ברור, אבל חלק מהשחקנים לא קיבלו את הסיסמה בכלל, שוב, בגלל תקלה בהפקה.
M moton New member 30/12/05 #15 ../images/Emo41.gifשירשור שאלות/מענות/טענות../images/Emo41.gif הכול - לכאן
O OoMEoO New member 30/12/05 #21 שלום מישהו יכול לתת לי קישור לאירוח של אביב אלוש לפני כמה ימים. אני לא מוצאת את זה! תודהנ
O OoMEoO New member 30/12/05 #22 בבקשההההה אני ממש רוצה לראות את זה ואני לא מוצאת את האירוח שלו בשום מקום
ש שכטרון New member 30/12/05 #23 לא נראה לי שהוא עלה../images/Emo59.gif אבל תעברי לעמוד הראשי של תפוז, בתפוז אישי יש אירוחים, תלחצי על הסמל, ותחפשי אביב אלוש...
לא נראה לי שהוא עלה../images/Emo59.gif אבל תעברי לעמוד הראשי של תפוז, בתפוז אישי יש אירוחים, תלחצי על הסמל, ותחפשי אביב אלוש...
L LoLi PoP 7 New member 30/12/05 #24 יש למישהו תמונות של יסמין מהחתונה?? אני חדשה... ואני מחפשת תמונות של יסמין עם השמלה... תודה רבה
E EvaNofit New member 1/1/06 #26 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif העליתי בקומנה של אביב אלוש [שאת אגב מוזמנת להצטרף] >>תעייני בשרשור http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=12257&msgid=7893994
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif העליתי בקומנה של אביב אלוש [שאת אגב מוזמנת להצטרף] >>תעייני בשרשור http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=12257&msgid=7893994
L LoLi PoP 7 New member 1/1/06 #33 תודה רבה.... אני כמעט ובכלל לא נכנס לא נכנסת לאינטרנט.. נראה אם אני אצטרף.. ושוב תודה רבה!!
ל ליאתפק New member 2/1/06 #34 שמלה של נגה שחר???? מישהו יודע של איזה מעצב היתה השמלה של נגה שחר בחתונה?? שמלה בצבע טורקיז פתוחה מאחורה, אני מחפשת כזו ...
שמלה של נגה שחר???? מישהו יודע של איזה מעצב היתה השמלה של נגה שחר בחתונה?? שמלה בצבע טורקיז פתוחה מאחורה, אני מחפשת כזו ...
ש שכטרון New member 2/1/06 #35 נצל"שששששששש../images/Emo59.gif יש שידור חוזר של מזוודות עם אביב אלוש ממש עכשיו!! אז כל אלא שהתבאסו שהם פיספסו....
נצל"שששששששש../images/Emo59.gif יש שידור חוזר של מזוודות עם אביב אלוש ממש עכשיו!! אז כל אלא שהתבאסו שהם פיספסו....
E EvaNofit New member 2/1/06 #42 מה../images/Emo35.gif שידור חוזר של מה...../images/Emo35.gif לא הבנתי כלום...... איזה ערוץ? מתי..?
ש שכטרון New member 2/1/06 #43 ../images/Emo59.gif מכירה את התוכנית "מזוודות", בערוץ ניקלודיאון? זה בדרך כלל עם 3 ילדים, אבל לכבוד הסיום עונה היה עם 3 סלבס, וביניהם אביב. הוא התמודד נגד אדיר מילר ומיכל גבריאלוב, על כרטיס טיסה לכל מקום בעולם...
../images/Emo59.gif מכירה את התוכנית "מזוודות", בערוץ ניקלודיאון? זה בדרך כלל עם 3 ילדים, אבל לכבוד הסיום עונה היה עם 3 סלבס, וביניהם אביב. הוא התמודד נגד אדיר מילר ומיכל גבריאלוב, על כרטיס טיסה לכל מקום בעולם...
E EvaNofit New member 2/1/06 #44 אהההה.... חחחח תודה מאמי../images/Emo9.gif אין לי כבלים.... לא יכולה לראות... אתה יודע אם אפשר דרך האתר שלהם אולי..?
אהההה.... חחחח תודה מאמי../images/Emo9.gif אין לי כבלים.... לא יכולה לראות... אתה יודע אם אפשר דרך האתר שלהם אולי..?