שירשור חיובי

חחחחחח.....

אני גרה בחור הכי נידח..... בים המלח..... אני רחוקה מכל קניון בארץ הזאת..... אז צריכה לנסוע לירושלים בשביל לראות סרט....

MCRules

New member
אני ראיתי!ופעמיים

זה הסרט האהוב עלי... אנשים אומרים שזה סרט לחנונים אבל זה ממש לא...זה סרט מדהים ואני ממליצה לכולם לראות אותו.. ורק אני חושבת שטום והארי יפים??

®NuLy®

New member
אלה שאורמים שהארי פוטר זה לחנונים

שימותו!! הארי פוטר שליטה (כולל הספרים חחח)

EnchantedS

New member
I can't write in Hebrew

I watched it too! one time though:) Everybody always laugh about Daniel that he can't act.... poor guy...

L 0 L

New member
אממ

ראשון- אני אסיים את הספר שלי נרא לי.. שני- יום גרוע אי אפשר בו שום דבר טוב.. 4 שעו תמתמטיקה זה סיוט! שלישי- יש שיעורים קלים רביעי- לומדים רק 5 שעות חמישי- כנרא נישן אצל אחת החברות או נעשה משהו שישי- אין לימודים שבת- שבת:)

הממממממ../images/Emo163.gif

ראשון-הולכים לישון מוקדם
שני-לא עובדים! שלישי-אין. רביעי-יום כיף כזה.. לא יודעת, אני אוהבת את ימי רביעי. חמישי-נוסעים לצפון שישי-בצפון שבת-חוזרים מהצפון

וואי..השבוע הכי חרא שהיה לי זה זמן

רב.... א- מחוייבות אישית... ב- לגמור עבודה בכימיה(תאמת זה גם להתחיל אותה קודם..חח) ג- ללמוד למבחן בג"ג ולהתחיל עבודה במתמטיקה ד- מממ זה זה הכי רחוק שאני חושבת ... מפה אני כבר לא זוכרת..חח

rebel girl

New member
חחחח

ראשון-להתנשק עם אנדריי שני-לקבל את המבחן בטימטומטיקה,נראה לי שהלך טוב שלישי-להיות עם אנדריי רביעי-לראות סרט חמישי-לקבל את המבחן בכימיה שישי-לצאת עם אנדריי שבת-במקרה הטוב זה להשתעמם

I LOVE M5

New member
טווווווווווווווווווווווווווב

אני לא עונה על זה במקומות אחרים אז אני אענה פה ראשון-אני דני וטומי לקחנו יום חופש מהביצפר
חיח שני-מבחן באנגלית
שלישי-אין כלום בנתיים רביעי-התעמלות קרקעעע חמישי-אין כלוםםם שישי-יושנת אצל סבתא
שבת-אצל סבתא......מאתמול

MyMystery

New member
me!!!me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ראשון-לא זוכרת שני-לא זוכרת שלישי-לא זוכרת רביעי-לא זוכרת חמישי-היה שמו"ץ..חח מושפעת שכמותי.. והלכתי לטייל עם חברות שלי כנראה שישי-היה שמו"ץ כל היום חחחחחחחחחחחחחחחחחח שבת- לא באתי לביצפר כי לא היה חחחחחחחחחח

קרניjack

New member
../images/Emo6.gif

לא בטוחה אם יש משהוא כל כך חיובי, מלבד העובדה שחנוכה מתקרב
ראשון-היום, כלום, הייתי בבית כל היום, זה משהוא טוב
שני- חוג מתמטיקה
אין בזה משהוא טוב אבל זה מה שיש ביום הזה
שלישי- אנגלית רביעי- משערת שעבודה על הביוטופ חמישי-אולי ללכת עם ידידה לעשות הרחבה (לה, לא לי
) יש זמן עד אז ... שישי- שבת-

Blue Puding

New member
חיובי...לא מדבר אליי אבל ניחא..

