שירי השבוע

../images/Emo41.gifשירי השבוע../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
אלבום השבוע שלכם:
קליפ השבוע שלכם: והנה היא חזרה...ולתמיד...
תמונת השבוע:

female drummer

New member
הייהייהיי אני ראשונה!

שיר השבוע של THE USED שלכם: let it bleed שיר השבוע לא של THE USED שלכם: panic! at the disco- i write sins not tragedies אלבום השבוע שלכם:נימרוד של גרין גיי קליפ השבוע שלכם: when the sun goes downכי חרשו עליו והנה היא חזרה...ולתמיד... תמונת השבוע:

female drummer

New member
אה ו... אן מישהי יודעת מה התמונה

(גראם) הזאת מסמלת, נא להגיד לי :) בבקשההההההההההה

DisturbedDoll

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Blue And Yellow
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: lostprophets-Last Train Home Alexisonfire-Control.
אלבום השבוע שלכם: i dont care
קליפ השבוע שלכם: hmm..dunno
והנה היא חזרה...ולתמיד... תמונת השבוע:
במבי!#@!$#!@$!

Rose131

New member
שלי^^../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: blue and yellow שיר השבוע לא של THE USED שלכם: honey this mirror isn't big enough for the both of us- my chemical romance אלבום השבוע שלכם: i gave you my bullets you gave me your love- my chemical romance קליפ השבוע שלכם: לא ראיתי תמונת השבוע:

Rose131

New member
יש לי המון תמונות..../images/Emo29.gif

של ורדים וכאלה^^ אם את רוצה תגידי^^

../images/Emo114.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:bulimic
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:panic! at the disco- i write sins not tragedies
קליפ השבוע שלכם:panic! at the disco- i write sins not tragedies
תמונת השבוע:

מישל דפ

New member
שלי

שיר השבוע של THE USED שלכם:יסטרדייס פילינגס שיר השבוע לא של THE USED שלכם: גיב הם הל קיד של MCR אלבום השבוע שלכם:אין קליפ השבוע שלכם: שוגר וויר גוינג דאון של פול אוט בוי תמונת השבוע:אין

RoRiL

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: on my own שיר השבוע לא של THE USED שלכם: smells like teen spirt- nirvana אלבום השבוע שלכם:away from the sun- 3 doors down
קליפ השבוע שלכם:
כלום והנה היא חזרה...ולתמיד... תמונת השבוע::)

שלי../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED: sound effects and overdramatics שיר השוע לא של THE USED: face of god-HIM I never told you what I do for a living-MCR אלבום השבוע: dark light-HIM in love and death-the used קליפ השבוע:take it away נראה לי... תמונת השבוע:

MyMystery

New member
Are u like me R u ugly?../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Blue and Yellow שיר השבוע לא של THE USED שלכם: The Exies- ugly Smile Empty soul-Nowhere kids A perfect circle- passive אלבום השבוע שלכם:Smile empty soul-Smile empty soul תמנות השבוע: זה מה עושים בשיעור.

מי אלו אמורים להיות בציור?../images/Emo223.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Just A Little שיר השבוע לא של THE USED שלכם:Red Hot Chili Peppers - By The Way אלבום השבוע שלכם: האחרון של פאניק וכלל הדיסקוגרפיה של פינץ'
קליפ השבוע שלכם:Hidden In Plain View-Bleed For You תמונה

Red Guitar

New member
שלי../images/Emo199.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: בלו אנד ילוו (אני לא יכולה להפסיק לשמוע
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: iris- goo goo dolls אלבום השבוע שלכם:אחד שהכנתי לעצמי עם שירים נחמדים. קליפ השבוע שלכם: לא ראיתי שום קליפ והנה היא חזרה...ולתמיד... תמונת השבוע:..במחשב השני

למעלה