שירשור מלחמת העולם

dannyshadow

New member
מהו טווח הדירוגים בברית?

אני חושב שהגזמתם, אבל אני שואל מהתענינות (אתם בטח מדברים על הדירוגים היותר גבוהים) השאלה שנשאלת היא האם גם אתה מתקיף? או רק גורם למדינות אחרות להתקיף ולאבד חיילים (ותבינו, מכול מלחמה שני הצדדים מפסידים. בטח ובטח שבמלחמת ענק כזאת)

Vecablerry

New member
לא נראה לך - אל תקרא

מגייסים מתנדבים בלבד, אף אחד לא מנסה לשכנע אותך.

בכיף לך../images/Emo45.gif

הנני מחוייב לספק תשובות כאלה רק לחברי ההתארגנות והתוקפים השונים.

dannyshadow

New member
למה לי להכנס לארגון שלכם

אם אני לא יודע מה טווח הדירוגים שלהם? חח רואים שזה לא מאורגן. עזו,ב חבל על מי שיצטרף.

dannyshadow

New member
חחח

כול החב'רה שרוצים להתגייס, תשמעו את הזלזול והחובבנות שלהם ותבינו שבסוף אתם תפסידו מזה. אתם לא תקבלו מזה כלום (כביכול "אדמות" , אבל גם האדמות האלה לא שוות את זה)

nvtbhnxpr

New member
אתה גבר להסתתר תחת השם קומץ...

מי אתה מתוקי? תכתוב את שם המדינה הנחמדה שלך (שכנראה מקסימום במקום 300)

מRגלית

New member
קנאות לשמה של וואחד קומץ

אין מה לעשות שיש אנשים שאין להם חברים אז הם מכרזים מלחמות אז אם כבר תגיד מי אתה נקבע יום שעה ונתחיל ודרך אגב אף אחד לא פליט של שאר הבריתות פשוט היה לנו ברית וארסתם אותה ואנחנו ....

dannyshadow

New member
לגבי דה סטרונגסט

כן, גם לי נמאס שאם אני רואה מישהו שנמצא בברית דה סטרונגסט אני יודע שעדיף לא לתקוף אותו אחרת כול הברית תעלה עלי. אבל הרי רואים שאתה לא עושה כלום.. ות'אמת אתה נשמע פה מטורף. אתה נשמע כמו איזה מנהיג של כמה מדינות (במציאות) ופתה אותם להתקיף בזמן שאתה לא מניף אצבע. תן לי תצלןם אחד. כן כן, תצלום אחד שמוכיח שאשכרה עשית משהו. אתה תמיד מדבר ב"אנחנו", אבל הכוונה היא "אתם", כי אתה לא עושה כלום. ולא, אני לא בדה סטרונגסט, ואני לא גם כפיל (מי שקורא את ההודעות שלי פה יודע) אבל אני אומר את מה שנראה מבחוץ, פשוט.

למעלה