שירשור הפרק האחרון

Nira22

New member
../images/Emo41.gifשירשור הפרק האחרון../images/Emo41.gif

תגובות לכאן

מה היה מה היההההההההההה

לא ראיתיייייי רק עכשיו הגעתייייי ספרו לי בפרטי פרטיםםם

13מלכי

New member
היה פרק מקסים

רק חבל ואני לא מבינה למה צריך לחכות שנה בשביל לראות את העונה הבאה והיה עדיף לא לדעת מה ההמשך בכל אופן גם כך וגם כך מעמידים אותנו במתח.

katrina1

New member
פרק מאוד מקסים

אם תשאלו אותי לאמא של ניק ואלכס נורא קשה וסנדרה היתה קצת אובססית/קנאית משהו בפרק הזה

../images/Emo45.gif

גם אני חשבתי על זה... אני חושבת שאולי כבר עדיף שהסדרה תסתיים ככה כשסגרנו מין מעגל מסויים, טס וניק ביחד וכל השאר כבר ימצאו את עצמם במוקדם או במאוחר...

Nira22

New member
אני גם חושבת כמוך

אמנם מצערת אותי מאוד העובדה שזה הפרק האחרון עד לשידור העונה החדשה וכמו כן שלא ישימו ש.ח.ישר אלא את הסדרה היבשושית "האב דאולינג חוקר" אבל באמת עדיף שהם עצרו בנק' הזו גם כדי להשאיר טעם טוב וגם כדי לא להרוס לנו את הציפיות בעונה הזו... אגב ,חשבתי על העצירה הדומה שהיתה לנו בעונה השלישית וטוב שעצרו בפרק שבקי עוזבת... כי אם היו ממשיכים לשדר את הפרקים איזה טעם היה נשאר לנו?! מר ומר והיינו נאלצים לחכות והסבל היה כפול...

lions queen

New member
../images/Emo187.gifפרק יפה.. אבל אחרון.. והייתה

לי ציפייה לשמוע על קלייר מעבר למילה וחצי.. =\

lions queen

New member
../images/Emo187.gifאה ו... ../images/Emo58.gif

קצת מוזר שבקי לא הייתה לא..?

Nira22

New member
זה לא מוזר יותר

מהעובדה שהיא לא היתה נוכחת בהלוויה של קלייר....

נועה167

New member
נכון...

חבל באמת שלא מביאים אותה לפרקים כאלה חשובים, זה היה יכול להיות ממש נחמד.

נועה167

New member
הפרק!!

זה ממש עצוב לי שזה הפרק האחרון! (לא לעונה אבל פה הם מפסיקים בהולמרק.. לא ברור הקטע) אבל בכללי היה פרק ממש יפה! חבל שהחתונה לא הייתה בדרוברס אבל חפיף. אז ככה, קודם כל מג צצה לה משום מקום חח סתם, מגניב שהיא באה, סוף סוף טרי לא יהיה לבד! אמא של ניק ארר אף פעם לא אהבתי אותה! הכלבה הזאת... אמנם אני חושבת שטס באמת הייתה צריכה ללכת ולהגיד לה לבוא כי בכל זאת זאת החתונה של הבן שלה אבל עדין הייתה נשארת עצבנית עליה.. היא אף פעם לא אהבה את טס. וגם לא חשבתי שניק יגיב ככה! אז כל הכבוד לו! החברה של טס מהעיר ודייב חחחח הם קרעו אותי.. והיה ברור מה הולך לקרות אבל בכל זאת היה ממש מצחיק. סנדרה הייתה קרציה אבל אפשר להבין אותה קצת.. ת'כלס אין לה אף אחד אלא רק את הארי אז היא מקנאה ופוחדת, וזה באמת היה נראה שהוא כזה עדין אוהב את ליז. וכמובן אני לא יכולה לא להזכיר אותו חח א-ל-כ-ס אניפשוט מתה עליו
כל השאר, סטיבי ג'ודי וקייט היו חמודות כרגיל :) אה וגם ציפיתי שיזכירו את קלייר יותר!! ממש מילה אמרו עליה, זה לא מספיק!! אבל חוץ מזה היה פרק יפה :)

jutem

New member
באמת היה פרק יפה

מה שמטריד אותי, למה קייט לא נהייתה בסוף עם דייב? לא יכלו גם לה לעשות סוף שמח יותר?

מישמיש23

New member
הפרק האחרון

היה מדהים וכן הזכירו את קלייר וזה היה כשמג הגישה אוכל לטס בבוקר החתונה ואמרה לה שקלייר שומרת עליה

גם לדעתי (תגיבו)

קלייר מיספר אחתתתתתתת ואף שחקן או שחקנית לא יגיעו לרבע שלה וגם לא סטיבי האבלה שמחליפה אותה עם קלייר הייתה נישארת בחיים אז הייתי יותר אוהבת את סטיבי...... ואני מקווה שהיא תחזור באיזה שהיא דרך לא אכפת לי איך ובחרו לה מוות כזה קשה ואחזרי שאני לא מאחלת לאויבים שלי (למרות שאין לי כאלה) שעוד יותר עשה אותי עצובה (וגם אותכם אני בטוחה ) (מהיום שהרגו אותה או שהיא עזבה או לא אכפת לי איך תיקרהוא לזה לא הפסקתי ליזכר בה כל סידרה וסידרה ביזכותה יתאהבתי בבנות מקלאוד) בקיצור

נועה167

New member
אני לא משווה...

אפילו שסטיבי באה במקום קלייר אני לא משווה, קלייר הייתה ועזבה ועכשיו סטיבי פה ואני מתה עליה... זה הכל :) אבל עדין אני רוצה שיזכירו את קלייר מתי צריך.

למעלה