמבר הסרט יוצא, הוריי!) סיוט השבוע- אני ודייב גרול (סולן פו פייטרס, מתופף לשעבר של נירוונה וקווינס אוף דה סטון אייג') ארגנו את החתונה של קורט קוביין =\ זה היה נוראי, רציתי לברוח מהמקום עד שלמזלי התעוררתי ^^ תמונת השבוע----> וולדע
אגב, MTV למדו לכבד להקות טובות ועשו וויקנד שלם של הפו פייטרס! הוריי לי

שלי

שיר השבוע של MCR שלכם?prison שיר השבוא לא של MCR? beyonce-check on it אלבום השבוע? השני של MCR תמונת השבוע

למעלה