שירשור הכרות ותמונות

נועם m

New member
קבוצת תמיכה ../images/Emo6.gif

אני תום (וכן, למי שעוד לא קלט, משתייכת למין הנשי)
בת 18
מתגוררת אי שם בארץ הקודש... (מהם החיים בלי קצת מסתוריות
)
מוסיפה סעיף סטייה: מכורה לשוקולד.

זכוכיות

New member
...........

דנה. במקור מת"א אבל כרגע חיה עם החבר בבת ים. נקבה. 21, בעוד שבוע בדיוק :) - ה27.5

../images/Emo26.gifגם אנייייי../images/Emo36.gif

מי אתם? : נרקיסטית
מקום מגורים : ליד ראשון
זכר/נקבה :
ותמונה : מי שרוצה יראה רק דרך המסנג'ר

Zoharrr

New member
המממ

לא ממש הבנתי את הבעיה של אנשים לשים תמונה... מי אתם? :זוהר מקום מגורים :נווה מיכאל זכר/נקבה :בחורה גיל :17 ותמונה :

Zoharrr

New member
למה?אתה מפחד שנתקל בך ברחוב

ונעשה פדיחות? זה גם ככה לא אופציונאלי אצלך...

eithancambridge

New member
כל הרעיון באינטרנט זה האנונימיות.

יכול להיות שלך זה לא מפריע, תהני לך. אבל אחרים כן רוצים לשמור על רמה כזו או אחרת של אנונימיות, וזכותם.

Cobe Anan

New member
אהלן!

אני קובי, 24, כרגע גר באילת, חובב ענפי ספורט יקרים, מממן אותם ע``י עבודה כמאבטח במתקן דלק. התמונה של הגמל בכרטיס האישי היא הכי מוצלחת שלי, אז בואו נגיד שזה אני ונסגור עניין...?

Piren

New member
חחח

רק אני שמתי לב שבכל אשכול כזה רק אני וזוהר שמים תמונות ואולי איזה עוד 2 מתנדבים?
נראה לי שבגלל שזה פורום של התנצחויות בין המינים כולם פה מפחדים להראות את הפרצוף שלהם .. חח אורי, 22, אורנית\ב"ש והנה תמונה שלי עם שיער מפוזר ועם קוקו (הקוקו בשביל הנג'סים שיגידו לי שיפה לי יותר קצר, אז הנה משהו קרוב מספיק כדי שתרגעו
)

Zoharrr

New member
רק אנחנו מרגישים מספיק שווים../images/Emo6.gif

ואורי יפה לך שיער ארוך אבל כשהוא קצר יותר קצר מזה... יש לך כבר קוקו! אמא'לה! למה השיער שלי לא אורך כ"כ מהר?!

Piren

New member
אמרו לך פעם שיש לך

שביל יפה בשיער? חחחחח לזה את קוראת תמונה? יופי שלא צילמת את הגב וזהו

וואו, גם כאן יש שרשור היכרות? סבבה

בקהילת הבדסמ מכירים אותי תחת הכינוי: dr jekyll and MASTER hyde גיל: 26 סטטוס זוגי: רווק פנוי 3 תכונות טובות: חבקן, נשקן, לטפן 3 תכונות רעות: ביקורתי, עקשן, ציני 3 דברים שאני לא יכול/ה בלעדיהם: אהבה, רגש, מגע 3 דברים שאני לא יכול/ה איתם: שקר, חוסר התחשבות, חוסר נימוס תחביבים וכו': מתעניין במד"ב, מוזיקה, מחשבים, אינטרנט ו bdsm. מחפש לשלב קשר רציני וזוגיות הדוקה עם שליטה. הממ... זהו בעיקרון

למעלה