שירשור הפרק האחרון

yaelelele

New member
פרק יפייפה....../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif אבל..../images/Emo4.gif

רק היה ממש ממש עצוב לי על קייט..
זה ממש העציב אותי...

שאלה חשובה (ודעתי על הפרק)

קודם כול היה פרק מאוד יפה וביכלל הפרקים האחרוני היו מהממים ניק וטס כאלה מתאימים ואלכס כזה חמודיייי כל השאר פשוט שחקנים נהדרים חבל שצריך לחקות הרבה זמן עד לעונה הבאה
(כל הפרק חיקיתי שיזכירו את קלייר והזכירו אותה רק במילה זה היה מאכזב ובקי גם הייתה צריכה להופיע בחתונה ובלוויה של קלייר היא הייתה חסרה) היה כיף כל כך ליתכתב בפורום ואני מקווה שנמשיך למרות שהעונה ניגמרה שאלה: באיזה ערוץ משודרת הסידרה???? (באוסטרלית ראיתי שרשמתם משהוא אבל לא ראיתי את הערוץ) מקווה שתענו לי שלכם באהבה באהבה אורטל מקלאוד

תודה מורי../images/Emo108.gif

מורי תודה רבה אבל יש לי ערוצי זהב (HOT) את יודעת באיזה ערוץ זה אצלי????? השמח עם תעני לי וסליחה ששיגעתי אותך

נמנמ../images/Emo187.gif

הערוץ האוסטרלי לא משודר אצלנו בארץ.. אצלנו זה בערוץ הולמארק ערוץ 19 בערוצי זהב בדיגיטל ו 29 באנלוגי

מורי תודה רבה רבה

את מקסימה ועונה לכולם למרות ששיגעתי אותך ענית לי בחזרה הפורום שניהלת היה מדהים נהנתי מיכל דקה יש כאן אנשים מקסימים ותודה לכולם........

sundanse

New member
מישהו לא אמר שסאלי

הורסת את החתונה ובאה עם תינוק? ושאלה נוספת, בתחילת כל פרק כרצים הכתוביות, יש שוט של כלה על סוס שבורחת, הייתי בטוחה שזה יסתיים ככה... אבל בהחלט היה פרק מדהים והפעם ראיתי את הפרק בבוקר (בגלל המתח...:) בכל אופן, יצא יפה בסוף עם אמא של ניק ואלכס...איזה בנים מדהימים יש לה!!! בכל אופן היה מרגש וטוב שהם הביאו את מג, אחרת זה באמת היה מוזר...

JuSt A d i

New member
הכלה הבורחת על הסוס זאת ג'ודי

שהיא ברחה מהחתונה עם אלברטו

פרק מהמם../images/Emo187.gif

אין לי מה לומר עליו יותר מידי איזה כיף היה לראות שוב את מג ואת טרי ואת כולם .. חמוטים
והיה לי ברור שדייב והחברה הזאת של טס יהיו ביחד מהשניה הראשונה שהם התחילו לריב

ענת71

New member
../images/Emo23.gifזה היה פרק כל כך מרגש!!!

חבל שלכל דבר יש סוף הסדרה הזאת מאד תחסר לי.

moria007

New member
אההההההה!!!! מה עושים עכשיו????

אההההההההההההההה!!!!! איזה פרק יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חייכתי כל הזמן!!!!!!!!!! סנדרה התנהגה כמו ילדה קטנה! ניק וטס מקסימים, איזה חמוד ניק שניסה לא לשכוח את השבועת נישואים שלו.... וטס, איזה שבועה מקסימה!!! כל כך רומנטי!!!!!!!!!!! חשבתי שיהיה יותר איזכור לקלייר, והיה יפה וחמוד שאלכס רקד עם בום המקסימה!!!!! איזה כייף שמג באה לבקר!!!! מזל טוב לניק וטס!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה נעשה עכשיו????????????????????????????????????????????????

katam

New member
הופתעתי שפיטר ומשפחתו לא היו

אולי בגלל הבעיות בין אלכס לפיטר ? כמה נקודות :
ניק שהיה כל כך מתוק שטס אחרה לחתונה ואלכס שהתנהג כמו אח בכור מרגיע.
לטס לסטיבי על היחס לאמא של ניק ואלכס.
למג המקסימה כרגיל שלא היססה לתת מכות מתחת לחגורה לחברה של טס.
מה שהיה בין הרי לסנדרה.
דייב המסכן כמו שאמרו כולם פרק מקסים. נהנתי מכל רגע. אורלי

למעלה