ועוד אחד ג'קו...... (אייייייייייייייייףףףףףףףףף המחשב איטי.....)
N Nova5 New member 2/1/07 #20 אצלי גם שיגרה, אומנם יום חופש יש הקלטות, תותה, הקלטות של פלייבקים חדשים בשיא המאמץ - בשבילו (ובשבילנו)
אצלי גם שיגרה, אומנם יום חופש יש הקלטות, תותה, הקלטות של פלייבקים חדשים בשיא המאמץ - בשבילו (ובשבילנו)
ס סמרט תות New member 2/1/07 #21 לא מספיק ברור... את יכולה בבקשה לפרט יותר מי? מתי? אם צריך אז באישי....
A a d i d a s 2 1 New member 2/1/07 #26 כפרה עליך ועל החיוך חצי פיתה שלך איזה כיף לקרוא ככה!!! אם יכולתי לדאוג לכל החיוכים שלך..תאמיני לי היית טובעת מחיוכים.. אבל נו מה..תסתפקי בזה שאני אוהבת אותך מאוד!
כפרה עליך ועל החיוך חצי פיתה שלך איזה כיף לקרוא ככה!!! אם יכולתי לדאוג לכל החיוכים שלך..תאמיני לי היית טובעת מחיוכים.. אבל נו מה..תסתפקי בזה שאני אוהבת אותך מאוד!
ס סמרט תות New member 2/1/07 #38 מאמי שלי חחחחחחחחח רק עכשיו ראיתי את זה....... ומרוח לי חיוך, לא חצי פיתה אלא פיתה ערקית......
א אסתילי New member 2/1/07 #14 בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif יום שמש בהיר חמים ונעים לשמחה בלב והרבה חיוכים!! נזמזם לנו שיר,שג'קו אוהב, אז הלב יתרחב וירום לשחקים. ניסיתי כוחי בחריזה בברכה ליום נחמד ונעים לכולן
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif יום שמש בהיר חמים ונעים לשמחה בלב והרבה חיוכים!! נזמזם לנו שיר,שג'קו אוהב, אז הלב יתרחב וירום לשחקים. ניסיתי כוחי בחריזה בברכה ליום נחמד ונעים לכולן
E eilati27 New member 2/1/07 #24 איזה מתוקה!!! חחח... הלוואי שזה היה כזה פשוט...אבל מה עם עבודה ביום ראשון??? אוףףףףף... אני רק צריכה לחזור הביתה משם!!! אין לי בעיה להגיע ברכבת השאלה רק איך חוזרים לעזעזל??? וקארינוש איפה את יפה שלייייייי??????
איזה מתוקה!!! חחח... הלוואי שזה היה כזה פשוט...אבל מה עם עבודה ביום ראשון??? אוףףףףף... אני רק צריכה לחזור הביתה משם!!! אין לי בעיה להגיע ברכבת השאלה רק איך חוזרים לעזעזל??? וקארינוש איפה את יפה שלייייייי??????
K kapit5 New member 2/1/07 #27 אחר צהריים טובים לכולן../images/Emo140.gif אוף יש לי בעיות עם המחשב.בתפוז הכל איטי,לפעמים אי אפשר לשלוח הודעות. ממש מתסכל.שמחה לראות שיש מיצטרפות חדשות
אחר צהריים טובים לכולן../images/Emo140.gif אוף יש לי בעיות עם המחשב.בתפוז הכל איטי,לפעמים אי אפשר לשלוח הודעות. ממש מתסכל.שמחה לראות שיש מיצטרפות חדשות
N Nova5 New member 2/1/07 #33 דידה,איך שקיקיתי לזה... פורום, זוז!!! בנות , באו נלך לקשת לחצי שעה - פורום מתקתק שם, אין שום בעיה, אפילו דפים אפשר לדפדף...
דידה,איך שקיקיתי לזה... פורום, זוז!!! בנות , באו נלך לקשת לחצי שעה - פורום מתקתק שם, אין שום בעיה, אפילו דפים אפשר לדפדף...
A a d i d a s 2 1 New member 2/1/07 #35 נובההההה!!! בראש שלך! את באה לקשת לחצי שעה שעה?? רק כדי להנציח ימים עברו????
ס סמרט תות New member 2/1/07 #39 גם אני הלכתי לקשת....../images/Emo34.gif../images/Emo224.gif לא מצאתי אייקון של קשת...