שירשור סיכום עונה ראשונה

ליאוריש

New member
שלי.

1.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי ? סת' 2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי ? סמאר (כי היא מדהימה) והשינוי שעבר עליה הוא מצוין. 3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם- אוליבר 4.איזה סצנה הכי אהבתם ? כל סצנת בוקר בבית של משפחת כהן ..הציניות שם מדהימה. 5.הציטוט שהכי אהבתם: יוגילאטיס. 6.חמישה שירים שהכי אהבתם: Wonderwall, Halleluja, California, , 7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: הפרק בו סת' וסאמר שוכבים, הפרק שבו סאמר ואנה רבות על סת' עם התחפושת של וונדרוומן, הפרק עם הקריסמוכה. 8.איזה פרק לא אהבתם ? הפרק עם אוליבר...כל פרק שלו. 9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה ? אדם ברודי-ענק! 10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? רייצ'ל בילסון..למרות שגם סאמירה (אנה) הייתה מצויינת 11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב ? בנג'מין-ריאן... 12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה ? 13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה ? סבתא כהן הייתה גדולה. 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם ? אוליבר-נקרא אורח? 15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ? אנה! 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה ? אי אפשר ראיין נכון (סתם הוא השתפר קצת בסוף) 17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? סנדי וקירסטן הם זוג מדהים!!! וסת' וסאמר. 18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ? לא. 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ?לא. 20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור.

lim02

New member
עונה..

.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי ? סת'.. ה-גבר שכל אחת היתה רוצה (או לפחות אני..) 2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי ? מריסה, עם כל הניסיונות הנואשים ומה שעבר עליה, היא הכי אנושית 3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם? כיילב, מה הוא קשור?... חח 4.איזה סצנה הכי אהבתם? אני חושבת הסצינה האחרונה בעונה הראשונה 5.הציטוט שהכי אהבתם: סנדי: למי אתה יכול לספר חוץ מלאבא שלך? סת': ג'י.. לא יודע, לראיין, לאמא, לעץ הזה ששם.. 6.חמישה שירים שהכי אהבתם: אי אפשר לבחור, באמת שלא 7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם:גם אי אפשר 8.איזה פרק לא אהבתם ? הכל אהבתי 9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה? אני חושבת בנג'מין ואדם, הם הכי שונים מהדמות שלהם 10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? מריסה (שכחתי את השם), קשה לשחק מישהי עם הפרעות.. 11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב? העץ שסת' רצה לספר לו 12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה? וואי.. שאלה טובה 13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה ?כנ"ל 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם ? אדי, עיצבן אותי טיפה.. 15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ? אנה, סתם בשביל הכיף.. 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה ? אדי.. 17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? סת' וסאמר, ריאן ומריסה, סנדי וקירסטין (מצחיקים!), קיילב וג'ולי-מעניין מה יקרה איתם.. והכי פחות היילי וג'ימי.. 18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ? לאאאאא! הם כל כך שונים.. 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ? חח כן, הוא יורד עליה בשביל הכיף.. מצחיק.. סתם.. 20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור.

