שירשור המלצות לבגדי נשים (ספורט כמובן)

dganitm

New member
../images/Emo41.gifשירשור המלצות לבגדי נשים (ספורט כמובן)../images/Emo41.gif

הי בנות, מאז שהתחלתי לרכוב ביאס אותי מאוד להגיע לחנויות ולמצוא על הקולבים רק ביגדי גברים, עם גיזרות לגברים
הכל תמיד גדול ולא נוח, לא יושב יפה ובקיצור... לא זה! עד שיום אחד, ככה סתם במקרה פגשתי את חולצת הנשים הראשונה שלי, היא התחבאה לה כרגיל בין חולצות הגברים, אבל היא המתינה לי, לבנה, קטנה, בגיזרה שלי! המחיר היה בשמיים, אבל על איכות לא מתפשרים! מאז אני לא מתפשרת וקונה רק בגדים שתוכננו ויועדו לנשים, בין אם זו חולצה ובטח ובטח מכנסיים עם ריפוד ייעודי לנשים (אין מה לעשות, אנחנו מתוכננות אחרת
ויש אומרים שטוב שכך
) את נעלי הרכיבה שלי לשטח קניתי גם בדגם נשים
גם בבגדי ריצה לא התפשרתי וקניתי מכנסי ריצה לנשים וחולצה מנדפת גם היא בגיזרה נשית
אז מה ההמלצות שלכן? איזה חברה או דגם אתן מעדיפות? מה מצאתם שהכי נוח עבורכן? המלצות על מקומות לרכישת בגדי נשים יתקבלו בברכה
טיפים לקונה המבולבלת (איך יודעים שזה טוב???) השירשור מיועד גם לרצות, רוכבות, שחייניות, כדורגלניות... בקיצור, לכולכן
שלכן, דגנית מקא

abob

New member
גם אני מעדיפה כיום רק גזרת נשים

פעם פשוט לא היה, ובפייבוריט שלי יש את אדידס, פאנקייר ונליני. והינה קישור לאחד האתרים הכי מוצלחים לנשים בספורט : http://www.teamestrogen.com/

מור שלז

New member
נושא חשוב, אני למדתי את זה בדרך הקשה

כשהתחלתי לרכוב, עוד לא הייתי מגובשת על עצמי. העלויות המטורפות של אופניים (ואלו עוד היו אופני הכניסה הכי פשוטות שיש) וכל מה שמסביב ממש הרתיעו אותי. לא הייתי בטוחה שאני אתמיד בספורט הזה וכתוצאה מזה, השתדלתי לחסוך בהוצאות כמה שרק אפשר, כולל בביגוד, וקניתי את הכי פשוט שיש - ובאותה תקופה זה גם היה בהכרח בגדי גברים. לא נוח, לא מתאים, וגם גורם להרבה סבל - מישהי הזכירה שפשפות? והבעיה שכשיש שפשפות שלא עוברות - גם סגנון הרכיבה משתנה (פיצוי), מנסים למצוא תנוחה שפחות כואבת - והופ - פציעה חדשה מופיעה. היום אני כבר יותר מקפידה על בגדי נשים, ובגדי נשים בלבד. יותר נוח, יותר פרקטי, יותר בטוח (נסו לשלוף משהו מהכיס האחורי של החולצה תוך כדי רכיבה בחולצת גברים!). חברות? זה משתנה, הפייבוריטים שלי משתנים כל הזמן. כרגע זה פרל איזומי, 2XU ולואיס גרנו (חולצה מהממת ונוחה שקניתי עכשיו בארה"ב - דגנית זו החולצה שהתפעלת ממנה) באופניים. בריצה זה אדידס ונייקי. בחזיות זה מובינג קומפורט (ספונסרים של מרוץ האופניים לנשים, כבר הזכרנו?) ומצחיק - עכשיו אחרי שנים שאני רוכבת עם נעלי כביש של גברים, השקעתי בעצמי וקניתי נעלי רכיבה של נשים. עכשיו רק צריך להרכיב את הקליטים ולנסות... אז מה הפייבוריטים שלכם? (ודגנית - גם את חייבת לנו את הפייבוריטים שלך ואת ההמלצות שלך
)

