שיפרה הביתה! חושבת את עצמה יותר מידי כולה כונפה..
S sha na na revol New member 17/9/08 #93 מישהו יכול להסביר לאט, מה קרה עם מיקי במשך השבועיים שהדיירים לא אהבו אותה
O omer719 New member 17/9/08 #95 לא קרה משהו מיוחד. זה לא שהיא עשתה משהו, פשוט לא התחברו אליה והרגישו שהיא תככנית כזאת.
ס סאמוואן New member 17/9/08 #94 למה מיקי למה??../images/Emo7.gif האקשן הלךךךך במקום להעיף מישהי כמו הונסיה הזאת מעיפים את האקשן של התכנית...
למה מיקי למה??../images/Emo7.gif האקשן הלךךךך במקום להעיף מישהי כמו הונסיה הזאת מעיפים את האקשן של התכנית...
U u r a n i a New member 17/9/08 #97 איזו שטות!!../images/Emo122.gifאתם תראו איזה שעמום יהיה עכשיו. חוץ מזה שחבורת הזבל שכוללת את ערן, שי, נעמה וקרן תשלוט עכשיו בבית
איזו שטות!!../images/Emo122.gifאתם תראו איזה שעמום יהיה עכשיו. חוץ מזה שחבורת הזבל שכוללת את ערן, שי, נעמה וקרן תשלוט עכשיו בבית
י יניבל1 New member 17/9/08 #104 המסיבת סבנטיז הזו מתאימה בול על איתי אם עד עכשיו הוא היה קצת נשי , אז פה הוא כבר מוציא אותה עד הסוף
ד דורוN New member 17/9/08 #103 היה די ברור שנעמה תשאר בערוץ 2 הציגו את נעמה בתור אמא דאגנית ורגישה, בפרק ביום ראשון ראו אותה רק בוכה מרוב געגועים למשפחה, במקון להראות את הדברים המלוכלים שעשתה. זה כוחה של עריכה.
היה די ברור שנעמה תשאר בערוץ 2 הציגו את נעמה בתור אמא דאגנית ורגישה, בפרק ביום ראשון ראו אותה רק בוכה מרוב געגועים למשפחה, במקון להראות את הדברים המלוכלים שעשתה. זה כוחה של עריכה.
N no nick 1989 New member 17/9/08 #106 באסה רצינית!! למה לא נעמה? עכשיו נצטרך לסבול אותה עוד שבוע לפחות,איכס אני לא יכולה להסתכל עליה היא מעצבנת ברמות..
באסה רצינית!! למה לא נעמה? עכשיו נצטרך לסבול אותה עוד שבוע לפחות,איכס אני לא יכולה להסתכל עליה היא מעצבנת ברמות..
י יניבל1 New member 17/9/08 #113 אתה תמים לחשוב שרק שבוע המצב החברתי הוא לא מה שהיה ביום שבת היא התפייסה עם כל הבנות ששונאות אותה
י יניבל1 New member 17/9/08 #120 זה עדיף בהרבה על יום שבת תאמיני לי חוץ מזה שהן תמיד התלוננו שהיא מרוחקת מהן, אז אם היא החכה היא תלמד את הלקח (לקח שאנחנו ניהיה אלה שנשלם עליו)
זה עדיף בהרבה על יום שבת תאמיני לי חוץ מזה שהן תמיד התלוננו שהיא מרוחקת מהן, אז אם היא החכה היא תלמד את הלקח (לקח שאנחנו ניהיה אלה שנשלם עליו)