יש אנשים שיודעים אנגלית...
השידור בלייב לא בא במקום השידור הערוך והמתורגם, ואני מעדיף לראות שידור ישיר מאשר שידור מתורגם כמעט שבוע אחרי... ואנחנו כן הולכים אחורה כי בד"כ יש גם שידור ישיר וגם שידור מתורגם מאוחר יותר, הקהל צריך לקבל את זכות הבחירה. הם גם יכלו לעשות את זה בתשלום כמו הכדורגל ולעשות קופה קטנה על זה (אני יודע שאני הייתי משלם 10-20 ש"ח כדי לראות את זה לייב). זה גם מדהים שאף ערוץ מבערך 40 ערוצים זרים שיש ביס לא משדר את הטקס (בדקתי אחד-אחד). אגב, פעם השידור המתורגם היה יום אחרי, מה קרה הפעם? (או שאני מתבלבל עם האוסקר, ואם כן - למה אוסקר כן ואמי לא?). בכל מקרה, כמעט שבוע זאת הגזמה פרועה. לא צריך לקחת שבוע בשביל לתרגם איזה 3 שעות (אני מדבר מנסיון - אני מתרגם בעצמי, ואני יכול לתרגם את זה בעצמי מספיק מהר כדי שזה יהיה מוכן לשידור למחרת, אז אני די בטוח שאם מחלקים את העבודה בין כמה מתרגמים זאת ממש לא בעיה). השידור של E "מהשטיח" או איך שהם לא קוראים לזה הפעם, ממש לא מעניין. למה צריך להיות לי אכפת מי עיצב להיא את השמלה, מי תפר להוא את החור בגרב או כמה משפחות של סנאים נמצאים על השמלה הזאת? מעניין לי את התחת. (ומידע שהגיע זה עתה: התחת שלי כרגע קם והעביר ערוץ). אני מקווה שיהיה אפשר להוריד את זה מהאינטרנט מחר, בד"כ לא מעלים דברים כאלה לאינטרנט. Go Sopranos!