dganitm

New member
הפייבוריטים שלי (בנתיים) ../images/Emo140.gif

בבגדי נשים מנצחים מעל כולם (אצלי בארון לפחות) NALINI, גם החולוצות וגם המכנסיים, מצאתי שהפדים שלהם הכי נוחים לי. בימים אלו קיבלתי למבחן מכנסי באגי של FOX, הפד שלהם פשוט עילוי! נוח והטייטס מתחת לא זז ונושם וגם מכנסי sportful גיזרת נשים מחמיאה מאוד, פד מאוד נוח שמאפשר לי לשבת על האוכף באופני הכביש במשך הרבה זמן (שזה מבחינתי המדד לפד טוב), אבל גולת הכותרת של המכנסיים! שימו
אין להם גומי למעלה, יש חתיכת בד נעימה, לא לחוצת על הבטן (מזכיר קצת מכנסי הריון), פטנט גאוני! גם החולצות שלהם יפות, ותפורות בול לגיזרה נשית, מאוד מחמיא! בחולצות אהבתי גם את פנקייר וגם את חולצת השטח של FOX לנשים, צבע כל כך עדין עם עיטורים יפים והמחיר ממש מצחיק! 120 ש"ח!!! לאדידס יש מבצע 40% הנחה (אם אני לא טועה) על בגדי הרכיבה שלהם, בחנות המפעל בחולון, ראיתי שם הרבה בגדי נשים ממש יפים וכמובן גם מעילי גשם מתפרקים ובגדי חורף. יש לי גם ככפות כביש לנשים של פרל איזומי, יושבות לי בול על היד כמו כפפה
לאט לאט מתחילים להיכנס עוד ועוד דגמים מליין הנשים של חברות שונות וגם של החברות שכבר נמצאות בארץ, ת'כלס, כל חברה מייצרת גם ליין לנשים, הבעיה היא שקשה למצוא בחנויות. אולי אם נתחיל לנדנד ליבואנים הם יתחילו להביא?

avivar

New member
מסכימה איתך

בנוגע לספורטפול, יש לי חולצה ומכנסיים שלהם "חבל על הזמן". אולם ברם יקרים מאוד..(כמו אסוס למי שאוהבת). והפיתרון: חברת סער שיווק מיבאת אותם, בכלל לסער יש כל מיני ציודים אמנם מעט לנשים אבל אפשר למצוא בחנות מעל למחסן שלהם כל מיני מציאות. ועודפים אצלם בדכ יש עליהם 50% הנחה. סער שיווק נמצאים בלוד, איזור תעשיה טל 089244452.

ofec bar

New member
שאלת ההלבשה התחתונה

מור, הזכרת את מובינג קומפורט ואני אתך - ניסיתי ומאז לא השתמשתי בטופים אחרים. אולם לאחרונה אני נתקלת בבעיה, מרוב ההעדפה המתקנת ושדרוג חזיות הספורט לבעלות חזה, שטוחות החזה נותרו מקופחות... לא הצלחתי למצוא אפילו טופ אחד במידתי כאשר הצפי החיובי ביותר הוא לטופים עתידיים, אך רק בשחור ולבן מבאסים... ניסיון עם מותגים אחרים לא הניב תוצאות מעניינות. למישהי יש עצה? ועכשיו שאלה קצת מביכה (אבל בשביל זה יש פורום נשים)- האם אתן משתמשות בתחתונים מיוחדים לאימון מבד מנדף? אם כן, איפה קניתן? אם לא, לא מבאס אתכן להשקיע בביגוד חיצוני איכותי ובסוף לסבול מהבדים הפשוטים במקומות החשובים ביותר...?

zzebra

New member
אמממ ../images/Emo9.gif

תחתונים? אני בלי... (אופניים כמובן)

hartzitzit

New member
הכי נח בלי תחתונים ...

פעם אחת שכחתי להביא תחתונים נוספים לאימון ריצה (אחרי שחיה) וגיליתי כמה זה הרבה יותר נח פשוט לרוץ בלי תחתונים... זה קצת מוזר בהתחלה, אבל מתרגלים צ'יק צ'ק. גם ברכיבה אני בלי. לגבי חזיות - קניתי בתפרון (או טפרון?) חזיות ספורט מנדפות בכ 40 ש"ח. אמנם אני לא שופעת במיוחד (זה בעדינות לאמר שאני שטוחית לגמרי), אבל נח לי ואני מרגישה ביטחון. אני קניתי בלבן ובאפור (כן, הפעם ממש התפרעתי עם הצבעים...) אבל יש בטורקיז וורוד וכחול ועוד.

לא חסרים בגדי רכיבה לנשים

יש לי חולצות של פאנקייר לנשים שאני מאד אוהבת (יש שם כיס אטום למים/זיעה עם ריצרץ, דבר מבורך!), באדידס בחולון מצאתי חולצות רכיבה יפות בגזרה יפה (לא זול) ויש לי כמה חולצות מאד יפות של ספשליז, גם מבד נעים והכי חשוב: עם 3 כיסים מאחורה (בשטח פחות משמעותי אבל מאז שעברתי לכביש סוגיית הכיסית מטרידה אותי... צריך מקום). מכנסי הרכיבה הכי נוחים שמצאתי היו טייץ של אדידס וספשליז. מפאנקייר דווקא התאכזבתי מבחינת מכנסיים. פד ע-נ-ק שמרגיש מגושם כמו חיתול גדוש... לריצה: גופיות/חולצות של אדידס ונייק מבדים נעימים. בארה"ב מצאתי מציאות בזיל הזול של חברות עלומות שם וגם של צ'מפיון. גופיות נשים יפות, מנדפות, במחירים מגוחכים.

efratramati

New member
עדיין מחפשת...

