שיר השבוע של THE USED שלכם: Greener With The Scenery שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Barbie Girl-אקווה נראליXDD אלבום השבוע שלכם: The Used קליפ השבוע שלכם: אממממממ לא ראיתי:X
שיר השבוע של THE USED שלכם: Greener With The Scenery ודאגתי להדביק אותו לעוד כמה אנשים ^^ שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Early November - Every Nights Another Story אלבום השבוע שלכם: הוהו Useless ID - Redemption מוכר לך נועל'ה?.. XD קליפ השבוע שלכם: איןאין והנה היא חזרה...ולתמיד... תמונת השבוע: נימנימ.. ^^
ונחשי את מי הראו היום בTRL.... אפייייי!! חחחח איזה כיף הם מוציאים דיסק חדש בקרוב ומה אמרת שזה הראשי תיבות? ומה ששכחתי לשאול אותך באותו יום - מאיפה יש לך את הסיכה שלהם?
הכי מצחיק שגם המוכר בדיסק מונסטר אמר לי אפי XDD התחלתי לצחוק לו בפרצוף XD כע אני יודעת ^^ אני קונה אותו.. זה A Fire Inside האא אין לי סיכה שלהם, הסיכה היא NOFX, יש לי פאצ' שלהם בפאצ' שופ... ^^
שיר השבוע של THE USED שלכם: just a little שיר השבוע לא של THE USED שלכם: yeah yeah yeaha- art star השיר הכי הזוי בעולם חחח אלבום השבוע שלכם: maybe memories קליפ השבוע שלכם: לא יודעת תמונת השבוע: פעם ברט היה ממש חמד