שירשור הכרות עדכני

../images/Emo41.gifשירשור הכרות עדכני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

וואלה אנשים... המווווןןןן זמן לא כתבנו כאן שירשור הכרות... וגם נוספו אנשים והכל אז לדעתי צריך לעשות עכשיו שירשור חדש.. אז יאלהה... כולםםםם אבל כוולללםםםם כותבים כאן: שם: גיל: מקום מגורים בארץ: תחביבים: איי סי קיו: יאללה אל תתביישו... הגיע הזמן שנעיר את הפורום...

אתחיל ../images/Emo168.gif

אז קוראים לי חן אני בן 15 ואני גר בדימונה... (אהמ... ואני לא ערס
) אני אוהב בעיקר לנגן על גיטרה, להיות באינטרנט, לשחק כדורסל, חברים ועוד...(אם שחכתי משו...
) האיי סי קיו שלי הוא : 154979156 אוהב אתכם אנשים
יאלה תורכם... כולם כותבים

אני..

קוראים לי נטע אני בן 13 מקיבוץ כברי. אני אוהב לנגן בגיטרה, להיות על המחשב (על כל אפשרויותיו), לראות טלוויזיה, לישון (
) וזהו. האייסיקיו שלי הוא : 161891960

ShadowiT

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: רות גיל: 15.. ומשהו מקום מגורים בארץ: נתניה תחביבים: לנגן בגיטרה, לכתוב, מחשב, לעשות דברים אומנותיים (יענו ציור, פיסול, צילום.. מה שאתם רוצים) אייסיקיו: 161087222

LimiMimi

New member
יאי אני אהיה בשרשורהכרותהעדכני../images/Emo3.gif

שם: לימור
גיל: 14 וחצי. תחביבים: שונאת ת'שאלה הזאת. בתור אחת שכל חייה (אעעמ, יש לי כאלה בכלל?!
) מסתובבת בקניון עם חברים אז אני ממש אוהבת להיות בחוץ.. בקניון.. ועם חברים. (שיט, ההיגיון במשפט הזה זה משהו על). אוהבת לנגן בגיטרה.. להתעלל בדגים שלי, בעצם דג, כי את השני כבר הרגתי.. מחשבמחשבמחשב (IM ADDICTED!!).. וזהו. איסיקיו: 150824854, בואו ותטרידו בהמוניכם
.

l a d y b i r d

New member
גמאני!!!../images/Emo60.gif

שם:ימית
מקום מגורים: עשדוד (עם ע')
תחביבים: פעם זה היה לראות טלויזיה היום.... לישון!!!!!
אייסיקיו:291972029 אני מקווה שלא התבלבלתי במספרים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגם אני../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|*

אוקיי שם: עמר שביט יישוב: קיבוץ כברי (מי שלא יודע בין לבנון לנהריה איפהשהו) תחביבים: נראה לך שיש לי תחביבים? טוב נו יש קצת... מחשב,טלויזיה מוזיקה לישון ולהיות עם חברים (למרות שאין) אייסי:169595411 עוד משהו?

212girl

New member
אני..../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

שם:
צליל. גיל:
13 ומשהו.. מקום מגורים בארץ:
אילת. תחביבים:
לא משהו מיוחד...
איי סי קיו:
הרגתי את האייסיקיו שלי, אבל יש לי מסנג'ר. מי שרוצה יכול לפנות אליי במסר מחשש לניג'סים שפוקדים אותי בימים האחרונים..

קוראים לי

מיכל, בת 16 וחצי מנתניה התחביבים שלי הם כל מה שקשור ביהדות (אני דתייה, אם זה לא ברור לפי החתימה שלי...), מוזיקה, אמנות ויש עוד אבל לא עולה לי עכשיו... אה ואין לי אייסי

בואר

New member
מואה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

שם:מעין גיל:14 (יאי, אני לא הכי קטנה פה
) מקום מגורים בארץ: מקום קטן ומעצבן הנקרא רמת השרון (
) תחביבים:מחשב, אינטרנט, כתיבה, קריאה, מוזיקה טובה, לישון, לחלום בהקיץ... אייסיקיו:293676519 מסנג'ר:[email protected] (רק תאמרו שאתם מהפורומ...)

6gaia9

New member
../images/Emo161.gif

שם:גאיה
:מקום מגורים:כפר - סבא לשלטוווווןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!
תחביבים:אממ ... צופים (שבט רכ"ס שולטיםםםםםםםם) , קניון ,הרבה קניון , סיני ובעיקר סתם להיות עם חברים ....
אייסיקיו:192738531

אניאניאני ../images/Emo110.gif

שם: דנה
. מקום מגורים: ראשל"צצצ יאללההה אימפריה (בע אני מושפעת). תחביבים: לראות טלנובלות ישראליות (תצחקו זה בסדר), מוזיקה, צופים (תצחקו זה בסדר 2), חברים, הופעות, לכתוב ולישון. אייסיקיו: 131734212 מואהאהא

me../images/Emo70.gif me../images/Emo70.gif me../images/Emo70.gif ../images/Emo19.gif

קוראים לי סמי (סמיון במקור אבל סמי יותר יפה...) אני בן 15, גר בנתיבות שזה חצי שעה מב"ש. לומד ב"בויאר" שזאת פנימייה בירושלים ככה שרב הזמן אני נמצא בי-ם. מגנן המון בגיטרה הכוסית שלי, עסוק בלחבר אותה לכל מקום אפשרי, (מגבר, מחשב, מערכת, טלויזיה, אוזניות ועוד...) וחוץ מזה ספרים, אינטרנט ומחשבים בכלל... ICQ: 177448859 עוד פרטים נראה לי יש בכרטיסאישי וזהו.. תמונה:

עד לפני 10 דקות הייתי עונה../images/Emo19.gif

לך שהיא אהבת חיי אבל ראיתי קליפ של מאיר בנאי והייתה שם גיטרה ירוקה כזאת מהממת! איזה באסה שראיתי את הקליפ הזה.. 10 דקות זה היה כשכתבתי את כותרת. מאז עברה בערך שעה...

למעלה