שירשור הפרק היומי

Nira22

New member
../images/Emo41.gifשירשור הפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

אמנם מתחיל עכשיו אבל.....

JuSt A d i

New member
../images/Emo58.gifיווווואו איזה פרק

הקטעים עם פול היו ממש מפחידים זה היה ברור שהוא הולך לעשות לה משהו
רק חיכיתי לרגע שזה יקרה... וסטיבי הייתה דיי כלבה...חח מזכיר לי תמדריכי רכיבה שלי
וזהו פ הקטע עם התמונה של ניק טס וסאלי היה קצת מחשיד

ענת71

New member
../images/Emo23.gifאהבה ללא גבולות.

לא להאמין מה שאהבה יכולה לעשות!!!

ofer האחת

New member
זה לא בדיוק אהבה!!!!!!

בסוף הפרק טס אומרת שהוא עשה את זה להרבהבנות אז זה לא אהבה זה שיגעון

אממממממ../images/Emo187.gif

איזה פרק אלה יסטר!!! איזה פחד עם הפול הזה.. קצת התאכזבתי ששוב לא קרה כלום בין ניק לטס כאילו כמה אפשר למרוח את זה? ואלכס היה כזה מותק עם מה שהוא אמר לתלמידים בסוף.. בקיצור פרק חביב לחלוטין רק לכל הרוחות שטס וניק כבר יתחילו להזיז ענינים ..

sundanse

New member
יש לי תאורית קונספירציה...

בהתחשב בעובדה שזה באמת לוקח להם זמן לחבר בין ניק לטס, חייבת להיות סיבה מאחורי זה, אני מעלה כאן סיבה אחת, אתם מוזמנים להעלות עוד... אולי היא פשוט לא מוכנה להתנשק עם משהו שהוא לא בעלה :)))))))))

Nira22

New member
אז מה זה היה בדיוק?!

הנשמה מפה לפה או שסתם התחשק להם להחליף נוזלים?!

יפעת21

New member
יש לי תאוריה יותר טובה

זוכרים כמה זמן לקח עד שקלייר ואלכס היו ביחד?? ועד שסוף סוף זה קרה היא מתה, אז חכו בסבלנות כי ניק וטס יהיו ביחד אל דאגה אבל זה יקרה ממש לקראת סוף העונה- כי ברגע שהם ביחד, מה עוד כבר יכול לקרות??? ותחשבו על זה....

נולי 315

New member
מאיפה הבאת את ההשערה המפגרת הזאת?!

בעונה הקודמת ניק וטס כן התנשקו והם לא היו חברים בכלל!!!! שלא לדבר על נשואים!!!!!

ofer האחת

New member
אם את רוצה לדעת תיכנסי../images/Emo58.gif

השבוע או בתחילת השבוע הבא הם מתארסים

HaKi

New member
פרק נחמד

פרק נחמד... אני מקווה שניק לא עושה שום דבר שיכול לפגוע ביחסים שלו עם טס, כי אם כן הוא ממש טיפש.חוץ מזה כל הכבוד לדייב שהוא חזר בסוף, מי יודע איך זה היה נגמר אם הוא לא היה חוזר.

Nira22

New member
פרק טוב.. אהבתי../images/Emo58.gif

פול - עורר בי חלחלה
מהתחלה והזכיר לי 2 טיפוסים (דוחים שלא מסוגלים לקבל לא ישר ומנסים לשכנע ונדבקים) שיצאתי איתם... מסכנה קייט
איך שהיא נאלצה להתמודד איתו ועוד להתנצל בפניו (החוצפן). אהבתי את דייב בפרק, איזה חמוד מקסים ומצחיק
(אני מקווה מאוד שלא יהיה לו קשר עם סאלי בסדרה, לא שאני רואה אותו עם קייט אבל מקווה שעם סאלי (המעצבנת) הוא לא יהיה). לא אהבתי את ההתנשאות של סטיבי (עם כל הכבוד לידע ולניסיון שלה) כלפי התלמידים (הזכירה לי את המרצה שלי , שדי מתנשאת בגלל הידע שלה כלפינו הסטודנטים ומגיע לה שנפלה מהשור
) וכל הכבוד לאלכס שהעמיד אותה במקום ובכלל אני אוהבת אנשים כמו אלכס
שבטוחים בעצמם אבל יודעים לכבד אחרים, יודעים לקבל לא ועוזרים כשצריך.... מסכן ניק, איזה באסה זה להיות חולה
ככל הנראה בתחילת הקיץ אצלהם ואיזו חמודה טס איך שהיא דאגה לו ואני מקווה שהוא חתך את הענין עם סאלי ושהוא יאמר לטס את האמת כבר, לא מגיע לה היא לפחות היתה כנה איתו מהתחלה. אהבתי את הסוף, איכשהו חשבתי שטס תיפול...

nini15

New member
פרק יפה...

איזה מפחיד הקטע עם הבחור הזה הייתי בטוחה שהוא נתן למדונה את התחתונים כדי להפחיד את קייט ושלא יחשדו בו. מעצבן היה הקטע שיש לניק תמונה של סאלי ושל טס על המקרר כאילו הוא מודה שהוא רוקד על שתי חתונות
והוא צדק טס באמת מדהימה
אלכס חמוד כמו תמיד איך שהוא הגן על סטיבי... ודייב אני מתה עליו איזה בונבון

יאללה

גם אני הייתי בטוחה שפתאום יתברר שפול הוא זה שהביא למדונה את התחתונים
הוא היה ממש מטורף! פשוט לא נורמאלי איזה אובססיבי הוא היה לגביה. למזלה, דייב הגיע בדיוק בזמן

איזה פרקקקקקק../images/Emo4.gif

חוץ מהקטע של ניק וטס שהפתיעה קצת מזל שהיה את אלכס החמוד ודייב שהצילו את המצב

למעלה