שירשור הפרק היומי

Piece of Wood

New member
וואי איזה פרק...../images/Emo182.gif|אליהו|

היה פרק מעניין פול היה ממש מפחיד, וזה היה ברור שהוא יעשה לה משהו, מזל שדייב חזר. אם כבר דייב, הוא היה ממש חמוד בפרק הזה, אני ממש אוהבת אותו חבל שהוא לא עם טס.... סטיבי הייתה מעצבנת, זה לא היה יפה מצידה כל ההתייחסות הזאת

נולי 315

New member
אהבתי את הפרק של היום!!!../images/Emo99.gif

נתחיל עם הבחור שהפחיד את קייט... ידעתי מהתחלה שהוא יעשה לה משהו... זזה היה ברור עם איך שהוא התחיל איתה והביא לה את הצמיד... וסטיבי עיצבנה אותי ברודיאו... במקום לעזור לג'סטין הזה היא פשוט ירדה עליו כל השיעור.. ובסוף הפרק נשפכתי מצחוק בגלל טס... איך שהיא רכבה על הפר... אבל הכי אהבתי כשניק היה חולה ( מסכן..) וטס הביאה לו מרק עוף..... מתי הם יהיו ביחד??!!!!!!!!

ofer האחת

New member
תשובה../images/Emo58.gif

הם ביחד בסוף השבוע ושבוע הבא הם כנראה מי שרוצה לדעת לרדת למטה
, הם כנראה מתארסים בפרק של יום ראשון או שני או אפילו של יום חמישי השבוע

נועה167

New member
פרק יפההה

ממש אהבתי! ושמתם לב כמה פעמים בעונה הזאת היו אנשים שלבסוף התבררו כמפחידים/סוטים קודם כל זה מהפרק של היום.. דבר שני ה"אח" המסתורי אבל אני אוהבת את הפרקים האלה יש מתח חח למרות שזה קצת צפוי בכל זאת. קיצר הפרק היה ממש יפה והבן אדם הזה מפחידדד היה ברור שהוא יעשה משו אבל וואו הוא היה מוזר, מסכנה קייט, אבל מזל שדייב בא להצילה חח הוא ממש חמוד! ;) אלכס היה כזה חמוד שהוא דיבר עם סטיבי.. אפילו היה קצת לא אלכס כזה חח בעצם כן! יו אני מתה עליו, וסטיבי הייתה רעה בהתחלה אבל שטויות אנשים עושים טעויות.

נועה167

New member
אה ועוד משו

הפול הזה ממש מוכר ואני יודעת מאיפה הוא! הייתה סידרה פעם נראה לי בצהריים, 3 ככה בערוץ 10! סידרה אוסטרלית... אבל אני לא זוכרת איך קוראים לה!! אבל הוא שיחק שם נדמה לי והוא היה שם ממש חמוד :) מישו מבין על איזה סידרה אני מדברת..? גם ג'ייק חבר של בקי שיחק שם.

adinabl

New member
נו איך קרואו לה???

אני כל אתמול יושבת וחושבת על מאיפה אני מכירה אותו! נזכרתי~!!!!!!!!!!!!!!!! הוןא שיחק בסדרה אחת לא זוכרת איך קראו לה על מין מלגה כזאתי שמקבלים כסף בשביל להתחיל עסק והוא ואחותו (בסדרה) עשו איזה מין חוות דגים כזאתי או משו מוזר עם דגים....

נועה167

New member
אמממ

אני לא זוכרת... אולי "נקודת פתיחה"? לודעת למה אבל השם הזה קפץ אצלי בראש... זה זה? את זוכרת?

adinabl

New member
זה לא נשמע לי נכון....

משהו בסגנון של נקודת פתיחה אבל משהו לא מצלצל לי עם השם הזה.....

נועה167

New member
אז אמממ

לודעת! אין לי גם את מי לשאול כי אין לי מושג מי ראה את זה בכלל חח

adinabl

New member
כן הא??

זה באמת סידרה שאף אחד לא ראה נכון???? אבל היא הייתה סידרה חמודה!

למעלה