1) הטופ המושלם לטריאטלון. משהו שירגיש מספיק כמו חזיה. בסוף אני אשבר ואשחה עם החזיית פילה שלי. כל מה שנסיתי - או לא מחזיק או לא מפרגן או בלתי אפשרי ללבוש ולהוריד או לא מתייבש. 2) מכנסי הרכיבה שיגרמו לי להרגיש חתיכית ושגם יהיו נוחים ומרופדים. בתחום של הטייצ יותר קל. בתחום של השטח - יותר קשה... הכי קל למצוא אותי בפוקס הישנים של החבר שלי...

MayaShuShu

New member
חליפה הכי נוח!!

את לא מתעסקת עם זה שהחולצה מתרוממת... איך אפשר לרכב במכנסי פוקס
???

efratramati

New member
חלילה וחס לא פוקס בר רפאלי ../images/Emo13.gif FOX GEAR

בגדי רכיבת שטח סבירים לגמרי אבל לא ממש נשיים...

hartzitzit

New member
אני די מתחילה

אז עדיין אוספת לאט לאט מה שנח לי: בגד ים - יש לי 3 (!!!) בגדי ים. אחד עתיק של ספידו (לחירום), אחד של נייקי (קטן עלי קצת...) ואחד של TYR, בו אני משתמשת לאימוני השחייה. לריצה - חולצות מנדפות כבר יש לי כמה וכמה (מירוצים, טריאתלונים וגם שקניתי לבד) טייץ של נייקי, צ'מפיון (שקצת קצר ועושה לי שפשפות) ואחד פשוט של תפרון. בכלל - מצאתי שם גם יופי של חזיות ספורט וגרביים מעולות. לטריאתלון - חליפה חדשה של 2XU שקניתי ליום הולדת. קצת קטנה אלי (מוטיב חוזר), אבל היא יפה ויש רק אחת כזאת (מהסמפלים). הבעיה - מאוד לא מחמיאה. אני מרגישה שאני נראית בה הרבה פחות טוב מאשר עם בגד ים, אבל אין ספק שזה הרבה יותר נח לטריאתלון, ובאמת אחרי 5 דקות, כבר לא ממש לא אכפת לי איך זה נראה. לרכיבה - הייתי צריכה דחוף (מצאתי זמן לזה יום לפני רכיבה ארוכה). אחרי מדידות רבות, המכנסיים הנוחים ביותר היו של גברים דווקא, איתם אני רוכבת גם היום. חולצה מצאתי אחרי הרבה זמן. חולצה ורודה (לא זוכרת של מי. נראה לי שזה של נשים כי זה כלכך ורוד...) במידת ילדים (אפילו לא S). מכל החולצות שממדתי, זו היתה לי הכי נוחה ונעימה.

../images/Emo41.gifתת שרשור כביסה

פחח...בטח הגברים משתינים מצחוק מכל הנושאים ה"נשיים" האלה
מה אתן עושות עם הבגדים אחרי אימון - מכבסות עם הכביסה הרגילה? מיבשות במייבש כרגיל או חסות על הבדים? שוטפות במים?

zzebra

New member
מיד אחרי האימון

כביסה ידנית בגיגית (עם חומר לכביסה עדינה) שלוקחת 4 דקות וישר תולה על החבל.

זורקת לסל הכביסה, בן הזוג מפעיל מכונה...

בקיץ תולים כביסה לייבוש (טוב, הוא תולה, אני מורידה...), בחורף- הכל נכנס למייבש. באופן כללי- הבגדים אמורים לעבוד בשבילי, לא להיפך...

P u s s i c a t

New member
המצאת המאה ../images/Emo62.gif

למרות שאני בד"כ סקפטית לגבי פרסומות והבטחות של יצרנים אחרי שהרבה זמן הזדעזעתי מהריח של הכביסה אחרי שכיבסתי - זה פשוט יצא.. אפעס - מסריח... או במקרה הפחות נוראי לא הריח כמו בגד אחרי כביסה... כי רוב הבגדים הם דריי פיט או קול מקס וכל אלה שאסור לשים להם מרכך... ומים קרים.. אז הם לא הדיפו ריח שושנים במקרה הטוב... במיוחד שלא מפעילים מכונה על כל חולצה וטייץ, וכביסה ביד לא עושה את העבודה כמו מכונה, מצאתי נוזל כביסה ייעודי לבגדי ספורט של "הפי" בצבע כחול אני מרכזת את בגדי הספורט, גם אם שכבו שבוע וחיכו ל"חברים" שלהם רק נוזל, בלי מרכך כמובן כדי לא להרוס אותם והריח? היום אני "חוטאת" לפעמים ומכבסת איתו בגדים שאני רוצה שיריחו ממש טוב גם שלא צריכים את הטכנולוגיה אחלה מוצר רק שלא יורידו אותו מהמדפים
בואי נגיד שמ-1 עד 10 אני נותנת לו 12 בלי להתבלבל

למעלה