שירי השבוע

שלי

שיר השבוע של MCR שלכם
כולם אלבום השבוע
השני של MCR שיר השבוע לא של MCR
כל השירים של דסטניס צ'ילד ותמונה
ציור שהכנתי->

אממ....

שיר השבוע של MCR שלכם איי נבור טולד יו ווט איי דו פור ליבניג אלבום השבוע פרי צ'ריז פור סוויט רבנס שיר השבוע לא של MCR היפנוטיז-סיסטם אוף אה דאון תגלית השבוע לג'רארד יש חברה
בדיחת השבוע פראנקי בהופעה של הלהקה הישנה שלו

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifלהלהלהלה../images/Emo79.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?
Thank you for the vanom אלבום השבוע
כלמיני דיסקים שצרבתי לעצמי שיר השבוע לא של MCR?
P.O.D - Alive תגלית השבוע?
מממממ.. Bowling For Soup - אחלה להקה :] בדיחת השבוע?
אמממ..אני לא אוהבת הומור שחור אבל זה היה מצחיקק
: אנחנו לומדים בהסטוריה על מלחה"ע ה-2 וכלזה.. אז ילד בכיתה שלי אמר כזה "אני משתמש בסבון ופתאום אתה רואה את סבאשלך"
וואי זה היה קורעעע. ותמונה
אינלי כמעט תמונות על המחשב כי לא מזמן הוא חזר מפירמוּט

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifחחחח..

בשואה עשו מגופות של יהודים סבונים וכאלה.. *מזעזע* עכשיו הבנת?

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifנכון??

אבל לא'דעת..באותו רגע זה הצחיק אותי.. כמו שאמרתי, אני לא אוהבת הומור שחור..

Cagome chan12

New member
נאמ^^../images/Emo15.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: I never told U what I do for living אלבום השבוע: משו של סימפל פלאן -_- שיר השבוע לא של MCR: אמאמ... Super Drive תגלית השבוע: Hamerfall. פאוור מטאל. בדיחת השבוע: P= ותמונה:

kati666

New member
../images/Emo23.gifאני../images/Emo23.gif

שיר השבוע של MCR שלכם:
Skylines And Turnstiles
אלבום השבוע:אין.
שיר השבוע לא של MCR: הו,המון. Sum 41 - In Too Deep Within Temptation-Stand My Ground
תגלית השבוע:אני.למדת HTML בשעה.חוחו,גיבורה.
בדיחת השבוע:לא יודעת.אני.

../images/Emo8.gif

שיר השבוע של MCR שלכם :I Never Told You What I Do for a Living שיר השבוע לא של MCR:Stop Crying Your Heart Ouא

xX fAkE LoVe Xx

New member
עונה

שיר השבוע של MCR שלכם: i'm not okey אלבום השבוע: Dear Diary, My Teen Angst Has a Bodycount שיר השבוע לא של MCR: Kiss Me, I'm Contagious-FFTL תגלית השבוע: יש אנשים שאוהבים אותי בדיחת השבוע הלך לו קיפוד שכל איך לנשום....ומת.....נזכר...הלך הלאה...<בדיחה קצרה ולא מצחיקה >

keisamit

New member
אני! ../images/Emo26.gif

שיר השבוע של MCR
נאמפ. אני מניחה שערפדים לעולם לא יפגעו בך. או תן אותה בגיהנום, זאטוט. [אהמ מאורצ'י אהמ
]
שיר השבוע לא של MCR
יש כמה: הטיפשה של כולם- אוונסנס. ו...מדוע אתה אוהב אותי- זבל. [כן, יש לי פרץ תרגומים. הראשון זה אבריבאדיז פול והשני זה וויי דו יו לאב מי.]
אלבום השבוע
Evanescence- Fallen Garbeger- Bleed like me [קיבלתי ליומולדת.
]
תגלית השבוע
קרן, מתדרדרים מרגע לרגע, הא?
אבל פור דה רקורד- תגלית השבוע היא זבל.
בדיחת השבוע
מפוסט בבלוג של חברה שלי- "מצדי שתגיבו, או שתאכלו קרמבו בלבוש תחתון. לא אכפת לי."
*תודו שזה שנון*
תמונה

אני P:

שיר השבוע של MCR שלכם? נמממ...הלנה לא יודעת שמעתי אותו P: אלבום השבוע אין לי ממש נגיד ששמעתי נייטויש לא זוכרת איזה אלבום שיר השבוע לא של MCR נייטויש: The kinslayr Within temptation-Caged בדיחת השבוע אין לי P: תמונה וזהו

עונה

שיר השבוע של MCR שלכם Thank you for the venom אלבום השבוע Dark Light, הים שיר השבוע לא של MCR - וואטסרניים של גרין דיי תגלית השבוע X.. בדיחת השבוע X ותמונהX

Misty Cat

New member
הנה שלי

שיר השבוע של MCR: early sunsets over monroeville אלבום השבוע : Dear Diary, My Teen Angst Has A Body Count של From first to last שיר השבוע לא של MCR : kiss me im contagious של from first to last תגלית השבוע : לא ממש תגלית אבל אמא שלי סוף סוף הזמינה לי את ה-mp3! בדיחת השבוע : קצת אכזרי אבל - איך מפסיקים תינוק מלהסתובב במקום? מכבים את הבלנדר. תמונת השבוע: >

Diablo Girl

New member
../images/Emo140.gif

שיר השבוע של MCR שלכם -> Thank You for the Venom אלבום השבוע -> אין שיר השבוע לא של MCR-> Crossfade - Cold תגלית השבוע - > אממ אין לי =/ בדיחת השבוע -> בדיחה?! לא זוכרת... ותמונה ->>

למעלה