שירשור המלצות לבגדי נשים (ספורט כמובן)

מור שלז

New member
שלללוווווםםם ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

שמחה לראות אותך פה. ככה מתגנבים? בלי שלום? בלי להציג את עצמך? את מוזמנת להכנס בדלת הראשית (חכי, חכי, אני פותחת שרשור בשביל זה).

תולה לייבוש...

אבל כבר פתחתי כאן שרשור בגלל הריח שלא יוצא... פשוט יש לי רק חולצה אחת, אם אני אכבס אותה גם זה לא יהיה. אבל פה בקנדה יש לי מכונה ומייבש, אתמול ניסיתי סיבוב - החולצה עדיין מסריחה. מקווה לא להרוס לחלוטין את הבגדים... מה שכן, איזה 2 כפות גדושות סודה לשתייה ושקשוק בתוך כלי סגור בהחלט עוזר (עד האימון הבא)

MayaShuShu

New member
ממליצה עוד פעם על תפרון!!

הייתי שם אתמול (עוד נועה
) קניתי מיכנסי ריצה (3/4) ב-59 שקל - בד דק מעולה! יש להם חולצות ספורט וחזיות BRAND NAMES במחירים ממש זולים!

מקווה להגיע לשם מחר

יש גם מכנסיים ארוכים
אם אני כבר נוסעת, אני רוצה להתכונן לחורף

hartzitzit

New member
מה לובשים בחורף?

מנצלת את השירשור... מה לובשים לאימונים בחורף? נכון, לא מאוד קפוא פה בארץ, אבל נראה לי שצריך להתארגן על לפחות מכנסיים ארוכים, לא? יש טעם לחולצה מנדפת ארוכה? נכון, בהתחלה קר, אבל אח"כ מתחממים, לא? יש בכלל טייץ ארוכים מנדפים?

בארץ אין הצדקה

למכנסיים ארוכים לריצה. מספיק שלושה רבעים. לגבי חולצות אני רצה עם גופיה כרגיל ועל זה סווצ'ר מנדף נייקי או אדידס שמימלא יורדים לאחר כמה דקות ונקשרים על המותן. רציתי לרכוש מכנסיים ארוכים לברלין (כרגע מזג אוויר כמו החורף שלנו) וקיבלתי מסר (ממירב מטיים טריאל) לא להעיז אלא לקחת מהארץ מכנסיים קצרים ושלושה רבעים ןלהחליט במקום אבל בהחלט לא לנסות לרוץ מרתון עם מכנסיים ארוכים.

../images/Emo51.gif לי יש הרגשה שאני לא ארוץ בארוך

שמחה לשמוע שאני לא היחידה שחם לה גם בחורף

מור שלז

New member
זה הכל תלוי בשעה....

כשיוצאים לרוץ הרבה לפני זריחת השמש
רצים בארוך

עוד יקח זמן עד שארוץ לפני הזריחה...../images/Emo42.gif

אם יהיו בתפרון מכנסיים ארוכים בזול, אשקול לקנות. יש איזה כמה ימים בשנה שאפילו לי קר.....

ואני מפנטזת לחזור לריצות ערב נעימות

בקרוב בתל-אביב... הכי אוהבת לישון קצת בבוקר ולא להתעורר מוקדם כדי לקבל קצת קרירות לפני שנעשה כאן בלתי נסבל ואז גם לא צריכה מכנסיים ארוכים ובכלל לא מתה על טייץ ארוכים, תמיד מעדיפה קצר כי ברגליים תמיד חם לי-גם בחורף.

ofec bar

New member
תשובה מאחת שקר לה

אני רצה עם ארוך בחורף, חוקי הקבוצה מחייבים 3/4 כאשר יש 13 מעלות או פחות, וטייץ ארוך מלא כאשר יש 11 מעלות או מתחת לזה. כנ"ל חולצות ארוכות, כפפות, ולעיתים אפילו מעיל. פעם אפילו הייתי צריכה שני זוגות גרביים, כשהדשא בהדר יוסף התמלא בקרה... יש טייצים ארוכים מנדפים, ואפילו טובים. אגב, אני רצה עם טייץ ארוך רוב השנה (כולל אמצע אוגוסט!), כדי לא להיפצע (ביער) ולא להשתזף בצורה משונה (בכל מקום אחר) כך גם עשיתי בטריאתלון קיסריה

למעלה