נראה לי שאני מכורה ואני חייבת להגיד כמה דברים
בתור אחת לצערי דיי התמכרה ללייב שיש בערוץ 20 וקוראת את הפורום הזה אני חייבת להגיד כל מיני דברים על ההאנשים ששם: אז ככה רנין (דומה למלי לוי לא?)היא הנחש האמיתי בוילה ולא בגלל שאני שונאת ערבים, הבחורה פשוט פאטתית ברמות מטורפות שניה היא בוכה לאח הגדול, אחכ היא מפלרטטת עם כל מה שזז בבריכה ועושה פוזות ליד צבר שישים לב שהיא עם בגד ים. על מה היא מתוללנת על אפליה כשכולם לם שם דואגים לה ולקיבה שלה 24/7, הלוואי והיו דואגים ככה ליוסי שבאמת יכול להיות אבא שלהם כמו שדואגים לה..אתמול ראיתי אותה מדברת באנגלית ובוכה "הם כאלה אנשים טיפשים.." כעסתי ואני בטוחה בטוחה שכשהם יצאו מהוילה ויראו את הפרקים הם יבינו איזה נחש עבר להם בין הרגליים לאט לאט אבל בטוח..אני פשוט לא מסוגלת לראות אותה על המסך מחייכת ועושה פוזות למראה מחפשת את המחמאות על:השיער על הגוף על הכל. בנוסף להכל פעם אחת לא ראיתי אותה מנקה, פעם אחת...בשום מקום! כנל החברה הטובה שלה גני.. לגבי יוסי - כואב לי הלב, כל פעם שאני רואה אותו בא לי לבכות על החרם הלא רישמי הזה..הבן אדם לדעתי מייצג את המזרחי העממי הצנוע, שמעיר כל בוקר את אשר לתפילה, שמטאטא את הבית מוקדם בלי שאף אחד שם לב ומבלי להתרברב אחכ, שלא כל כך מבין בריאלטי ורצה לתבל קצת את המשחק, לא חשב על ההשלכות ואם ישנאו אותו וכו, רק חשב שהם יתפסו ממנו גבר ובסוף עשו ממנו בדיחה ואתמול שכולם שם אמרו את השם שלו נצבט לי הלב.. לגבי קרן - הבחורה מגעילה אותי ברמות וזה לא בגלל השיניים שלה! ואחרי שראיתי איך היא העירה את כל הבית "בואו תעזרו לי אני כבר רבה איתו שעה" ממש חסידת העולם הגדול שדלוקה אש על ערן ומקררקת סביבו כמו תרנגולת מיוחמת שלא קיבלה שבוע..אבל הוא גם נדלק על שפרה וקרן מפלרטטת עם איתי שערן יקנא.. שי - מייצג את כל מה שאני שונאת בישראלי המגעיל..אוהב ריבים, אוהב ויכוחים מת על רכיליות.. בטח מצחצח שיניים עם אלכוהול לפי איך שדיבר..שחצן שיש לו 8600 זכרונות של אנשים בנייד(?!) שכל סיפור שמישהו מספר קרה גם לו אבל בהרבה יותר גרוע..בקיצור איכססססס לגבי נעמה בהתחלה חשבתי שהיא דומה לקארין מגריזו היום אני חושבת שהיא דומה למומו מאסקימו לימון