שירשור שאלות - לא לפספס אותו

Naraku SeXy

New member
זה לא משנה מה פירוש שמו !

קוהאקו תמיד יהייה עם נאראקו ! ^_______________________^

SH F

New member
../images/Emo27.gif שלום!../images/Emo140.gif + שאלה ../images/Emo37.gif

אני רואה אינויאשה רק איזה שבועיים והתמכרתי לגמרי... ו.. יש לי שאלה, וראיתי שזה שירשור שאלות, אז אני מקווה שתענו לי
השאלה- יש איפהשהו בארץ להשיג מרצ'נדייז (מזכרות כאלה...) של אינויאשה? כמו מחזיקי מפתחות, סיכות, פוסטרים ושטויות? אני יודעת שאפשר להגיש באנטרנט, אבל זה בעיקר לחו"ל וזה מסבך עיניינים... בכל מקרה תודה!

yaeluv

New member
שלום!!

XDDD אני ויערה נסענו לכנרת והיה מן שוק ושם היו מיני סטיק-לייטים כאלה עם תמונה של רין החמודה על המעטפת!! היה כיף!! אבל אפשר למצוא אותם בהרבה מקומות...אז לא כל כך עזרתי..אה!! עכשיו עשיתי חקר קטן וכנראה שאפשר לקנות מ-AMAZON.COM מוצרים של אינויאשה ולשלוח אותם לישראל..(מגניב...)

אוקי שאלה שכבר שאלתי הרבה אבל לא

מצאתי את התשובה לזה אז שוב. נכון שאינויאשה הפך לבן אדם אז כי הוא הרי שד למחצה אז גם נאראקו שד למחצה אזזזז למה נאראקו הפך באותו יום לבן אדם למה????

../images/Emo26.gif

אותו הלילה היה לילה ללא ירח, כנראה שכמו שאינויאשה הופך לבן אדם בלילה ללא ירח, ככה נאראקו נחלש בלילה ללא ירח. נראה לי.

אפשר לקבל תמונות של:

אני צריכה תמונות אבל כן כן יש אבל אני צריכה את התמונות לבד לא ביחד נגיד "רין" אז שבתמונה תהיה רק אותה... רין מיוגה סשומארו קאגומה מירוקו סאנגו ג'אקו שיפו קירארה אח של קאגומה אמא של קאגטמה סבא של קאגומה קאנה קאגורה נאראקו רסיס אבן קוגה תמונות של הבית של קאגומה כל תמונה אבל שלא יהיו אנשים בפנים! ועכשיו לתמונות ביחד!: רין נאראקו וקאגורה סשומארו ורין סשומארו רין וג'אקו זהו הרבה ואי כמה אני צריכה...
אההה וקוגה אינויאשה וקאגומה ואת הבאר אבל בלי אנשים

enjye

New member
איפה אני יכולה להוריד שירים מלאים?

כלומר מאיזה אתר...?

למעלה