הפפרז ביקשו מריק רובין להפיק אותם עוד לפני BSSM, אך הוא סירב כי אמר שהאווירה בלהקה לא מתאימה לו. את פריקי סטיילי הפיק אליל ה-Fאנק ג'ורג' קלינטון, והלקה מצידה השתתפה באחד מאלבומיו (הבינוניים יש לומר. הוא לא עצמו מאז שנות השבעים).
שזובין מטא תיפקד כמדריך טיולים לפני שהפך למנצח על! (גם הדורבנים הם משהו
) שהלהקה הקליטה את אלבומם Blood sugar sex magic בוילה בגבעות הוליווד שבה התארחו כוכבי קולנוע משנות ה30 וה40 והיא נחשבת עד היום לרדופת רוחות. למעשה, צ'אד פחד לשהות בה בזמן ההקלטות ועד היום יש להם תמונה שצולמה בוילה כאשר בתמונה ניתן לזהות פנים של רוח.
עטיפת "by the way" צוירה ע"י הבמאי/צייר ג'וליאן שנבל. בציור מופיעה הבת שלו, סטלה, שהיא ב-מ-ק-ר-ה ארוסתו (יש שיאמרו לשעבר) של ג'ון פרושונטה יקירי... יאללה אם השרשור הזה יגדל הוא הולך ישר לטאגליינס.
ולא בקטה הגרופי,זה באמת דיסק מושלם לדעתי. בין היחידים שאף פעם לא נמאס לי לשמוע. אבל נו טוב, זה עניין של טעם. תודה על הלינק. אני כבר מכירה את האתר הזה בעל פה. יש קישור אליו בקישורים פה למעלה...
ולו רק בגלל שאני יודע ששנינו משוחדים על הצ'יליז. בזמנו - קניתי את הדיסק של פרושיאנטה יום לאחר שהגיע לחנויות (משוחדים, כבר אמרנו?...). הקשבתי לו פעם...פעמיים...ארבע ו...דיי! מאז עברו שנתיים + והגיע הזמן "לעשות אבק"... אעדכן אותך בעניין - אולי עשית מעשה מועיל כאן (ואולי לא...)
מעריצה נלהבת תבעה את אנטוני קידיס בסכום של יותר ממיליון דולר לאחר שהאחרון שלף את איבר מינו באמצע הופעה ופשוט, כמו שאומרים החבר'ה: "נתן לה סטירה עם ה- ז@#$..."
אחד מהראיונות הראשונים שלו אחרי שהוא הצטרף ללהקה... זתומרת- אנתוני דיבר רוב הזמן. "This is John, he's the youngest guy in the band and he's very ticklish"