שירשור סיוע למפונים

יש מטה סיוע

בירושלים שמרכז את הסיוע לכל הארץ. מספר הטלפון שלו 1-700-50-1300 כל מי שחושב שיש לו מה לתרום בתחום כלשהו, למשל סיוע בארגון הבית (נגרים וכו') למפונים לקרוונים, פעילויות לנוער ולילדים, ייעוץ נפשי ועוד מוזמן לפנות למטֶה. כדאי לעשות את זה מסודר, ולתת את מה שצריכים, ולא "לעוט" על המפונים באופן שיחנוק אותם.

eli3320

New member
עוד מקומות...

אני מצרף קישור פה שבו רשמו גולשים את כל המלונות שבהם נמצאים כרגע אנשים שפונו מכל רחבי הארץ, כך שאם זה בעיר של מישהו הוא גם יכול לקפוץ ולעזור להם בימים קשים אלו.

shee

New member
חשוב יותר מכל הדיונים

לא רק לדבר גם לעשות מקפיצה את השרשור

radha

New member
שלום. קוראים לי מיכל

תבורכו על יזמתכם. מעוניינת לעשות טיפול מסאג' לכל הנשים המפונות וגם לחיילות המפנות . באהבה ובשימחה.

IssEyE

New member
אין איזה מסע סיוע לחיילים

מה בקשר לעזור לחיילים שהושפלו נפשית ופיזית, מה עם ביקורים בבתי חולים ששם שוכבים חיילים עם כוויות וסיוע נפשי לחיילים שלא יוכלו לישון בלילות כי קראו לו נאצי אההההה מה איתם למה אף אחד לא מדבר אליהם

boy love08

New member
החיילים יכלו למנוע את זה מעצמם!

ואם הם לא סירבו אז שיסבלו מזה כל החיים שלהם!!

IssEyE

New member
שאתה תסבול כל החיים שלך

אנשים כמוך גורמים לי לא לרחם אפילו לא טיפה על המתנחלים

איתי חי

New member
אף אחד לא ביקש רחמים.

לחיילים יש את הצבא שנושא בתוצאות... ודרך אגב הצבא הוא גם הצבא שלי והלוואי שהיית תורם לצבא חצי ממה שאני.. את הטענות האלו יש להפנות לרוה"מ.. כולנו אוהבים את הצבא ויודעים שלא היה קל לו אם כי הייתה לו בחירה... אנו לא מזלזלים ח"ו..אלא אומרים שמאחורי הצבא עומדת המדינה כולה את המתנחלים הקדושים הפקירו.....

OMER G17

New member
איך אתה לא מתבייש? מי שלא ביצע פשע

הוא זה שלא בסדר? ומה אם שאני אהיה חייל אני יסרב לשרת בחברון שהיא מקום מאוד מיותר לדעתי? אז אתה תתמוך בי?! ולא אני לא יעשה את זה..כי בתור חייל אני ימלא פקודות!

Princess Galush

New member
צודק

נכון אתה צודק, החיילים היו צריכים להבין מראש שישפכו עליהם חומרים רעילים ויבזו אותם, זה הרי ברור שהם יפונו לבית החולים ויצטרכו טיפול פסיכולוגי!

LooLa2

New member
כשהמתנחלים המגורשים

לא יצטרכו עוד עזרה, אולי עוד נלך לעזור לחיילים... להם יש בתים לחזור אליהם ואת המשפחה שלהם ואת החברים שלהם שיתמכו בהם כמה שהם רוצים... למתנחלים אין את זה!! יש להם רק אותנו!! אין להם את הבית החמים לחזור אליו.. יש להם את הקראווילה המחורבנת... אני בטוחה שהחיילים צריכים הרבה פחות סיוע אין להם איזה בית חדש שהם צריכים לבנות (""בית"").

OMER G17

New member
זה לא פחות חשוב...

אני מקווה שהצבא דאג לפסיכולגים..למרות שאני מקווה שהחיילים איכשהו התרכזו במשימה ולא הקשיבו למתנחלים שבאמת עלו לי על העצבים בצורה שזה לא יאומן

eretzisroel

New member
חשוב לעזור גם באופן משפטי.

מנהלת סל"ע בהרבה מקרים מנסה לשלול זכויות מהמנותקים ומתחמקת מהגשת עזרה. אם יש איזה משפטן שיכול לסייע אפשר להתקשר ל 1-599-50-40-20

Lאחד

New member
לכל השמאלנים שחושבים על זה...

אל תעשו את זה, אף אחד לא ממש ישמח לראות את פרצופכם שם...

kadmony

New member
שהתבשלו בחרא שלהם!!!

יש משפט מהתורה שלהם מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת שיאכלו את מה שבישלו לא מגיע להם שום סיוע ואם כן מגיע סיוע לכל פלסטינאי במדינה הזאת

kadmony

New member
חייבים לתת סיוע ותמיכה לחיילים...

איפה כל טובי הנפש מהשמאל שמתחבאים איפה כל מי שטוען כי הוא אוהב את המדינה אפילו מודעה אחת לא היתה על תמיכה בחיילי צה"ל רק כמה המתנחלים מסכנים המתנחלים לא מסכנים!!!

למעלה