שיר השבוע של MCR שלכם? Our Lady of Sorrows או Early Sunsets Over Monroeville.. זה שיר כ"כ עצוב
שיר השבוע לא של MCR? אממ.. Pretty in Punk של fall out boy
תגלית השבוע? תגלית? אע?!
בדיחת השבוע? זה לא ממש בדיחה.. פשוט כל השבוע אני נקרעת מזה- זאזו: אווויי מופאסה לא היה מכריח אותי לעשות את זה! סקאר: מההה?? מה אמרת? זאזו: אמממ.. אהה... קלבאסה!!!
שיר השבוע של MCR שלכם? to the end אלבום השבוע: smile empty soul- smile empty soul שיר השבוע לא של MCR: from first to lasr- ride the wings of pestilence תגלית השבוע: אממ.. בדיחת השבוע: אני בנאדם משועמם. ואל תתעצלו..תלחצו על האנימציה
שיר השבוע של MCR שלכם:the ghost of you אלבום השבוע:everything is של nine black alps שיר השבוע לא של MCR just friends תגלית השבוע:פוקימון מתחיל ב7 בבוקר בדיחת השבוע:בריטני ספירס שולטת... ותמונה
שיר השבוע של MCR שלכם? not okay אלבום השבוע? the used- in love and death שיר השבוע לא של MCR? LEW-the middle -נוסטלגיה ^_^ תגלית השבוע? פראנז פרדינאנד ודפש מוד באים לארץ ^_^ בדיחת השבוע? אין :X ותמונה לא בא לו להעלות אותה
שיר השבוע של MCR שלכם אממ GIVE 'EM HELL KID אלבום השבוע --- שיר השבוע לא של MCR אמ BLUR SONG 2 תגלית השבוע --- בדיחת השבוע--- ותמונה >>>>> חולה עליהם:}