שירשור חדשים בפורום

sacrament

New member
../images/Emo41.gifשירשור חדשים בפורום../images/Emo41.gif

מי שעדיין לא הציג את עצמו בשירשור שנעשה עם פתיחת הפורום, וגם מי שכבר הציג את עצמו ורוצה שוב- כולם מוזמנים לספר על עצמם:
שם/כינוי?
גיל?
איפה מתחילים ללמוד או איפה לומדים?
איזו שנה תהיו?
מתרגשים?
מה החששות שלכם מהשנה?
גרים עם ההורים או לבד/עם בן זוג/שותף?
חיות מחמד?
מה דעתכם על משפט עברי ומבוא לתורת המשפט- מיותר או חשוב?
איזה ריב תקשורתי-משפטי יותר מביך- בייניש ופרידמן או אולמרט ומבקר המדינה?

BlackUnicorn

New member
אני ראשוננננננננה (כמו אלה שמגיבים בטוקבקים

המעצבנים ובסוף מתברר שהם לא ראשונים.. איזה מעצבנים?) שם/כינוי? מורן גיל? 23 במזל טוב איפה מתחילים ללמוד או איפה לומדים? את"א, שנה ג' בקרוב איזו שנה תהיו? ג'! מתרגשים? לא. מה החששות שלכם מהשנה? אין גרים עם ההורים או לבד/עם בן זוג/שותף? עם בן הזוג ביחידת דיור אצל אמא שלי חיות מחמד? שני כלבים, אוגר ודגים. מה דעתכם על משפט עברי ומבוא לתורת המשפט- מיותר או חשוב? מיותר לחלוטין איזה ריב תקשורתי-משפטי יותר מביך- בייניש ופרידמן או אולמרט ומבקר המדינה? שניהם לא מעניינים אותי למען האמת.

שניה ../images/Emo3.gif

שם/כינוי?נועה גיל?19 וחצי איפה מתחילים ללמוד או איפה לומדים?בעברית איזו שנה תהיו?א' מתרגשים? האמת שכן מה החששות שלכם מהשנה? שיהיה יותר מדי תחרותיות ולחץ, ושלא יישאר לי זמן לבלות עם החברים שלי. גרים עם ההורים או לבד/עם בן זוג/שותף? אני ירושלמית, איפה נראה לכם? עם ההורים. חיות מחמד? הלוואי מה דעתכם על משפט עברי ומבוא לתורת המשפט- מיותר או חשוב? מה זה? לדעתי זה מעניין, הראשון לפחות נשמע מעניין. איזה ריב תקשורתי-משפטי יותר מביך- בייניש ופרידמן או אולמרט ומבקר המדינה? שניהם האמת די הזויים

Da Big 1

New member
טוב, אז שלישי....

שם/כינוי? אבישי גיל? 25 ושבועיים איפה מתחילים ללמוד או איפה לומדים? בינתחומי איזו שנה תהיו? ג' מתרגשים? נה. התרגלנו. מה החששות שלכם מהשנה? אין. גרים עם ההורים או לבד/עם בן זוג/שותף? עם ההורים חיות מחמד? לצערי, אין. מה דעתכם על משפט עברי ומבוא לתורת המשפט- מיותר או חשוב? לדעתי מיותר - אבל זה כנראה בעיקר בגלל שהמרצה שלי לתורת משפט היה זוועתי... איזה ריב תקשורתי-משפטי יותר מביך- בייניש ופרידמן או אולמרט ומבקר המדינה? שניהם באותה מידה.

silverhawk

New member
נו שויין

שם/כינוי? דודי גיל? 22 איפה מתחילים ללמוד או איפה לומדים? אונ' ת"א איזו שנה תהיו? א' מתרגשים? זה בא והולך (וזה לא נגמר...) מה החששות שלכם מהשנה? עניין, ציונים - הדברים הרגילים. גרים עם ההורים או לבד/עם בן זוג/שותף? נכון לעכשיו עם ההורים חיות מחמד? אין, אבל מת על חיות מה דעתכם על משפט עברי ומבוא לתורת המשפט- מיותר או חשוב? אין לי שמץ של מושג... איזה ריב תקשורתי-משפטי יותר מביך- בייניש ופרידמן או אולמרט ומבקר המדינה? בייניש פרידמן. לדעתי הם חצו קו כלשהו שאליו אפילו אולמרט והמבקר לא הגיעו.

sacrament

New member
רביעיתתת!!!1../images/Emo204.gif

שם/כינוי? עדי המגניבה גיל?21 וחצי (עוד אומרים "וחצי" בגיל שלי?) איפה מתחילים ללמוד או איפה לומדים? את"א איזו שנה תהיו? ג' מתרגשים? קצת מה החששות שלכם מהשנה? שאני שוב לא אצליח למצות את עצמי... גרים עם ההורים או לבד/עם בן זוג/שותף? עם ההורים /-: חיות מחמד? אני וחיות מחמד זה סיפור עצוב. מה דעתכם על משפט עברי ומבוא לתורת המשפט- מיותר או חשוב? תורת המשפט חשוב. משפט עברי- אני מניחה שעם המרצה הנכון יש לזה פוטנציאל. אבל עם המרצה שהיה לי שנאתי כל רגע... איזה ריב תקשורתי-משפטי יותר מביך- בייניש ופרידמן או אולמרט ומבקר המדינה? שניהם שוברים שיאים. אבל נראה לי שאולמרט והמבקר זוכים בינתיים.