Aviad1987

New member
עונה >>

1. סנדי. הוא ענק. 2. סאממממר
3. ג'ימי קופר. 4. וואי, איזה סצינה הכי אהבתי? אני אלך עם הסצינה שמאוד רגשה אותי - סת' וסאמר ליד הבריכה והיא מנשקת אותו (פעם ראשונה נראה לי). 5. ווווווווואי היו כל כך הרבה ציטוטים קורעים מצחוק אבל אני חושב שזה יהיה מפרק 7 שסת' אמר לאמא שלי שהיא לבנה מדי להגיד טיחואנה חח. 6. something pretty של פטריק פארק וdice של .. הגרסה שהייתה בסדרה לwonderwall אממ ואני לא זוכר עוד. 7. פרק 7, פרק 11 (חג ההודיה), פרק 27, פרק 26 (לאס ווגאס!) ופרק 3. 8. 'הטלנובלה'. 9. אממ אני אאלץ להגיד פיטר גלאגר למרות שאני תופס עכשיו הרבה מהשחקן שמשחק את כיילב אחרי שגיליתי שהוא מעלים את המבטא שלו. 10. אחרי הסצינה שהיא בוכה בפרק האחרון נראה לי שזאת אמ שכחתי את השם שלה שמשחקת את קירסטן חח. 11. מישה ברטון. 12. המצחיק ההוא, הכוכב של 'דה וואלי'. 13. לא היו כל כך הרבה נכון? אני חושב שאחותה של קירסטן. 14. אין כזה. 15. את כולם
16. אף אחד. 17. סת' וסאמר ואחריהם בפיגור מאוד קטן סנדי וקירסטין. 18. ממש לא. או כמו שסאמר הייתה אומרת - אאייו. 19. ממש לא. או כמו שמריסה והמבטא האוסטרלי\אנגלי\משהו שלה הייתה אומרת - נו וואי.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo29.gif אני

1.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי? סת' 2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי? סאמר וג'ולי 3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם? מריסה! 4.איזה סצנה הכי אהבתם? בפרק 17, את הסקס של סת' וסאמר ואת הסצינה שמריסה וריאן לא חוזרים להיות ביחד 5.הציטוט שהכי אהבתם: היו הרבה 6.חמישה שירים שהכי אהבתם: California, Dice, Paint The Silence... לא זוכרת עוד שירים. 7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: Heartbreat ו That Ties That Bind 8.איזה פרק לא אהבתם? לא עולה לי לראש משהו מיוחד 9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה? אדם ופיטר 10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? רייצ'ל 11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב? מישה 12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה? אמממ לוידעת 13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה? נבי (תרזה) 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם? אוליבר
15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה? שחקני אורח? וואו איך אני אמורה לבחור? 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה? כבר ראיתי את רוב העונה ה 2 אז... 17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה? סת' וסאמר ואני יודעת כבר מה קורה להם אז.. כן 18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד? האמת שכן, אבל אני מקווה שזה לא יקרה בחיים כי זה סתם יהרוס בין ריאן לסת' 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד? ל-א-א-א-א-א-א

שלעע

1.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי ?ס'ת וריאן 2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי ? סאמר 3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם?מריסה 4.איזה סצנה הכי אהבתם ? הסצנה בו סת' מספר לריאן את רגעי הסקס שלו עם סאמר 5.הציטוט שהכי אהבתם:כל הציטוטים המצחיקים של סת' 6.חמישה שירים שהכי אהבתם:או או זה קשה ...כולם~ 7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: הפרק האחרון הפרק בו אוליבר מנסה להתאבד והפרק בו מריסה באה אל ריאן וריאן לא מוכן לסלוח לה 8.איזה פרק לא אהבתם ? אממ את פרק 3 9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה ?אדם ברודי 10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? רייצ'ל בילסון 11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב ? מישה 12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה ?זה ששיחק את אוליבר 13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה ? זאת ששיחקה את זאתי שניכנסה מריאן להריון שיט שכחתי איך קראו לה :S 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם ?לא היה כזה דבר 15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ?ריאן וסת' 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה ?את מריסה 17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? אני הכי אוהבת את סת' סאמר קריסטין וסנדי ואני רוצה שסת' יתמכר לסמים ואז סאמר תיהיה לצידו ... ובין סנדי וקריסטין שיכלאו את קריסטין בכלא בגלל אבא שלה ואז סנדי ינסה להוציא אותה בדרכים לא חוקיות ואז יתפסו אותו והוא גם יכנס לכלא 18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ?לאא 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ?לאאא 20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור.

