שירשור "הידעת"

s n r

New member
אחרי אני יודע שכן הוא עכשיו.......

אבל הוא היה מסומם קשה,נכון?

מההההההההההההה????????

מה מה מה ????. מה אטוני עשה?????? חרוז.... סתם הוא בטח היה בהיי רציני מאוד!!!!!

תגובה לזה שרשם שאנטוני הרביץ למישהי

עם ה### אז זה ממש לא נשמע הגיוני כי אני זוכר שבאחד ההופעות שלו שראיתי נראה לי ברוסיה מישהיא זרקה חולצה לבמה ולא היה לה כלום ממתחת והוא עצר תהופעה והחזיר לה תחולצה ומישהו אחר תפס את החולצה והוא אמר לו להביא לה את החולצה

lollapalooza

New member
זה היה בפריז

וזה לא סותר. אל תשכח שאנתוני של היום זה לא אנתוני של פעם...

אMור

New member
../images/Emo12.gif נו...מה אתה מתפלא...

אתה בעצמך נתת את התשובה: הוא החזיר לה את החולצה בגלל שלא היה לה כלום מתחת... ועכשיו - זה מסתדר לך עם הסטירה וה- @#$??

country joe

New member
הידעת!!!

שבין הגיטריסטים שהיו עם הלהקה בין עזיבתו של ג'ון להצטרפותו של דייב, היה גם בלאקבירד מקנייט, שניגן לפני זה באימפריית Parliament-Funkadelic.

lollapalooza

New member
../images/Emo26.gif הידעת? ../images/Emo36.gif

מספרים שבאודישן של ג'ון לצ'ילי פפרז, אחד הדברים שהוא היה צריך לעשות היה להתפשט. החברים הודיעו לו שהם מופיעים הרבה בעירום והם חייבים לדעת שאין לו בעיה עם זה. כמובן שלא הייתה לו בעיה עם זה...

אMור

New member
חוב קטן..../images/Emo8.gif הידעת ../images/Emo35.gif

מי שלימד את Flea הגדול לנגן על
בס היה לא אחר מאשר... הילל סלובק
ואגב Flea, לפני שלמד לנגן על בס, הוא החל בתופים ועבר לחצוצרה (
)...

Ignition

New member
לא נראה לי..

הלל לא לימד אותו על באס.. הוא רק אמר לו שכדאי לו לעבור לבאס..

SirPsychoSexy1

New member
הידעת?

שמם הראשון של הצ'ילי פפרז היה: Tony Flow and the Miraculously Majestic Masters of Mayhem והנה עוד אחד: שבועיים לאחר שהלהקה ביטלה את בואה לישראל, התראיין צ'אד סמית' לעיתון ROLLING STONES וכשנשאל למה הלהקה ביטלה את בואה לישראל, הוא התבדח: "אנחנו לא באמת מפחדים, אנחנו פשוט רגישים לחום..." משפט מאדו הגיוני יחסית ללהקה שגדלה בקליפורניה שהיא אחת מהמדינות היותר חמות בארה"ב (חוץ מפלורידה וטקסס..)

למעלה