שירשור שאלות והגיגים

ShukyD

New member
אבל למה מחפשים קומבינות בכל מקום

אולי סתם רצו לשאול את שניהם ביחד איך הם מרגישים בתור אבא ובת שמועמדים שניהם להדחה? אולי הם דיברו על משהו שאסור? כמו שפעם קראו לערן ונעמה ביחד

ליאורי13

New member
לא יודעת למה קראו להם,יש מצב לשמוע תגובה מהם

כדי לערוך את התכנית אני מכירה את התכנית מאיטליה,גם שם מביאים משפחה לפעמים. באיטליה הלכו מכות רצח,צעקות,מריבות ומהר מאוד נוצרו זוגות ודיירים הבית ריכלו עליהם היו ימים שלא היה להם מה לאכול אבל הראש היהודי יותר מתוחכם, כדי לעורר עניין בתכנית הם יפרו את חוקי המשחק

chopo

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם מומו!!! מצחיק בטירוף!!

סיוון, היא משחקת את המשחק של החלשה

זאת התוכנית שלה להיות "החלשה" כביכול, ואז לאף אחד לא יהיה אינטרס להעיף אותה שיש כאלה יותר מאיימים כמו יוסי, כמו עינב עם הפה שלה, כמו וונסה שמתחילה עם כל הגברים במקביל בווילה... ולדעתי היא אחת המועמדות הכי חזקות לזכות במיליון.

ליאורי13

New member
ניתחת יפה ../images/Emo45.gif היא תשאר עד הסוף כי לא יהיה

להם נעים להצביע לערבייה,שהרי הם צדקנים אבל לתקוע סכין לאח שלהם כולם יתנדבו לעשות

הכל קונפירציה!

אומרים הרבה עושים מעט.... אין מה להגיד הפקה מצויינת אוכלת את מפרץ האהבה בלי מלח! אז שירוויחו יותר טוב מה איכפת לכם?

בגלל זה חבל על ה sms שאתם מבזבזים.

ברור שיש תרגילים. המטרה של ערוץ20 בשבילי זה לבהות בטלוויזיה כשאין לי משהו אחר לעשות. וזה משעמם! אז להדיח את המשעממים: בוריס! ואת צבר צריך להדיח כי הוא משעמם אך מצד שני מבדר לראות איך ליאון מטריד אותו..., יש עוד משעמם אחד שעובד בקרקס(איך קוראים לו?) ויש בקבוצת הבנות גם סדר עדיפיות להדחה אך זה לא אקטולי בשבילי כרגע. ושימו לב, ערן ושיפרה נוקטים באסטרטגיה שאומרת כך: הם יגרמו לכם לרצות להשאיר אותם כדי שתראו אותם מתמזמזים בסוף ולכן הם יתקדמו לאט לאט כדי להישאר בתוכנית. הלא פנויים סתם משעממים. והעם רוצה את יוסי ! ככל שיעשה יותר שטויות כך יהיה טוב יותר ורצוי שינסה למזמז מישהי אחרת הוא עלול לעוף בסוף אולי שיתחיל עם הבלונדינית הרוסיה בבריכה אחד על אחת, זה יהיה מבדר ! ת`כלס כולם שם משעממים. אז דווחו להפקה שאני רוצה את יוסי מטריד איזו פרגית...אולי את כנרת?!

BBB13

New member
חייבים להדיח לפי עוצמת החפירה של המתמודד

לכן בראש ובראשונה את צבר שהוא זיין שכלים לא קטן

omer719

New member
יש בהודעות המנהלתיות -

זה הדבר הראשון מתחת לשם הפורום שרואים... ובפנים רואים את הקישור לאתר קשת שם אפשר לראות בלייב, מעבר לזה הקישורים האחרים זה לא משהו רשמי.

לב kדום

New member
יש צורה להתווכח

שי מתווכח בזלזול. זה מגעיל. רוצה להתווכח? יש לך מה להגיד? דבר כמו בנ"א.

דנה 665

New member
שי בכל הזדמנות מנסה להתווכח איתו

ומנסה להסית את כולם נגדו ,ומה זה השטויות האלה "כיבוד זקנים"? צריך להיות כבוד לכל אדם בייחוד שהוא מבוגר,גם אם שי היה מתנהג ככה לערן או לקרן זה היה עדין גרוע.שי מנסה לחנך את יוסי וזה גרוע!

rand10

New member
שאלה למי שראה את האח הגדול בחו"ל

כבר יום שמיני אם אני לא טועה וכבר נמאס להם לדבר ומשעמם להם 1. מה הם יעשו עוד 90+ ימים? 2. יהיו להם משימות ודברים לעשות או שפשוט משאירים אותם לדבר כמו חבורת זקנות שאין להם מה לעשות בחיים?

SmeLLy Cat 1

New member
מוסיפה שאלה באותו נושא

באח הגדול בחו"ל, בתקופה הזאת בבית (שבוע וחצי בערך) היה יותר "אקשן"? או פחות? ושאלה לא קשורה - יצא לי לראות שאומרים פה שצבר שתול. מה הכוונה? תודה.

למעלה