שירשור חיובי

Love Bem

New member
../images/Emo41.gifשירשור חיובי../images/Emo41.gif

ספורו לנו מה הדברים החיובים שהולכים לקרות לכם השבוע?
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת-

ny34

New member
זה הגיע גם לפה../images/Emo13.gif

ראשון- ישיבת צוות עם המד"ב החדש!! סופסוף אחרי שלושה חודשי פעילות בלי מד"ב שני- אממממ, כלום את האמת.. מתכונן להיסטוריה שלישי-פעולה, שיעור גיטרה ו...מתכונן להיסטוריה רביעי- מבחן בהיסטוריה, יש!!! חמישי- מתחיל להתכונן למתמט', ואממ... זהו אני חושב שישי- אין בי"ס, אצל עדי בערב.. שבוע טוב

sappy song

New member
לא טוב בתיכנונים...

ראשון-שבוע מתחיל אז...מקלחת
שני-חזרות עם הלהקה שלישי-אנה באה לאשדוד
רביעי-כנארה עוד חזרה חמישי-לא יודע,לא טוב בתיכנונים שישי-הופעה של יוסלס!!! שבת-הופעה של יוסלס!!!(טכנית ההופעה תימשך עד יום שבת) שבוע טוב

rebel girl

New member
אווףףגם אני רוצה ללכת...

ההורים שלי לא נותנים לי,איזה קאקות הם...):

sappy song

New member
אני עוד לא שאלתי את ההורים../images/Emo122.gif

אבל אני אהנה בשבילך

Diablo Girl

New member
או משו נחמדד... אממ בו נראהה..

ראשון- בדיוק סיימתי אותו ואני יכולה להגיד שהצילו אותי מלהסתבך בביצפר... שני- יוצאת עם חברותתת שלישי- לא חושבת שיש משו מיוחד רביעי- מבריזה מביצפר ונוסעת לירושלים חמישי- מבריזה והולכת לסרט ואז שוב לירושלים - יומולדת לחברה שישי- משלימה שעות שינהההה שבת- " " " המשך שבוע נפלא לכולםםםםםםםם

crazy cottage

New member
אישתי המציאה את השרשור הזה../images/Emo163.gif

ראשון-מיכא"ל עד 6 ;[ כן כן הרגע חזרתי P: שני-מש"צים ובדיקת ראייה D: שלישי-פעוללללה+ישיבה+שיחה
רביעי-קניות עם אממממא
+יום של"ח! חמישי-שיעור פרטי באנגלית כיף כיף כיף P: שישי-אני אהיה בבצפר השני P:

crazy cottage

New member
זה אחלה דבר../images/Emo163.gif

חוץ מזה שתמיד מושיבים אותי ליד אחת שגם אוהבת את MCR אז כל השיעור אנחנו צוחקות וכשאני צוחקת אני צוחקת

female drummer

New member
טוווווב נו

יום ראשון- איכס חרא של יום... יום שני- תופים יום שלישי- הנוער העובד, פעם ראשונה יום רביעי- כלווווווווווום! יאייייי חמישי- התנדבות> חברים באים> מסיבת נרגילות שישי- נמצא איזה מסיבה שבת- יום מנוחה:)

®NuLy®

New member
נייס../images/Emo9.gif

ראשון - ביטלנו לנו שעה ספרות שני - שיעור גיטרה שלישי - מסיימים מוקדם רביעי - שיעור גיטרה חמישי - אני הולכת לראות הארי פוטר שישי - אמממ כל מילה אחרת מיותר שבת - כנ"ל

למעלה