ראשון-לעשות כלום ולקנות פוסטר של ג'ים מוריסון (הוא כבר תלוי בחדרי
) שני-נמנמ משצ"ים! הכנה לטיול חנוכה
שלישי-נמנמנמ מורה פרטית..לא..זה לא כיף רביעי-רופא שיתן לי עוד כדורים!(אני נורא אוהבת כדורים) חמישי-נמנמנמ אני זוכרת שיש משהו אבל לא זוכרת מה..סעמק אה כן..לראות את..לא משנה..אני אשתוק עכשיו שישי-נמנמ סופ"ש!
שבת-לישון!

l u d

New member
הממ..

ראשון- שיעור גיטרה (פעם ראשונה ששומעים אותי כשאני עם ליווי! הוריי לי!) שני- עבודה בספריה
שלישי- כלום רביעי- המרכז אד"ם המעצבן שאין לי מושג איפה הוא כי לא באתי פעם קודמת+שיעור גיטרה חמישי-אני רואה את הארי!!!!
סוף סוף!!! הגיע הזמן שאני לא ישתיק חלק מהחברים שלי בכל פעם שהם יאמרו כמה שהוא מדהים
שישי-כלום שבת- כנ"ל

MCRules

New member
אנייייי ../images/Emo3.gif

ראשון-הלכתי לקניון =)) שני-משצים ואז הופעה של התיאטרון--אחותי במגמה והיא מופיעה במונולוג כפרע עליהה חחח נשמה מאמי עיניים אחת המושלמות *דיבור פרחי שליתה* {אני יודעת שזה דיבור פרחה עם ת' השליתה כן כן-המבין יתפגר- חח} חח =)) שלישי-דיזינגוף והופעה בערב =)) רביעי-תחנה המרכזית... חמישי-מתכוננים לחזרות של הלהקה שלנוו שישי-עושים חזרות ללהקה ויוצאים לסרט או משו שבת-יום מדכא. מסופקעים??

Adi Chan

New member
נראה לי זה ההודעה הראשונה שאני

שולחת לכאן מאז שהצטרפתיXD ....מילא
ראשון- אכלתי הרבה שוקולדXD שני- אני הולכת עוד מעט לראות הארי פוטר וסוף סוף קונים לי משקפיים~ שלישי- שום כלום מעניין רביעי- מתחילה ביצפר ב-10 חמישי- מתחילה ביצפר ב-11 שישי- שום כלום מעניין....אולי חוץ מהרבה מאוד שוקולד שבת- חופש~

Prue 4 u

New member
יחי האופטימיות../images/Emo78.gif|חמוס|

ראשון- אמ.. לא היה לי שומדבר מעניין. אה בעצם.. החיבוק. שני- יש היפהופ שלישי- בקושי לומדים ^^ רביעי- גם יש היפהופ.. וגם מסיימים עם המבחן בכימיה חמישי- מתחילים מאוחר
וכפרעות חוזרות ^^ שישי- לא לומדים ^^ הוריי ^^ שבת- גם לא לומדים! XD

המפ

אופטימיות לא מדברת אלי
אבל ניחא:
ראשון- בראשון באמת לא היה משו טוב
שני- הלך לי טוב במבחן בביולוגיה והיה יום מצחיק
שלישי-מתחילה ב-11 כמו בכל יום שלישי, אבל מסיימת ב-12 כי יש יום ספורט. יאי!
רביעי- רוב הסיכויים בקניות בקניון בת ים
חמישי-
מבחן בערבית? בעצם.. זה לא טוב :S
שישי- יום קצר, השבוע הקבוצה שלי הולכת הביתה ב11 והקבוצה השניה נשארת עד 1! מואהאהאה!!
שבת- אין בצפר! [אבל צריך לחרוש למתמטיקה
]

Cagome chan12

New member
^_^../images/Emo15.gif

ראשון - סתם. יום תמיד נחמט^^ שני - יומולדת^^ שלישי - ביתקפע רביעי - חוגציור חמישי - סתם יום תקוע שישי - מסיבעשלחבריםP=

למעלה