FAYAAA INNA KOLTURA ../images/Emo42.gif
היי אנשים! קודם כל, צר לי שראיתי רק את גילוש וצליל (צליל רושמת גם כאן בכלל?) אבל יהיו עוד המוני הזדמנויות
יש לציין שמטעמי ארגון ובקסטייג' היה רק דפק אחד, ודפק עצבני, שזה בלי שום ספק הסאונד של הקולטורה אבל בקטנההה - זה לא מה שיפריע לנו לרקוד, אה?
לא הפסקתי לרקוד לרגע! (חוץ מ20 דקות שהייתי בבאסטת דיסקים חחח) הרגליים שלי הרוסות לגמרי! התחילו איתי עשרות בחורים! ובתכלס אני ממש ממש מרוצה מאיך שהאירוע זרם
גילוש אני מתקנת את המספרים - הגיעו 650, לא 750, והמועדון נועד להכיל 400 איש, לא 600 איש (!!) מישהו שאל כמה מאני הכנסנו לקופה של הילדים?? 25,000 ש"ח! יאאאאאא מאן!!!!!
המון כבוד לכל האנשים המקסימים שהגיעו לאירוע ותרמו את חלקם לאירוע הייתה גם משמעות מעבר לתרומות שזרמו לעמותה; האירוע העלה את המודעות לרגאיי בארץ בלי שום ספק! מקווה שכל מי שהיה באירוע נהנה, וכמו שאומרים: "נהנית? ספר לנו. לא נהנית? ספר לסבתא 'שך." חחחח סתם, אני לא כזו גסת רוח
אם למישהו יש טענות, שאלות, פשטידות או בא לו להתחיל איתי - אני ב0506982664 NUFF LOVE & RESPECT TO ALL REGGAE COMMUNITY שיהיה לכולם חג חם לפחות כמו אתמול המון פוסיטיב וייבז, המווון אהבה ואני מקווה לראות את כולכם, בבוא הזמן
יעל/אנג'י/ליידי