שירשור סיכום עונה ראשונה

../images/Emo41.gifשירשור סיכום עונה ראשונה../images/Emo41.gif

לרגל תחילתה של העונה השניה ביום שישי הקרוב, שרשור סיכום של מה שאהבתם ולא אהבתם ב O.C: 1.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי ? 2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי ? 3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם 4.איזה סצנה הכי אהבתם ? 5.הציטוט שהכי אהבתם: 6.חמישה שירים שהכי אהבתם: 7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: 8.איזה פרק לא אהבתם ? 9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה ? 10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? 11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב ? 12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה ? 13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה ? 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם ? 15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ? 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה ? 17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? 18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ? 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ? 20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור.

POISEN G

New member
האל"א שלי = אהבתי לא אהבתי

1.סנדי 2.סאמר 3.אוליבר 5.הציטוט שהכי אהבתם: לא עולה לי עכשיו... זה בטח היה משהו של סת' 6.חמישה שירים שהכי אהבתם: Dice We used to be friends If u leave Somthing pretty California 7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: הפיילוט פרק 19 - "שיברון לב" פרק 22 - "לוס אנג'לס" 8. פרק 16 9.אוליבר? (לא יודע ת'שם של השחקן.... 10.מלינדה קלארק 11.מישה ברטון (בחלק מהפעמים) 12 + 13.לא זוכר מישהו כזה... את אנה לא אהבתי לא את אדי או טרזה או אליבר... מי נשאר??? דוני? גם הוא לא! 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם ? כל מי שציינתי בשאלה הקודמת 15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ? ראיתי אותה כבר, ובכל זאת הייתי רוצה לראות את אמא של סאמר אבל זה רק בעונה השלישית 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה ? אנה וטרזה 17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? סת' וסאמר אני יודע מה יקרה אבל הייתי רוצה שהם תמיד יהיו ביחד 18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ? מה שתגידי... 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ? מזה...... ממש מתאימים...פחחח

אני- סיכום עונה ראשונה ../images/Emo63.gif

1.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי ? ריאן
2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי ?ג'ולי קופר 3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם ? תחרות צמודה ביין כיילב למריסה 4.איזה סצנה הכי אהבתם ? שריאן ומריסה היו בטיחואנה והם התעוררו בבוקר מחובקים (So cute) והסצנה שריאן עוזב בפרק האחרון ונפרד מכולם ויש את השיר הללויה ברקע.
5.הציטוט שהכי אהבתם: יש לי כמה :
Seth: I was like a fish flopping around on dry land. I was like Nemo and I just wanted to go home.
Marissa: You're beginning to sound like Seth. Ryan: Yeah, well, it rubs off.
Summer: I'm gonna out Jew you! 6.חמישה שירים שהכי אהבתם: Hallelujah - Jeff Buckley
Honey and The Moon - Joseph Arthur
Orange Sky - Alexi Murdoch
We Used To Be Friends - The Dandy Warhols
Something Pretty - Patrick Park
7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם
פרק 1-הפיילוט
פרק 27-The Ties That Bind
פרק 13-כריסמקה 8.איזה פרק לא אהבתם ? אין פרק שלא אהבתי, אבל הפרק הפחות טוב בעונה הראשונה הוא:
פרק 20- "הטלנובלה" 9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה ? פיטר גאלאגר ובן מקנזי 10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? ריצ'ל בלינסון 11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב ?מישה ברטון 12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה ?לוק 13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה ?אנה 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם ?תרזה 15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ?את ריאן חוזר הביתה לניופרט 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה ? אוליבר
17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? היילי וג'ימי- בגלל שכבר ראיתי את העונה השניה אז אני יודעת מה יקרה, אז כדיי לא לספלייר לכם אני לא אכתוב. 18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ? כן כן כן כן- הם יהיו חמודים ביחד
. 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ? שלילי חזק !!!
20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור.

f10

New member
את אוהבת את ג'ולי התחמנית ולא

אוהבת את מריסה??? אגב, גם אני לא הייתי רוצה לראות עונה הבאה את תריזה. ואגב - מי שמשחת את סאמר היר רייצ'ל בילסון ולא בלינסון (זה שם של בית-חולים)

f10

New member
*שמשחת=שמשחקת *היר=היא

ככה זה שכותבים מהר..

