מקלחות אמבטיות וחדרי שירותים
נתחיל מהכמות....איך אומרים...יותר טובה האיכות מהכמות, חשוב למקם את חדרי האמבט והשירותים בצורה שתהיה יעילה ככל האפשר לשימוש בני הבית והאורחים, אני אישית הייתי נותן על כך דגש גם בתכנון וליצור מצב שבו כמה שפחות צנרת תסתובב בתוך הבית, מה שיכול להצמד לקיר חיצוני, שיצמד לקיר חיצוני, אצלי כל דבר שיש בו מים צמוד לקיר חיצוני.... אצלי בבית יש 2 חדרי אמבטיה שכוללים כיור, ארונות גדולים, באחד מהם יש מקלחון בלבד, בשני גם אמבט רגיל לחלוטין (ג'קוזי בתוך הבית זה לא זה) ואסלות. אני אישית אוהב משטחי שיש ולכן יש המון כאלה אצלי באמבטיות. מעבר לכך יש חדר שירותים נוסף "חבוי משהו" שמהווים שירותי אורחים בכניסה לבית, הם שם אבל לא יודעים שהם שם. לגבי הסגנון....אף פעם לא ידעתי לאפיין סגנונות ולכן לא הלכתי ללמוד אדריכלות\עיצוב פנים. האריחים בגוון בהיר, טקסטורת שיש, גרניט פורצלן מנוסר גם לרצפה וגם לקירות. ברצפה אריחים של 33X33 בפריסה של 45 מעלות על הקירות אריחים גדולים ומלבניים שעוטפים את כל קירות חדרי האמבט מהרצפה ועד לתקרה כשבגובה המשקוף 2 שורות פסיפס אבן טבעית יוצרים פס דקורטיבי. בכל אחד מחדרי האמבטיה, ארונות אמבטיה ענקיים, ממש ענקיים, רוחב של מעל 2 וחצי מטר שמכסים קיר שלם, מעליהם משטחי אבן קיסר אם אני לא טועה דגם 2300 (אני מתעצל לבדוק) עם כיורי מיטרני וברזי חמת. האמבטיה בהתקנה סטנדרטית לגבי וילונות....אצלי בבית רק וילונות תלויים, לא מסוגלים לסבול סגירות של זכוכית, אמנם זה פחות יפה אבל כשיש בבית אנשים שסובלים מקלסטרופוביה, המקלחון עם דלת זכוכית זה לא הדבר האופטימלי. וילון גם אפשר להחליף כל הזמן ו"לרענן" את מראה האמבט לגבי מראות....מראות ענקיות, כמה שיותר גדול יותר טוב (אבל אל תשכחו שצריך גם לנקות)
תמונות בהמשך הערב