הוא הבן אדם הכי קרוע שם..
O omer719 New member 3/9/08 #37 הם אמרו שהם הכי פחות התחברו אליו. אין ברירה, הם היו חייבים לבחור וגם הם לא ידעו על זה.
ע עיני לילה New member 3/9/08 #73 למה מפגר? עונה 8 של האח הגדול האמריקאי הגיעו לגמר אבא והבת שלו. בסוף האבא גם זכה. אבל אי אפשר להשוות בין איוול-דיק לבובליל הזה...
למה מפגר? עונה 8 של האח הגדול האמריקאי הגיעו לגמר אבא והבת שלו. בסוף האבא גם זכה. אבל אי אפשר להשוות בין איוול-דיק לבובליל הזה...
ח חבליםם New member 3/9/08 #20 ../images/Emo45.gif לא כ"כ אכפת לי מבוריס אבל נראה לי שהאווירה באמת תהיה יותר משוחררת בלי יוסי.
S stp51 New member 3/9/08 #27 גמני בעד../images/Emo45.gifאבל האם רק מצביעים בסלולר או גם במחשב האם אפשר לקבל את הלינק להצבעות במחשב?
גמני בעד../images/Emo45.gifאבל האם רק מצביעים בסלולר או גם במחשב האם אפשר לקבל את הלינק להצבעות במחשב?
S stp51 New member 3/9/08 #18 למה אי אפשר להדיח גם במחשב../images/Emo35.gif או שאני לא יודעת איפה, אפשר לקבל את הלינק להצבעה להדחה
ת תוכן פוגעני New member 3/9/08 #42 בעיקר בגלל הכסף, אבל גם אם יהיה אפשר להצביע באינטרנט, יש כל מיני האקרים שיפעילו תוכנות שיצביעו מיליון פעם למתמודדים שהם אוהבים...
בעיקר בגלל הכסף, אבל גם אם יהיה אפשר להצביע באינטרנט, יש כל מיני האקרים שיפעילו תוכנות שיצביעו מיליון פעם למתמודדים שהם אוהבים...
ב ב ן 0 0 0 0 New member 3/9/08 #43 נו כן כי לי בירן הוא הכי חתיך הורס מהמם...... אין רק לי בירן ההורס!!