שירשור שאלות/מענות/טענות

dafna12000

New member
למה השחקנים והתסריטאית לא כותבים

ידעתי שהם לא יכתבו יותר. זה היה ברור

ydinon

New member
פיק אפ מגעילים אותי

"הרב החרמן " הקטע הזה מגעיל ומאוד מכעיס אותי נמאס לי מהדעות הקדומות האלה נגד דתיים ההסתה הזאת מאוד פוגעת בנו חבל שלכותבים של פיק אפ אין לב והם מעודדים פגיעה כזאתי בציבור שלם במדינה כמובן שאני לא הולך לצפות בפיק אפ יותר לומרות שעקבתי אחרי זה ולומרות שזה עומד להיגמר חבל באמת שערוץ 10 ופיק אפ הדרדרו ככה

yanyanlew

New member
הצילו !! אני בהיסטריה !!! עזרו לי..

עיזרו לי להבין??? אני ממש מרגיש ממש כמו חטיף כדורונים היסטרי !!! פיק אפ תיגמר??? מתי? ביום ראשון יהיה פרק??? ביום חמישי האחרון? הרי יש את "את" מודל. אז מה קורה?? אני לא רוצה שיגמר... לאאאא. חייב תשובות. יום ראשון יהיה פרק? יום חמישי האחרון?? פיק אפ זה ג'וי והאפינס...

oferplone

New member
בר רפאלי. הבחורה הכי יפה במסיבה?

בכל מקום יש תמונה של בר במסיבה אתמול... עד האתרי אינטרנט של הספורט היא הגיעה
מצורף קישור לכתבה

שכטרון

New member
אני לא רוצה לפתוח דיון על זה../images/Emo59.gif

אבל גם לדתיים לא חסר דעות קדומות. עלינו, הגייז, למשל...

oferplone

New member
עכשיו היא צריכה לצאת עם כדורגלן...

לפי הכתבות היו שם הרבה כדורגלנים זה התחביב של הדוגמניות

yanyanlew

New member
איזה שלישי??? יש כמה.הרי...

הרי יש עוד 6 פרקים. לא שלישי הזה... נכון? נראה לי שלישי הבא התכוונת??? נ.ב- מה מצאת בעפר שכטר?? בלונדי אבל צימוקי, הוא דק דק דק. מילא איתן אורבך, עומר ברנע. רזי רז וערן הגורג'ס. או אולי פתית לה פתית של מקס אולארצ'יק. אני מת על בלונדינים אבל עפר שכטר נראה לי מה זה רזה. למרות שאני מת על ביטחון העצמי העצום שיש לו. אני צריך קצת משלו.

שכטרון

New member
תגובה../images/Emo59.gif

או שזה בכלל ראשון הבא
עם ערוץ 10 הזה איאפשר לדעת... ובקשר לנ.ב: אולי הוא ממש פיצפון, אבל אני לא התאהבתי בו כמו רוב המעריצות-פאקצות שלו... רק אחרי שהכרתי גם ת'אופי שלו הוא התחיל לעשות לי משהו... ואולי לא תאמינו, אבל במציאות הוא רזה כמו קיסם
הייתי בהלם שראיתי אותו מולי...

שכטרון

New member
אה, ו...../images/Emo59.gif

הוא ירד הרבה קילוגרמים בגלל סיבה שהוא מעדיף לא לפרסם... אז ששששששש

yanyanlew

New member
זהו.. שאני נדבקתי מברוריה ו..

ואני ממש ממש מקנא בכל הרזים. זאת אומרת הממש רזים. אני לא פאת פאת פאת. אלא לא דק כמו שכטר.. קיצר מאז שברוריה התחילה לקנא ולשנוא את הרזים זה נדבק לי וכל פעם שאני מסתכל על איזה חתיך, אם הוא דק דק דק אני ישר אומר לו שיאכל איזה עוגת שוקולד.... ברוריק שלי....

yanyanlew

New member
רגע רגע...

א. כנראה פיספסתי... מה זה הקטע עם הרב החרמן???? מי אמר ומתי? וחוצמזה שאם זו ברוריה אמרה אז אין לקחת ללב. טוב בכל מקרה נחזור רגע למציאות. אני דתי וגיי וחבל בכל מקרה שהוא נעלב. הוא לא צריך לקחת ללב. איזה רב? זה שחיתן את חרציצית יקינטון ואנטבה? חבל שהוא נפגע.. הוא לא אנס שם מישהו או משהו כזה. טוב בכל מקרה, לגבי הגייז אל תשכח שלא רק הדתיים לא מקבלים אותנו. יש המון חילוניים או אפיפיורים מהוותיקן שאומרים.. שזה לא אנושי, אנחנו לא בני אדם. עזוב אל תיקח ללב אף דבר. גם לא דתי שיתבטא לא יפה על גייז. זה מיותר. חג שמח לכווולנו... וההפסד שלו כשיגמר פיק אפ.

שכטרון

New member
למזלי, אני לא מאלה שזה מזיז להם

+
אם אלוהים באמת לא היה מסכים לגברים להיות עם גברים, הוא לא היה בורא אותנו כאלה. ואגב, חג שמח לכולם

yanyanlew

New member
כמה שאני.....

מסכים איתך !!! אם הוא לא היה רוצה הוא לא היה בורא. טוב, בוא לא נהפוך את הפורום הזה לצבא וגאווה. שלא יבוא איזה רביויצעק. (מבלי לפגוע בזה שכתב על זה שנפגע) זכותו להיפגע... חג ענק ומלא בפאן פאן פאן פאן וג'וי והאפינס. וכל שונאי ישראל והגייז יטבעו במים הכחולים של הטוילט .

ydinon

New member
לא לכולנו

לי למשל ממש לא וזה א) לא אומר שצריך לפתח דעות קדומות על ציבור אחר שהוא בערך 30% מהמדינה שלנו וב) צריך להזכיר לך שיש הרבה מאוד סוגים של דתיים ( אנטי ציונים חרדים חוזרים בתשובה דוסים דתיים ציוניים (שרובם מתנחלים ) כיפות סרוגות ומסורתיים שלכל אחד יש את הדעות שלו והמנהגים שלו )

moton

New member
נראה לי ש...

לדעתי לרוב השחקנים אין את הסיסמה שלהם, בגלל תקלה בהפקה. אבל למשל - אביב אלוש ומעיין הרוש כותבים בקומונות שלהם.. מקווה שהכול יותר ברור עכשיו

למעלה