ג'ולי מלכהההה ../images/Emo47.gif

אני אוהבת אותה בגלל שהיא תחמנית, היא גם לא ממש "רעה" "מרשעת" מהסוג הקלאסי. היא פשוט ג'ולי קופר... יכול להיות שהשם משפחה של ריצ'ל הוא בילנסון כמו שכתבת, אבל אני חושדת שזה עוד עיוות אמריקאי לשם יהודי (שיינפלד-סיינפלד, שטרן-סטרן ועוד...) אהה ו.. בלינסון, לפני שהוא היה בית חולים- זה היה שם של מישהו

f10

New member
אני יודע שבלינסון היה שם של מישהו

ולעניין - בכתוביות כתוב רייצ'ל בילסון.. אבל עזבי, אני לא רוצה להיות קטנוני.

JoHnYmYsTeR

New member
שלי...

1)סנדי 2)ג'ולי 3)תרזה? 4)לא זוכר.. היו הרבה.. 5)שוב.. לא זוכר 6)אממ...california,dice,mr brightside,caught by the river,maybe i'm amazed 7)אממ..לאס וגאס,הראשון והאחרון 8) אממ הפרק שמריסה התעלפה בו בטיחואנה 9)אדם ברודי/פיטר גלאגר 10)קלי רואן/מלינדה קלאקר 11)מישה 12)סמירה אמסטרונג-אנה 13)זה ששיחק את אוליבר 14)סמירה אמסטרונג-אנה 15)לא אהבתי את אדי 16)את אוליבר 17) סאמר את סת'.. והשילוב המושלם לדעתי..למרות שהוא לא קיים-סנדי וג'ולי 18)איייווו 19)ושוב .. איווו ואין לי כוח לצרף תמונה

f10

New member
אז ככה

לרגל תחילתה של העונה השניה ביום שישי הקרוב, שרשור סיכום של מה שאהבתם ולא אהבתם ב O.C: 1.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי ? סת' וריאן (כל אחד מבחינות שונות. אני לא יכול להחליט) 2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי ? מריסה (אלכס עזבה..) 3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם? ג'ולי 4.איזה סצנה הכי אהבתם ? שמריסה אמרה לריאן שהיא אוהבת אותו והוא היה המום 5.הציטוט שהכי אהבתם: "Welcome to the O.C. bitch!" , "Who are you? - Whoever you want me to be" 6.חמישה שירים שהכי אהבתם: לא יודע, אולי hallelujah 7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: אהבתי את כולם. אהבתי יותר את הפרק הראשון והאחרון בעונה הראשונה 8.איזה פרק לא אהבתם ? אין פרקים שלא אהבתי, אבל הייתי עצבני אחרי הפרק שלוק ומריסה.. 9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה ? אדם ברודי (משחק את סת' כהן) 10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? מישה ברטון (משחקת את מריסה קופר) 11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב ? שאלה טובה.. 12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה ? לא יודע 13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה ? לא יודע 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם ? לא יודע 15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ? אוליביה ווילד (אלכס) 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה ? אוליבר 17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? ריאן ומריסה, סת' וסאמר, ולרגע קטן את מריסה ואלכס. שיהיה להם בהצלחה
18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ? לא 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ? מ-מ-ש ל-א 20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור. מהגלריה - אלכס: http://forumsgallery.tapuz.co.il/ForumsGallery/galleryimages/1144_2004200566223.jpg

f10

New member
בקשר לסעיף 7

בטעות שכחתי להוסיף את: עונה 2 פרק המחווה לספיידרמן (The Rainy Day Women). היה פרק ענק!

../images/Emo58.gif עונה שניה מעלי

השאלון הוא לגביי עונה ראשונה. אבל חפיף...רק אל תשכח לסמן ספוילרים, יש אנשים שלא אוהבים לדעת מה יקרה לפני שהפרק שודר.

f10

New member
להגיד פרק מחווה לספיידרמן זה לא

נחשב ספויילר (לדעתי) אבל עם מישהו נפגע - אני מתנצל.

mikmik000

New member
ברוררררר! ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

זה הפרק הכי שווה ביקוםםםםם!!!!! לא רשמתי אותו כי זה שאלון על העונה הראשונה..
אבל באמת פרק טוב!!
אוליביה
.. [אוייי השלמותתתתתתתתת!] הכול בו היה שווההה גם אלכס ומריסה [שהופיעו בו המוןן!] וגם זה שסת' וסאמר חזרווו.. אני מתה עליהם כזוג..

