שירי השבוע

yaelrs

New member
OMG!!

תתחדשי זה מהמם!!
אני מתה לעשות אבל ההורים לא מרשים..

danduuu

New member
../images/Emo27.gifשלייי../images/Emo37.gif

דבר ראשון שלכל חברי הפורום המהמממים שלי שיהיה לכולכם חג שמחח
שיר השבוע של MCR? HANG 'EM HIGH שיר השבוע לא של MCR? FRENQUNCIA 04-AMOR MIO אלבום השבוע? TCFSR מקווה שהבנתם קליפ השבוע? אין משו מיוחד..מה שאני רואה באמטיוי ובאמטיוי 2 תמונת השבוע?

Shir FGS

New member
אני. (:)

שיר השבוע של MCR שלכם? Hang 'Em High שיר השבוע לא של MCR ? אביב גפן - יש לך אותי אלבום השבוע? לא שמעתי בדיסקים קליפ השבוע?חע כל שבוע אותו דבר. תמונת השבוע? אין לי כוח... כה כה...חנוכה שמח לכוללללםםםם תיזהרו לא להתפוצץ! בום

L 0 L

New member
שלי:}

שיר השבוע של MCR שלכם: אממ Under Pressure שיר השבוע לא של MCR : אמ Nelly Fertado - Turn Off The Light אלבום השבוע-- קליפ השבוע--- תמונת השבוע>>>

milkofamnesia

New member
../images/Emo119.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?you know what they... שיר השבוע לא של MCR? paranoid android - radiohead אלבום השבוע? radiohead - ok computer קליפ השבוע? qotsa - burn the witch תמונת השבוע?nope

EnchantedS

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: vempires... שיר השבוע לא של MCR Led zeplin- Moby Dick כי למדתי לנגן אותו אלבום השבוע: HIM- Dark light כי קניתי אותו השבוע קליפ השבוע הלנה:) כי הוא היה מקום ראשון בווישליסט של רוק 2005
תמונת השבוע: לא חדש, אבל עדיין מצחיק... ושיהיה לכם חג חנוכה שמח: גם לך:)

mor p2

New member
חג חנוכה שמח!!!!!!

שיר השבוע של MCR שלכם thank you for the venom שיר השבוע לא של MCR Him - Join me אלבום השבוע Kelly Clarkson קליפ השבוע.. System Of A Down - Byob תמונת השבוע

Diablo Girl

New member
:X

שיר השבוע של MCR שלכם ---> אין לי ממש שיר השבוע.. כל השירים הם שירי השבוע שיר השבוע לא של MCR --> אממ cold של קרוספייד... אלבום השבוע---> אין קליפ השבוע----> אין תמונת השבוע----> אין לי ממש תמונות פה על המחשב =/ (מחשב לא שלי...)

שלי../images/Emo41.gif

שיר השבוע של MCR "Early Sunsets Over Monroeville" שלכם שיר השבוע לא של MCR blue&yellow-the used אלבום השבוע המפ....לא שמעתי... קליפ השבוע blue&yellow-the used וגם all that I've got תמונת השבוע ושיהיה לכולם חג חנוכה שמח

Rasmusit GD

New member
שליייי

שיר השבוע של MCR שלכם: vampires will never hurt you שיר השבוע לא של MCR שלכם: shot- the rasmus אלבום השבוע: three cheers for sweet revenge קליפ השבוע: sail away תמונת השבוע: ג'רארד בקליפים!!! *מקווה שזה ישים תתמונה*

sappy song

New member
שלי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם:vampires will never hurt you שיר השבוע לא של MCR: all of us אלבום השבוע:about a burning fire קליפ השבוע:queens of the stone age-burn the witch תמונת השבוע חג שמח לכולם

למעלה