שירשור הכרות עדכני

mogosh

New member
../images/Emo185.gifאיזה גיטרה.. יפה.. ארר../images/Emo99.gif

מממ לידיד שלי יש חשמלית בצבע טורקיז... גם יפה...

../images/Emo39.gif למרות שאני לא פה הרבה...

אני אענה, אם אין לכם התנגדות
שם:
גלו'ש [גלי] גיל:
15 מקום מגורים בארץ:
איזור חיפה תחביבים:
אממ..לרקוד, לישון, לבלות, לגלוש בנט, לראות טי וי.. איי סי קיו:
131212046

flying eagle

New member
גם אני? טוב...

שם: נופך בן-אור (כן עם כ' סופית. מי שלא מצליח לקרוא זה: nofech) גיל: 14.9 - נעגל ל-15. מקום מגורים בארצנו הקטנטונת: קיבוץ ליד חוות השיקמים שנקרא קיבוץ רוחמה (אמנם אני קיבוצניקית אבל לא מסוממת!) תחביבים: לישון, לקרוא, לכתוב, לגלוש (באינטרטנט, לא בים!),לשמוע מוזיקה טובה כמו מוניקה, לראות סרטי דיסני ולשמוע שירי דיסני (דיסני שולטים!) אי.סי.קיו: 158368934 (נראה לי...) מסנג'ר: [email protected]

Holy Cow4

New member
אני, אנוכי, יה, מואה, מי.

שם: דנה (מה המצב דגה ענוגה?) גיל: 16 וקצת... מקום מגורים בארץ: קרית מוצקין. תחביבים: טלוויזיה. הרבה טלוויזיה. עסוקה בלהיות אובססיבית לכל דבר אפשרי. מחשב. מחנות העולים (חולצה כחולה והיא עולה על כל העדיים). וסתם חרטא בארטה ושטויות... איי.סי: 139448874.

../images/Emo13.gifטוב.. אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ממ. רק רציתי להגיד שהשירשור הזה נראה ממש מגניב.. כזה כולם הגיבו על אותו אחד.. חחחח (רמז- אל תהרסו!
) ממ.. טוף.. אני!!!!!!! לעדיין לא מעודכנים- פתחתי שם משתמש חדש.. זאת אני- גואטה...
קוראים לי עדי :)
אני בת 13... בקרוב 14! (ב- 7.5 אם במקרה התעניינתם..)
אני גרה באשדוד
תחביבים?.. ממ.. לנגן(גיטרה), מחשב, חברים.. מוזיקה ו.. בעעע לא יודעת מה עוד.. צופים זה תחביב?.. נגיד..
ואייסיקיו- 215264962- לכו על זה...:)

תורי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

שם: עמית גיל: 15 וחצי מקום מגורים בארץ: בועה עשירה. (כוכב יאיר..) תחביבים: גיטרה, מחשב, חברות, מוזיקה, צופים, מוזיקה, צופים (שבט צור שולט! רכ"ס - צק צק צק....) איי סי קיו: 78507553

jennyFK

New member
אני אהיה חדשה, נראה לי.

אז היי. אני חולה על מוניקה בערך מאז שהם קמו אבל עד עכשיו (כשהתחלתי לשמוע יותר שירים של יהלי לבד) באמת נהייתי "גרופית". ונורא משעמם לי בזמן האחרון אז למה לא להעביר את הזמן שלי פה? שם: נועם ג'ן. גיל: 18 לפני שבוע מגורים: קיבוץ כ ז ה קטן, לא סליחה כזה קטן בצפון (ליד עכו) תחביבים: אז ככה, אני כותבת תסריטים ושירים, את השירים אני בעיקרון גם מלחינה בראש אבל אני לא יודעת לרשום תווים אז לא ממש יוצא מזה משהו. אני גם חולה חולה חולה על מוזיקה, אבל אין לי שום כיזרון מוזיקלי אז אני מפצה על זה ע"י התמכרות ללהקות שונות, למידת מילים של שירים אפילו כאלה שאני שונאת בע"פ ודברים בסגנון. אם מישהו רוצה אייסי- בפרטי. אני פשוט חטפתי באחרונה מכה חזקה של ג'אנקמייל דרך האייסי.

ברוכה הבאה נועם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

שמח שהצטרפת
ומקווה שלא תעזבי מהר ושתכבתי המון
תהני

ברוכם הבאים!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif

תהני פה המון המון מממ.. ו.. לא הבנתי משו- ללמוד בע"פ שירים שאת שונאת?. מדוע ולמה?

jennyFK

New member
זה פיצוי...

בגלל שאין לי שום כישרון מוזיקלי פתחתי זיכרון יוצא דופן בזיכרון מילים של שירים. אני שומעת פעמיים שיר שאני שונאת כמו אני לא שלמה וכבר קולטת את הפזמון בע"פ, בלי להתכוון אפילו.

MiToOsH

New member
:) ../images/Emo104.gif

שם: ע-מית. גיל: 16 (וחצי?) מקום מגורים בארץ: קרית חיים אימפריה תחביבים: מוזיקה מוזיקה מוזיקה, חברים, עבודה, מחשב, טלוויזיה והלהציק לאוריאל (זה שמוזכר בחתימה שלי) איי סי קיו: 145635217

shmupiii

New member
אני!!

לאחר המון המון המון זמן שלא רשמתי בפורום שם:יעל גיל: 14.7 מקום מגורים: אשקלון=ערסקלון תחביבים: לנגן בגיטרה, חשמוע מוזיקה, לישון, נוע"ל.. אייסיקיו: 215490703

who is this

New member
אני...

אז ככה... אני עומר מישוב שקד ואני בן 16 אני אוהב לכתוב שירים ולשמוע מוזיקה והאיי סי קיו נמצא בחתימה......

אאאאננננננננננננננניייייייי../images/Emo163.gif

טוב בעיקרון זה אמור להיות אאאננננוווווווווכייייייייייייי או עעעעעעעעעצצצצצצצצממממממממממייייי קיצר נפסיק לזרגג לכם במוח.. שם: רותם או גוזי.. גיל:14 ו6 חודשים ויומים מקום מגורים:אשדוד.. או ערסשדוד..או ערסילנד או לוערס או פרחפול או פיטר והזאב... תחביבים: אמממ אם יש לי אז זה בטח לישון לנגן ולא רק בגיטרה(לאבד גיטרות חשמליות בטיול) אמממ לצפות בטלויזן... לדבר בטלפון(נשמע פרחי אבל אני לא פרחה ויש לי רגשות!) אמממ ללכת לבתי קפה.. (אמממ בזמן האחרון פשוט כל יום אני יושבת בבית קפה זה מטורף!!) אמממ לעשות אמבטיה שזה תחביב שהתחיל בזמן האחרון.. ואני חושבת שזהו להפעם...נמשיך מחר. ותדעו שזה לא נגמר לעולם... איי סי קיו:158723052

mogosh

New member
../images/Emo185.gif אני חדשה! אני אני אני! ../images/Emo6.gif

שמי: אלמוג. גיל: 14. מקום מגורים בארץ: כוכב יאיר. תחביבים: לצייר, אני מנגנת 7 שנים על פסנתר ולא מזמן התחלתי תופים בנוסף. איציק: 168498417.

ברוכה הבאההה ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

מקווה שתהני ככאן ואל תתביישי לכתוב הרבה

למעלה