שירי השבוע

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע../images/Emo42.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
אלבום השבוע
שיר השבוע לא של MCR
תגלית השבוע
בדיחת השבוע
ותמונה
שבוע טוב, ומהנה לכולנו

Dooritos

New member
אויי אני מכירה אותם!!

חשבתי שאני היחידה! חחח הם ממש טובים בנתיים אבל שמעתי רק את Pain ו-Work

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? Our Lady of Sorrows או Early Sunsets Over Monroeville.. זה שיר כ"כ עצוב
שיר השבוע לא של MCR? אממ.. Pretty in Punk של fall out boy
תגלית השבוע? תגלית? אע?!
בדיחת השבוע? זה לא ממש בדיחה.. פשוט כל השבוע אני נקרעת מזה- זאזו: אווויי מופאסה לא היה מכריח אותי לעשות את זה! סקאר: מההה?? מה אמרת? זאזו: אמממ.. אהה... קלבאסה!!!
ותמונה
בוע טוב!

אממ שלי חח

שיר השבוע של MCR שלכם I'm not ok אלבום השבוע jeff Buckley-Grace שיר השבוע לא של MCR Stream Of Passion-Passion שבוע טוב לכולם :]

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

שיר השבוע של MCR: Under Pressure אלבום השבוע: החדש של הגורילז שיר השבוע לא של MCR: כנסיית השכל-היינו עושים אהבה
"אני זוכר בלילות של ירח מלא היית באה אלי לא במקרה מסוממת מטורפת בלי הכרה היינו נופלים לתרפה נוזלים לתקרה היינו עושים אהבבבבה"
תגלית השבוע: להקה פשוט סגידה ואף אחד כמעט לא מכיר אותה
CrossFade

:L../images/Emo163.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
Helena
אלבום השבוע
The Used-TheUsed
שיר השבוע לא של MCR
On My Own-The Used
תגלית השבוע
פראנקי צורח יפה כמעט כמו שהוא נראה
בדיחת השבוע
בדיחות פנימיות, כרגיל.
ותמונה
המשוקסע

MyMystery

New member
אילנה. חעחע.

שיר השבוע של MCR שלכם? to the end אלבום השבוע: smile empty soul- smile empty soul שיר השבוע לא של MCR: from first to lasr- ride the wings of pestilence תגלית השבוע: אממ.. בדיחת השבוע: אני בנאדם משועמם. ואל תתעצלו..תלחצו על האנימציה

GUILTY

New member
שלי

שיר השבוע של MCR שלכם? Vampires Will Never Hurt You אלבום השבוע? Dark Light שיר השבוע לא של MCR? Face Of God ותמונה?

sappy song

New member
mine ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם:the ghost of you אלבום השבוע:everything is של nine black alps שיר השבוע לא של MCR just friends תגלית השבוע:פוקימון מתחיל ב7 בבוקר בדיחת השבוע:בריטני ספירס שולטת... ותמונה

Hadar Depp

New member
שלי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR:under pressure
אלבום השבוע:american idiot
שיר השבוע לא של MCR:angie
תגלית השבוע:אני לא המעופפת היחידה...יש עוד הרבה כמוני...
בדיחת השבוע:מפגש שיכבתי-בצפר מצתפור דליות עם בצפר אביטל...אל תנסו להבין...
תמונה

may90

New member
חעח

שיר השבוע של MCR שלכם? not okay אלבום השבוע? the used- in love and death שיר השבוע לא של MCR? LEW-the middle -נוסטלגיה ^_^ תגלית השבוע? פראנז פרדינאנד ודפש מוד באים לארץ ^_^ בדיחת השבוע? אין :X ותמונה לא בא לו להעלות אותה

L 0 L

New member
שלי

שיר השבוע של MCR שלכם אממ GIVE 'EM HELL KID אלבום השבוע --- שיר השבוע לא של MCR אמ BLUR SONG 2 תגלית השבוע --- בדיחת השבוע--- ותמונה >>>>> חולה עליהם:}

Hadar Depp

New member
יאא זה מהנסיכה מונונוקייי!!!

חח חשבתי שאני היחידה שמכירה תסטר הזההה!!!1

למעלה