../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif דרושים../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif
דרושים רוב ההצעות כאן מתאימות לאלו מכם שאין להם נסיון ורוצים להתחיל לעבוד בתחום רוב המקומות הנ"ל מספקים הכשרה, בעיקר בריסטה, אך גם נסיון של עבודה בתוך בר שיכלול: עבודה על מכונות שונות בבר. תפעול משמרת הן מול מלצרים\בונים הן מול קהל יושבים\TA וכן נגיעות של אלכוהול ---> אם כי לא ברמה מקצועית ומקיפה . בכל מקרה נסיון התחלתי בבתי קפה (אפילו רשתות) נוטתן פלטפורמה טובה להמשך באחת המסעדות העובדות באמת
(עבודה = כסף) או לחילופין אופציות קידום בתוך הרשת ... השכר ההתחלתי ברוב המקומות יהיה סביב 21-23 נטו לשעה + אחוזים אלו או אחרים של טיפים ( סה"כ סביר לברמן מתחיל) קידום לאחמ"ש וצפונה מתוגמל בהתאם כאשר השכר נע בין 28-40 לשעה ברמן מנוסה במסעדה איכותית וממתוגת יעשה +_ 350-600 למשמרת של עד 10 שעות ברמן אלכוהול בבר מקביל ירויח עד אלפיה לערב ... הכל כמובן משתנה ואין הנתונים הנ"ל מתייחסים לכלל המקומות אלה מהווים חתך כללי ... 99% מהמקומות יבקשו 2 משמרות לפחות התלמדות בחינם או בתשלום סמלי אחרי מס' חודשים ....
: ממליץ בחום לעשות "סבב ברים " ולבדוק את השטח לפני הגשת מועמדות ---> לבוא בשעה רגועה בד"כ 16:00-18:00 , להתרשם מהמקום אולי לשתות בירה ולחזור יום אחרי או לחילופין ליול ישר על הקודקוד .
תוודאו לסגור על כל תנאי ההעסקה לפני תחילת העבודה . יש הרבה מעבידים שמנצלים פרצות לטובתם ופוגעים בתנאי ההעסקה של עובדיהם
שיהיה
G