T w e n t y 4

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo42.gifשלי

1..מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי ?ס'ט כמובן!!
2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי ?סאמר!3..מי הדמות הפחות אהובה עליכם? לא אהבתי את אוליבר! בעעעעעעע!!4.איזה סצנה הכי אהבתם ? ואוו אני לא זוכרת איזה פרק זה, אבל זה היה כסת' החליט להכריז פומבית על אהבתו וחברתו עם סאמר והיה מין חלוקת נשיקות לצדקה וסאמר נתנה את הנשיקות וסת' בה עליה עלה על השולחן ואמר את מה שאמר.. ואז סאמר עלתה והם התנשקו .. קטע מדהיםםםם!!5.הציטוט שהכי אהבתם:סת': אבא הגבות האלה יוצאות מכלל שליטה. ... ..סנדי: על תדאג זה תורשתי. חחחחח 6.חמישה שירים שהכי אהבתם: The Dandy Warhols - We Used To Be Friends Patrick Park - Something Pretty Super Furry Animals - Hello Sunshine Jem - Flying High Oasis - Champagne Supernova נראה לי שזהו..7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: לא זוכרת..אהבתי הרבה.8.איזה פרק לא אהבתם ? כל הפרקים שהיו עם אוליבר.בעע!9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה ?קשה להחליט..10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? כנל.11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב ? ..12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה ? ..13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה ?אני זוכרת רק את פריס הילטון.. אז פריס הילטון. 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם ? ..15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ? כל החברה.. סאמר סת' ריאן מריסה ההורים..ג'ולי....16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה ? אוליבר.חח17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? סת' וסאמר. שיהיו ביחד.18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ? בעעעע לא!!!!!!!!!19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ? לא!!!מזעזע!20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור.

ayala65

New member
שלי ../images/Emo3.gif

1.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי? סנדי.. או סת' 2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי? פאק.. אם זאת לא הייתה ראשונה.. אז שזאת תהיה סאמר... 3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם? מריסה בעונה הראשונה 4.איזה סצנה הכי אהבתם? סת' וסאמר עושים סקס, ענקקקק 5.הציטוט שהכי אהבתם: what ever youll say summer- yes' yes! 6.חמישה שירים שהכי אהבתם: לא זוכרת.. .7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: 1.19 ועוד ועוד 8.איזה פרק לא אהבתם ? לא זוכרת 9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה? בן מקנזי10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? פאק.. אתם יודעים.. אבל בעונה הראשונה רייצ'ל 11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב ? מישה בעונה הראשונה פשוט זוועה 12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה? זאתי ששיחקה את אנה 13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה ? אממ.. זאתי מלעמה.. התבלבלתי בקטגוריה.. תתגברו 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם ? לא זוכרת 15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ? אוליביה 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה? תרזה... 17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? סת' וסאמר מהבחירות האלה.. ואני יודעת כבר מה יקרה
18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ? חס וחסה 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ? חס וחסה 20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור.

mikmik000

New member
וואי נכון זה מעצבן?!

גם אני באתי לרשום אותה אבל אז נזכרתי שזה על העונה הראשונה..

mikmik000

New member
טוב אני נאלצת להסכים ../images/Emo3.gif ../images/Emo99.gif

אוליביה

dbdfu

New member
סיכום עונה ראשונה שלי.....

1.סת'(הסרקסטיות עושה לי את זה...) 2.גולי קופר ****(יתווסף לה שם בעתיד, bittorent rocks) 3.אוליבר.... 4.הסצנות של ההתחלה....סת'.....והסצינה שראיין מציל את מריסה בפרק שבע. 5.Dont you know 80 is the new 60(סאמר מדברת על מהירות). 6.רוני-שייקין קליפורניה-השיר פתיחה של האו סי הללויה-לא בטוח של מי זה...זהו אין לי יותר. 7.פרק שבע...שחיכיתי בערך 4 חודשים שיחזרו הפרקים לשידור פרק 214(אפילו שזה לא בעונה הראשונה) הפרק של לאס ווגאס. 8.הפרק הראשון של העונה השנייה גם אהבתי אבל מאוד עצוב.... 9.אדם ברודי(ואני ממש לא משוחד). 10.רייצל בילסון 11.מישה ברטון(כמה שהיא מדהימה בהכל היא לא כזאת שחקנית טובה..) 12+13.אין. 14.תרזה הזונה. :) 15.את אח של ראיין(הוא חתיך.....). 16.את תרזה. 17.סת' וסאמר..מקווה שהם יחזרו....אוווו......למרות שאני כבר בסוף העונה שהשנייה). 18.איכסססססססססססססס........ 19.ממש אבל ממש לאאאאאאאא.

dbdfu

New member
למי שדיבר מעל השירשור שלי..

