ד ר ו מ י ת 1
New member
קיש חצילים ועגבניות של קובי
מתכון: קיש חצילים ועגבניות רכיבים: לבצק 150 גרם קמח כפית מחוקה מלח 75 גרם חמאה רכה 2 כפות מים קרים מערבבים קמח עם מלח ומוסיפים את החמאה מפוררים יחד מוסיפים את המים מאחדים את הבצק לגוש מניילנים ומצננים פורסים לעובי 5 מ"מ 10 פרוסות עגבניה מתבלים בפלפל מקמחים ומטגנים בשמן זית דק. מורידים לנייר סופג. את פרוסות החציל מטגנים כמו שהם על שמן זית דק ממליחים ומורידים לניר סופג מגררים 4 כפות גבינת פרמזן או רוקפור קוצצים 2 שיני שום לפרוסות דקות 5 עלים של ריחן טרי חתוכים לרצועות אופן הכנה: להרכבת המנה מרדדים את הבצק לעובי של 2-3 מ"מ וחותכים לעיגול מקסימום גודל . מפזרים על בסיס הבצק חצי מכמות הפרמזן ומניחים מעל במרחק 2 ס"מ מהשוליים את החצילים בחפיפה קלה. מפזרים מעל את הריחן ומניחים את העגבניות מתבלים בשום הקצוץ במעט מלח ומוסיפים את שארית הפרמזן. אוספים את שולי הבצק וסוגרים את השכבות מהצד ממש כמו קיר. מכניסים לתנור חם על 180 מעלות ל-20 דקות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר . נסו ותיהנו קובי הערות: מקור המתכון: einged הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
מתכון: קיש חצילים ועגבניות רכיבים: לבצק 150 גרם קמח כפית מחוקה מלח 75 גרם חמאה רכה 2 כפות מים קרים מערבבים קמח עם מלח ומוסיפים את החמאה מפוררים יחד מוסיפים את המים מאחדים את הבצק לגוש מניילנים ומצננים פורסים לעובי 5 מ"מ 10 פרוסות עגבניה מתבלים בפלפל מקמחים ומטגנים בשמן זית דק. מורידים לנייר סופג. את פרוסות החציל מטגנים כמו שהם על שמן זית דק ממליחים ומורידים לניר סופג מגררים 4 כפות גבינת פרמזן או רוקפור קוצצים 2 שיני שום לפרוסות דקות 5 עלים של ריחן טרי חתוכים לרצועות אופן הכנה: להרכבת המנה מרדדים את הבצק לעובי של 2-3 מ"מ וחותכים לעיגול מקסימום גודל . מפזרים על בסיס הבצק חצי מכמות הפרמזן ומניחים מעל במרחק 2 ס"מ מהשוליים את החצילים בחפיפה קלה. מפזרים מעל את הריחן ומניחים את העגבניות מתבלים בשום הקצוץ במעט מלח ומוסיפים את שארית הפרמזן. אוספים את שולי הבצק וסוגרים את השכבות מהצד ממש כמו קיר. מכניסים לתנור חם על 180 מעלות ל-20 דקות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר . נסו ותיהנו קובי הערות: מקור המתכון: einged הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2