שירשור שאלות - לא לפספס אותו

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif שירשור שאלות - לא לפספס אותו../images/Emo41.gif

נצלו אותו לשאלות שכם!! אל תפתחו הודעות סתם ככה על ימין ועל שמאל..שרשרו לכאן ונשמח לעזור לכם

מית צאן

New member
בדיוק רציתי לפתוח../images/Emo70.gif

השאלה שלי: קוגה- קון הוא חצי שד זאב או שד זאב מלא
אני כל הזמן מתבלבלת...

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifאני לא יודעת אם תדעו את התשובה

אבל מנחשת שחלק כן... התוספות האלה שיש לשמות ביפנית (צ'אן, סמה..) מה המשמעות שלהן?

אוקי

צ'אן - זה כינוי חיבה. למשל סאנגו צ'אן, זה כינוי שקאגומה נותנת לה בתור חברה. סמה - זה אדון, אדוני, וכאלה. למשל סשומארו סמה, איך שג'אקן {מוות לג'אקן!} מכנה את סשומארו.

Naraku SeXy

New member
צ'אן זה גם לבנות בדרך כלל ..

וגם לאנשים קטנים ממך, סאן זה לאנשים מבוגרים ממך, וסאמה זה אדון שאתה מכבד, יש גם דונו.. אני חושבת שזה גם סוג של אדוני.... ויש קון ! אבל את זה אני לא יודעת ..

nomadbl

New member
קון זה נראה לי יקירי, מישהו יקר לך

לפחות ממה שהבנתי כשקגומה אמרה קון לקוגה

לא חסר...

תביני ביפנית יש פנייה מיוחדת כמעט לכל דבר.. אפילו יש מילת פנייה מיוחדת לבן של הבטס שלך =.= מילת פנייה לאחות, אחיך, ההורים שלך.. וכל זה בנוסף המלים "אח" "אחות" וכו... בעיקרון הנפוצים ביותר צ'אן- כינוי חיבה המשומש לצעירים ממך, בנות צעירות או לפעמים גם בגילך, אנשים שקרובים אליך, וגם חיות מחמד וכו.. סאן-גברת\ אדון בעקרון פנייה שמביעה כבוד סאמה- הכינוי שמביעה הכי הרבה כבוד.. גם כאשר פונים לאלוהים "קאמי סאמה" קון- כינוי לאנשים שאתה איתם ביחסי ידידות או בעיקר בנים (בגילך וצעירים ממך) סנפאי- מישהוא בכיתה. רמה במשהוא מעליך קוהאי- אותו דבר רק מתחתיך בקיצור לוקח שנים ללמוד הכל X: וגם אי אפשר להסביר במלים.. הדרך הכי טובה ללמוד זה לרראות כמה סדרות.. ככה כבר מבינים איך לפנות למי ומתי...

PakoLina

New member
את טועה -.-../images/Emo187.gif

אומרים ג'אקן. ג'אקו זה סוג של תוכי -.- קוראים לו ג'אקן..

לא אומרים ג'אקו באינויאשה אתה כנראה

צריך ללכת לבדיקת שמיעה / ראייה. (אם ראית בתרגום.)

א. אני בת!!!!!!!!! ב. אני ראיתי

בתרגום!!!!!!! ג. אני לא צריכה שום בדיקת ראייה ושמיעה! אזזזז שששששש אז נגיד וטעיתי זה חא סיבה להגיד שאני צריכה בדיקת ראייה ושמיעה!

למעלה