mikmik000

New member
מעלי ספוילריםםםםםם!! ../images/Emo58.gif

אנשים זה לא בסדר שאתם לא מסמנים! חוץ מזה שהשאלון הוא על העונה הראשונה.. כול אחד [חוץ מאלה שלא ראו] יכול לרשום על העונה השנייה אבל הקטע של השאלון זה העונה השנייה! ברור שגם אני מחכה לאוליביה ואתה יכול לרשום את זה [אפילו שזה ספוילר ליהוקי] אבל מה שרשמת בשאלה 17 יכול ממש להרוס! =\

f10

New member
בקשר לסעיף 6

זה בא אליי מאוחר
מוסיף: California ואני גם אוהב את Oasis אז גם את wonderwall ו- Champagne Supernova

mikmik000

New member
שלי! ../images/Emo13.gif

1.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי ? סת'..! יש לו את הלוק הכי שווה והוא כזה חמודדד
2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי ? אממ.. מריסה [מה לעשות אין מבחר כזה טוב..]3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם? אממ.. לוק4.איזה סצנה הכי אהבתם ? אמ.. אין אחת שזכורה לי במיוחד.. אהבתי את הכוללל..
5.הציטוט שהכי אהבתם: איך לא..? welcome to the o.c, bitch! זו נוסטלגיה..
6.חמישה שירים שהכי אהבתם: וואו.. אני ממש לא זוכרת את השירים.. אני לא ממש מאלה שמורידים את כול השירים שהיו אי פעם.. אבל אהבתי את הללויה שהיה בפרק סיום העונה וכמובן את השיר פתיחה!
7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: הפרק האחרון, הפרק הראשון והפרק הזה שסת' וסאמר שכבו בפעם הראשונה.. שחכתי את המס' שלו..8.איזה פרק לא אהבתם ? אהבתי את ה-כול!
9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה ? אממ.. בן. הוא משחק מעולה לדעתי.. דרמטי וכובש.
[זה לא אומר שאדם לא כזה, כן?!]10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? ריצ'ל. מתאים לה לשחק את הביץ'11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב ? מישה, המשחק שלה בעונה הראשונה ממש לא משהו..12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה ? לא זוכרת מישהו שמתאים לתיאור..
13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה ? זו שמשחקת את אנה, אם אפשר לקרוא לה שחקנית אורחת.. מאחר שהיא הופיעה בהרבה פרקים יחסית.14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם? אממ..לא זכור לי מישהו כזה..15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ? סת'.. הוא פשוט קורע אותיי..
16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה ? לוק! אני לא סובלת אותו! [אין לי משהו נגד השחקן כן? רק הדמות.]17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? סת' וסאמר! ואני מקווה שהם יחזרו!18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ? ממש ממש לאא! הם לא מתאימים!19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ? עוד יותר לאאא..!20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור. [אני ממש אוהבת את התמונה הזו.. לא יודעת למה.. ]

הסיכום שלי-

1.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי ?סת' 2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי ? סאמר 3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם? מריסה 4.איזה סצנה הכי אהבתם? כל סצינות סת'..וכל הסצינות המצחיקות..עם קפטן שיבול שועל..
5.הציטוט שהכי אהבתם: נו,הכל של סת'.גאון. 6.חמישה שירים שהכי אהבתם: california,wonderwall,hallelujah ולא זוכרת איזה עוד שירים היו.. 7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: אמ,הפרק הראשון,הפרק האחרון,והפרק התומסבך הזה שכל שניה סאמר אומרת-אומייגוד התאהבתי בסת' כהן! שכחתי איזה פרק זה.. 8.איזה פרק לא אהבתם ? לא זוכרת שהיה כזה! 9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה?אדם ברודי 10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה?השחקנית שמשחקת את קירסטן ורייצ'ל כמובן. 11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב? אהההמ*שיעול* מישה!!!! 12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה?תזכירו לי מה היה בהופעות אורחות?! 13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה?הנ"ל 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם? הנ"ללללל 15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה? ריאן כמובן,וסת'! 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה? מריסה!!*פריטי פלייייז* 17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? סת-סאמר ..ושיחזרו לאהוב אחד את השני..הם נהיו מרוחקים בפרקים האחרונים... 18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד?טחח כן! 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד?נננננה 20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור.אין לי תמונות של האו.סי על המחשב..

dalida1988

New member
עונה

1. דמות גברית אהובה: סת' 2. דמות נשית אהובה: אנה (היא עזבה...) סאמר 3. הפחות אהובה: מריסה 4. סצנה: אני חושבת בפרק של הסילבסטר 5. הציטוט שהכי אהבתם---אני לא טובה בזה... 6. חמישה שירים...לא טובהה בזההה 7. יואו השאלות כאן לא לזיכרון שלי... 8. כנ"ל 9. השחקן הטוב ביותר אני חושבת סנדי...(לא יודעת את השם האמיתי) טוב התעייפתיייי פה זה מתסיים אצלייי

למעלה