שירשור "הידעת"

Vdrums

New member
../images/Emo41.gifשירשור "הידעת"../images/Emo41.gif

שרשרו עובדות מעניינות על רד הוט

Vdrums

New member
נו מה? אין לכם כלום?

אני אתחיל, הידעת? כדי לבדוק האם תוף הסנר מתוח מספיק, צ'אד פשוט עומד עליו.

On drugs

New member
הידעת!!!

הידעת שאנטוני עשה סקס עם מעריצה באחת ההופעות על הבמה קשה להאמין....

lollapalooza

New member
מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני דורשת לדעת מאיפה הגיעה פיסת האינפורמציה הזו!!!

On drugs

New member
טוב

זאת שמועה ששמעתי אבל במאחרי המוזיקה ראו איך הוא מפשיט איזה מעריצה

country joe

New member
הידעת ../images/Emo62.gif

ש-30 מעלות הן בעצם 22.. סתם..
הפפרז ביקשו מריק רובין להפיק אותם עוד לפני BSSM, אך הוא סירב כי אמר שהאווירה בלהקה לא מתאימה לו. את פריקי סטיילי הפיק אליל ה-Fאנק ג'ורג' קלינטון, והלקה מצידה השתתפה באחד מאלבומיו (הבינוניים יש לומר. הוא לא עצמו מאז שנות השבעים).

הידעת?

שזובין מטא תיפקד כמדריך טיולים לפני שהפך למנצח על! (גם הדורבנים הם משהו
) שהלהקה הקליטה את אלבומם Blood sugar sex magic בוילה בגבעות הוליווד שבה התארחו כוכבי קולנוע משנות ה30 וה40 והיא נחשבת עד היום לרדופת רוחות. למעשה, צ'אד פחד לשהות בה בזמן ההקלטות ועד היום יש להם תמונה שצולמה בוילה כאשר בתמונה ניתן לזהות פנים של רוח.

lollapalooza

New member
../images/Emo35.gif הידעת ../images/Emo35.gif

עטיפת "by the way" צוירה ע"י הבמאי/צייר ג'וליאן שנבל. בציור מופיעה הבת שלו, סטלה, שהיא ב-מ-ק-ר-ה ארוסתו (יש שיאמרו לשעבר) של ג'ון פרושונטה יקירי... יאללה אם השרשור הזה יגדל הוא הולך ישר לטאגליינס.

אMור

New member
אגב פרושיאנטה -

הדיסק סולו שלו "To Record Only Water For Ten Days" מ- 2001 היה ממש נפילה...אבל ממש.. ובכל זאת - הנה המקום לפגוש את "יקירך"...מושקע!

lollapalooza

New member
נפילה?? נפילה??

זה דיסק מושלם
!
ולא בקטה הגרופי,זה באמת דיסק מושלם לדעתי. בין היחידים שאף פעם לא נמאס לי לשמוע. אבל נו טוב, זה עניין של טעם. תודה על הלינק. אני כבר מכירה את האתר הזה בעל פה. יש קישור אליו בקישורים פה למעלה...

אMור

New member
יודעת מה? נעשה מעשה בוגר -

ולו רק בגלל שאני יודע ששנינו משוחדים על הצ'יליז. בזמנו - קניתי את הדיסק של פרושיאנטה יום לאחר שהגיע לחנויות (משוחדים, כבר אמרנו?...). הקשבתי לו פעם...פעמיים...ארבע ו...דיי! מאז עברו שנתיים + והגיע הזמן "לעשות אבק"... אעדכן אותך בעניין - אולי עשית מעשה מועיל כאן (ואולי לא...)

lollapalooza

New member
ת'אמת-

אני לא עליתי על גאוניותו של הדיסק עד ההאזנה החמישית או השישית אז לך תדע. ויאללה כבר הוצאנו את השרשור הזה מהקשרו. בהצלחה...

m a n k o

New member
אני איתך בדעה

אחלה דיסק... מעניין מאוד שונה מהדיסק סולו הראשון שלו בהחלט דיסק שכייף לשמוע

אMור

New member
../images/Emo35.gifהידעת ש../images/Emo35.gif

מעריצה נלהבת תבעה את אנטוני קידיס בסכום של יותר ממיליון דולר לאחר שהאחרון שלף את איבר מינו באמצע הופעה ופשוט, כמו שאומרים החבר'ה: "נתן לה סטירה עם ה- ז@#$..."

הידעת../images/Emo35.gif

ג'ון רגיש לדגדוגים
אחד מהראיונות הראשונים שלו אחרי שהוא הצטרף ללהקה... זתומרת- אנתוני דיבר רוב הזמן. "This is John, he's the youngest guy in the band and he's very ticklish"

למעלה