sacrament

New member
סיפור ארוך

אגב- במילון אבן שושן משמעות הביטוי "סיפור ארוך" זה שלא ממש מתחשק לספר (-:

noyale21

New member
גם אני רוצה!../images/Emo20.gif

שם/כינוי?נויה גיל?23 איפה מתחילים ללמוד או איפה לומדים? את"א איזו שנה תהיו? ג מתרגשים? קצת מה החששות שלכם מהשנה? אין ממש גרים עם ההורים או לבד/עם בן זוג/שותף? עם ההורים (בערך) חיות מחמד? חתול מה דעתכם על משפט עברי ומבוא לתורת המשפט- מיותר או חשוב? שניהם נראים לי חשובים ברמה המאד בסיסית שלהם (אההמ אהההמ - רמה בסיסית לא
כוללת קריאת טקסטים בארמית). ובכל מקרה בשניהם היו לי מרצים זוועתיים כך ששניהם זכורים לי לרעה מאד. איזה ריב תקשורתי-משפטי יותר מביך- בייניש ופרידמן או אולמרט ומבקר המדינה? שניהם מביכים. בייניש ופרידמן כל יום בכותרות וזה לכשעצמו מביך

QueIronia

New member
ועכשיו לאיש החשוב באמת

שם/כינוי? ארז (ה
) גיל? 20 איפה מתחילים ללמוד או איפה לומדים? את"א איזו שנה תהיו? ג' מתרגשים? לא. מדוכאים מהבידינג מה החששות שלכם מהשנה? שתהיה שביתה בלתי נגמרת ואז שוב החופשה תהיה נורא קצרה. גרים עם ההורים או לבד/עם בן זוג/שותף? עם ההורים חיות מחמד? לא. בחיים. מה דעתכם על משפט עברי ומבוא לתורת המשפט- מיותר או חשוב? שניהם חשובים, שניהם ממש נוראיים, ובשניים היו לי מרצים על הפנים. איזה ריב תקשורתי-משפטי יותר מביך- בייניש ופרידמן או אולמרט ומבקר המדינה? ג'ניפר לופז ומראיה קארי
(סתם, לא. אין באמת סכסוך)

Yorkville

New member
חדש מהניילונים.

אהלן אהלן, קורא בפורום כחודשיים, פעם ראשונה גם משאיר הודעה (לא ידעתי שצריך להירשם. מסובך העסק) שם/כינוי? עידן גיל? 23 איפה מתחילים ללמוד או איפה לומדים? בינתחומי (ככה מסתמן) איזו שנה תהיו? א' מתרגשים? לפעמים (שקרן מי שיגיד שלפני כל התחלה, לא משנה איפה ושל מה אין בו התרגשות) מה החששות שלכם מהשנה? כל הדברים הבנאליים של משהו חדש שמצד אחד לא רוצה שיגיע ומצד שני לא יכול לחכות כבר שיתחיל. גרים עם ההורים או לבד/עם בן זוג/שותף? הורים חיות מחמד? לא מה דעתכם על משפט עברי ומבוא לתורת המשפט- מיותר או חשוב? אני מניח שאני אגלה בשנים הקרובות הא? איזה ריב תקשורתי-משפטי יותר מביך- בייניש ופרידמן או אולמרט ומבקר המדינה? מממ... מקרה קלאסי של too close to call. מה יותר חשוב? הכמות או האיכות? מצד אחד, הנשיאה הגדולה והשר המדופלם מספקים קרבות וכותרות בעקביות ראויה לציון ומצד שני הרמה (מתחת לחגורה זה אנדרסטייטמנט) של ההתנגשויות בין רוה"מ למבקר. הקרב האחרון שנערך מול המצלמות ובעיקר הפרצוף של זבולון אורלב שנמחץ ביניהם מעניק לדעתי את הנצחון לאהוד נגד מיכה. אבל רק בנקודות.

Kiru

New member
מתפקד

שם/כינוי?: אבי גיל?: עוד מעט 28 (זקן הפורום?
) איפה מתחילים ללמוד או איפה לומדים?: בר-אילן, תואר שני לאנשי כספים איזו שנה תהיו?: כל התואר הוא 14 חודש
. סיימתי סמסטר קיץ, לא כולל מועדי ב' מתרגשים?: לא ממש מה החששות שלכם מהשנה?: סמינרים גרים עם ההורים או לבד/עם בן זוג/שותף?: הורים חיות מחמד? חתולה מה דעתכם על משפט עברי ומבוא לתורת המשפט- מיותר או חשוב? לא למדתי עוד אף אחד מהם. נראה לי שהראשון יותר חשוב איזה ריב תקשורתי-משפטי יותר מביך- בייניש ופרידמן או אולמרט ומבקר המדינה? השני מביך, הראשון מביך רק צד אחד(ת)

hay12345

New member
שאלה קטנה אליך בבקשה

סתם מסקרנות.. היות ואני מאוד התלבטתי בבחירה בין תואר שקשור לפיננסים לבין תואר במשפטים מעניין אותי לשאול אותך בתור מישהו שעשה תואר ראשון שקשור לפיננסים ועושה תואר שני במשפטים למה בחרת לעשות תואר שני דווקא במשפטים ואיזה תואר ראשון עשית? תודה מראש...

למעלה