שירשור שאלות.. ותשובות

• פותח הנושא sivlz
  • פורסם בתאריך

sivlz

New member
הי

2 שאלות: 1.ידוע לכם מתי תהיה/יהיה קומונה/פורום לסדרה "מלרוז פלייס" ? 2.אין שום סיכוי שהיפים והאמיצים תשודר בהוט3 ? "היפים והאמיצים" היא אופרת סבון,סדרת רכש(נדמה לי) אז היא תוכל להיות משודרת גם בכבלים וגם בלווין,לא ? אשמח מאוד לתשובתיכם... תודה

LiLoOKuN

New member
טופ מודל ישודר היום?^O^../images/Emo68.gif

מישהו יודע?! אווחח אני ממש רוצה לראות את זה..XD

Silence angelic

New member
בוסטון ליגל

מישהו יודע באיזה עונה או פרק דיברו שם על אנורקסיה ואתרי פרו אנה? או פורום בו יוכלו לעזור לי?

עונה על1../images/Emo9.gif

1-אמ..לדעתי כשיהיו לסדרה מספר צופים תוכלי לפתוח פורום[במידה ואת בת 16 ומעלה] או שתפתחי קומונה כבר עכשיו זה לא בעיה
בהצלחה
אנא נצלי שרשור בפעם הבא ל

always be me mc

New member
כי הפורום היה(ואפשר לומר עודנו) פורום סדרות

רכש, שעוסק בסדרות רכש ופחות במקור ולכן האלבומים בהתאם. חוץ מזה שבלי להעליב אבל הסדרה נגמרה בערוץ ממזמן אז היא כבר לא ממש רלוונטית אליו. סורי

always be me mc

New member
"הסדרה נגמרה בערוץ ממזמן"

התייחסתי להוט 3 שהיא כבר לא רלוונטית אליה וזה נכון

Billy Shirs

New member
הממ.

לא יודעת אם זה היה שם, יכול להיות שזה פרק שפספסתי. בכל מקרה, גם ברפואה שלמה היה פרק דומה.

always be me mc

New member
אכן ->../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo45.gif

אוף. אחת התוכניות שאני הכי אוהבת לצפות כיום והיא מתבטלת בגלל החגים

always be me mc

New member
אוקי אז:

1. קומונה אפשר לפתוח בכל עת על דעת עצמך. לא צריך אישור מיוחד בשביל זה רק צריך מישהו שירצה ויפתח לזה. בניגוד לזאת פורום יש מתי שיש ביקוש ובקשה רצינית לתפוז לפתיחת פורום(שגם אז לא בטוח שיהיה. הם שוקלים אם כדאי או לא..) ובהתחשב בעובדה שמלרוז נגמרה ב-1999 אני בספק אם יפתחו לסדרה פורום אבל קומונה את יותר ממזומנת לנסות
) 2. נכון "היפים והאמיצים" היא סדרת רכש אבל של יס ולא של הוט וליס יש זכויות שידור עליה מה שאומר שרק הם אלו שיכולים לשדר אותה(אלא אם כן יגיעו לאיזה הסכם עם הוט מה שלא נראה לי שיקרה), בערוצים המיוחדים שלהם שהם לא חולקים עם הכבלים שלנו
אבל בשורה התחתונה הוט לא רוצים את הסדרה ולכן הם לא רכשו אותה, לכן יס משדרת אותה, והוט לא סוף סיפור. לעוד שאלות נא לפנות לפורום היפים והאמיצים כי למען האמת אני מרגישה דה ז'ה וו עם הנושא הזה ונמאס לי לחזור על הברור מאליו. וכן שלי אני מודה שניסית לענות לה אבל החלטתי לענות בכל זאת.

always be me mc

New member
יש גם באתר של יס

(ככה שמעתי מאימי) אבל אני בספק אם זה משהו קבוע לכן לא כדאי לדעתי לטפח ציפיות

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifשירשור שאלות.. ותשובות../images/Emo35.gif

וכעת כשיש שרשור כזה אז נא לא לפתוח הודעה חדשה לכל שאלה

snirf

Active member
פפר דניס,שאלה../images/Emo26.gif

יצא לי לראות בימים האחרונים פרק אחד של הסדרה דווקא סדרה מאוד נחמדה
הבנתי שזה שידור נוסף של הסדרה בהוט3,לא? רציתי לדעת כמה פרטים על הסדרה- באיזו שנה היא שודרה בארה"ב?יש לה עוד עונה?האם היא הצליחה בארה"ב? תודה רבה

למעלה