שירשור מלחמת העולם

../images/Emo41.gifשירשור מלחמת העולם../images/Emo41.gif

הקדמה: שירשור זה לא נוצר למריבות והשמצות ילדותיות, ככה שאם יש למישהו צורך להשמיץ מישהו שיצא לגינה, יחפש בול עץ, ובעזרת שמן זית ינסה להשחיל אותו לאחוריו. השירשור הזה מתמקד בתוצאות מלחמת העולם ובגיוס מעוניינים חדשים לתקוף את ברית הסטרונג שהייתה עד לאחרונה הברית החזקה והמנופולית ביותר ואיבדה מכוחה, כן רוב חברי בריתה הותיקים הושמדו ביחד עם המנהיג וי-ישראל ככל הידוע לי, ברגע שהמידע יאומת לגבי חיסולו של וי ישראל והוכחה של מי שהשמיד אותו - הוא יקבל את התיגמול המתאים. בכל מקרה הברית שגודלת והורסת מדינות בזו אחר זו בתקיפה מסיבית היא ברית ה-Kdumim וכבר בימים הקרובים תצא תוכנית פעולה כנגד הברית, כל המעוניינים להצטרף להתקפות - מוזמנים. ישנו שלל של עשרות אלפי אדמות בידי חברי הברית שנכבשו ממאות משתמשים שחוסלו בהתקפות קבוציתיות כנגדם, ככל שיותר יצטרפו לתקיפה - כך סיכויינו יתחזקו - עד אז המשיכו לתקוף את הסטרונג ולסיים את עבודת הקודש. נ.ב כמו שציינתי, השמצות לא רצויות כאן, לכן מי שבכוונתו להגיב בשביל להשמיץ מסתכן בחסימה מצד ברי.

EvilEmpire

New member
מה???

הרגע נמחקו כל הבריתות, מה יש לך מkdumim?? לפני רגע הקמתי אותה מחדש, אפחד לא עשה שומדבר!!

הגיעו תלונות לגביהם שהועלו בפני

ראשי הוועדה שלנו מפי מדינות פעילות בתקיפות שאמינותם אינה עומדת בתנאי, כי המדינות האלה פעלו כנגד אמנת האירגון וחוקי השלווה. מדינות שתקפו באכזריות מדינות חלשות תוך כדי הוצאתן מהמשחק בתקיפות של עשרות על אחת ללא כל סיבה נראית לעין. כמו כן, הובא לידיעתנו כי בברית הזו קיימות מספר מדינות שהן פליטי הסטרונג וחשודות כמשתמשים כפולים של וי-ישראל, לאחר שנשלחו מטעמן מסרים בשמו של וי-ישראל ולאחר שהגיע מידע אמין כי הן שלחו לוי-ישראל כספים ונשק שגרמו להם לירידה בדירוג ואי יכולת להתפתח. כדוגמת - abcde.

GARASHI

New member
בשם ABCDE

אני לא יודע מה הבעיה שלך אבל אני לא פליט ואני לא רוצה להתקדם בכוונה וזה שיש לי ברית עם חברים שלי זה לא צריך להפריע לך IF YOU WANTE SHOT SHOT DONT TOKE

RED OR DEAD BS

New member
אבל זה כל המטרה של המשחק!

למה אתם רוצים להשמיד כל ברית שפשוט משחקת את המשחק? כל אלה שרוצים להשתתף במלחמות העולם, הקימו ברית ותפעלו בדיוק כמוהם!

590V ISRAEL

New member
נו באמת ? עוד הפעם ? :)

בפעם הקודמת אנשים תמימים שהאמינו שבאמת מישהו יתקוף תקפו והמדינות שלהם חוסלו. למה להפיל אנשים??? אתה רוצה לתקוף תעשה ברית , תארגן התקפה , ותתקפו. תעשו בהפתעה , אני גם מוכן לתת כמה טיפים איך עושים זאת :) קחו דוגמה מברית M-G-H היחידה שהצליחה באמת להתארגן ובאמת לעשות התקפה !!! זו ברית מאורגנת !!! ומגיע להם הרבה כבוד !!! לגבי התוצאה של התקיפה שלהם זה כבר סיפור אחר . . . :)

NADAVT26

New member
באמת כל הכבוד לM-G-H

אירגנו את זה כמו שצריך חבל שכל המדינות שלהם הפכו ממדינה מפותחת לכפר רוסי חחח איזה כיף זה היה, בתוך יום הורדנו להם חצי ברית איזה 200 דירוגים היו זמנים..

חומי1

New member
לא, לא כל המדינות

עדיין יש מדינות שפעלו מאחורי הקלעים ועובדה שאותי בדרוג עד 70 לא העיזו להתקיף. ועוד כמה. לך תבכה

NADAVT26

New member
זה בסדר תגנו על הכבוד שלכם../images/Emo45.gif

עשיתם עבודה נפלאה! מגיע לכם! כל מדינה שתקפה הושמדה וגם כמה מדינות שעשו פעולות אחרות כמו ריגול וכו.., אבל זה בסדר אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה, לי זה לא מפריע

להתארגן? כמו הסטרונג שנפלו?

להיות גלויים לעיני כל? שניתן יהיה להפיל אותנו בדיוק כמו את סטרונג? המדינות שחוסלו, כמו המדינה של וי-ישראל?

ההצטרפות היא אנונימית

בהצטרפות שלך אתה עוזר לעצמך יותר מאשר אתה עוזר לכל שאר המשתמשים, אתה פותח לעצמך דרך ומשמיד קבוצות מנופוליסטיות שעלולות לתקוף אותך כל רגע ולא נותנות לך להתקרב למקומות הראשונים כבר זמן רב. זוהי הזדמנות עסקית יותר מכל, כי ככל שיותר יתקפו את החוליגנים פוחתים אחוזי התגובה שלהם וככל שיצטרפו יותר למתקפה ככה יותר תרוויח ופחות תפסיד ממנה. ויותר מכך סיכוייך להרוויח ללא הפסד ממדינות שנמצאות בבריתות המסומנות כבריתות של ציר הרשע, גדולים יותר מלהרוויח ללא הפסד מסתם מדינה אקראית. הצטרף כבר היום לכוחות הברית האנונימיים, כדי שגם אתה תוכל לישון בביטחה בלילה.

tablul

New member
אממ..

סתם בשביל הקטע ההתקפות שלכם על הברית שלי משום מה גרמה לי ולשאר חברי הברית להתחזק ולעלות בדירוג, כיוון שהורדנו המון מדינות בדירוגים גבוהים. אז מגיעה לכם תודה! מאז ההתקפה עליתי מדירוג 100 לדירוג 20.

590V ISRAEL

New member
לוחמה פסיכולוגית במשחק מחשב:)

חחחחחחחח :) זה מה שקורה כאשר מבלים כל כך הרבה זמן מול המחשב. מתחילים לדמיין דברים :) באמת כל הכבוד!!! באתחלה היית קוקיה אחריזה HOCKY , אחריזה 4KJDJ או איך שלא קראו לו רמת הכתיבה משתפרת כל פעם ! :) תבדוק קצת את הנתונים שאתה כותב: רמז: כנס ל- 10 הראשונה.

למעלה