מה אתם מתרגשים מהאוליב אויל הזו אני ממש לא סובל אותה......איכסססססססססססס.....

Eilleen

New member
דניאלוש! לרוץ לקרוא מיד שוב

את הספר האחרון שהשאלת לי זה של ג'ף באקלי!

lee120

New member
וואלה פעם ראשונה אני עונה על דבר כז

1.ראיין 2.סאמר 3.כיילב 4.שסת עלה על הדוכן וודיבר אל סאמר מול כולם והם התנשקו אחרי זה! 5.סת'-"הייתי נמו ורציתי לחזור הביתה" 6. זה השיר שהכי אהבתי אין חמש! Patrick Park - Something Pretty 7.הפרק השני, הפרק האחרון והפרק השביעי בטיחואנה שמריסה מנסה להתאבד 8. פרק 24 שלוק עושה תאונה וכל זה 9.סת'!!! 10.סאמר! 11.סאמר! 12.אוליבר 13.אנה 14.בחר הזה של כיילב שרץ למשרד לגנוב מידע (שון) 15.את כולם! חוץ מכיילב 16.כיילב 17.היילי וג'ימי וסת' וסאמר 18.ממש ממש ממש לא!!! 19.גם ממש ממש לא!! 20.לא יודע להעלות תמונה

Danielushhhh

New member
הופ הופ טרללה! גדלנו בשנה../images/Emo3.gif

1.מי היא הדמות(לא שחקן) הגברית הכי אהובה עליכם באוסי ? סת' כהן
2.מי היא הדמות הנשית האהובה עליכם באוסי ? סאמר
3.מי הדמות הפחות אהובה עליכם? כיילב, ג'ולי
4.איזה סצנה הכי אהבתם ? את הסצנה של הסוף והסצנה אחרי הסקס של סת' וסאמר
5.הציטוט שהכי אהבתם: "I was like Nemo and I just wnted to go home"
6.חמישה שירים שהכי אהבתם:לא שמתי לב כל כך לשירים
7.שלושת הפרקים שהכי אהבתם: ראשון, אחרון ולאס ווגאס 8.איזה פרק לא אהבתם ? 'הטלנובלה' 9.מי הוא השחקן (שימו לב-שחקן לא דמות בסדרה) הטוב ביותר בסדרה ? אדם ברודי
10.מי היא השחקנית הטובה ביותר בסדרה? ריצ'ל בילסון 11.איזה שחקן/ית לדעתך פחות טוב ? אין לי שמץ 12.מי היה שחקן האורח הטוב ביותר שהופיע בעונה הראשונה ? 13.מי היתה שחקנית האורח הטובה ביותר בעונה הראשונה ? אנה- אם היא נחשבת אורחץ 14.מי היה שחקן/ית האורח שלא אהבתם ? אדי
15.את מי אתם רוצים לראות בעונה השניה ? אין מישהו ספציפי 16.את מי אתם מקווים לא לראות יותר בעונה השניה ? ג'ולי
17.איזה זוגות אתם הכי אוהבים ( ריאן ומריסה, סת וסאמר, סנדי וקירסטין, היילי וג'ימי, קיילב וג'ולי) ומה אתם מקווים שיקרה להם בעונה הבאה ? סת' וסאמר
שיהיו נורמלים קצת
18.ריאן וסאמר-אתם רואים אותם ביחד ?
ממש לא 19.סת' ומריסה- אותו כנ"ל, אתם רואים אותם ביחד ?
ממש ממש לא 20.וסתם בשביל הכיף- תבחרו תמונה שאתם אוהבים וצרפו אותה לשירשור.

למעלה