נצל"ש ניק-ניים חדש. הדס מנסון. היי :]
N NOYMAN12 New member 16/4/05 #58 מה זה ?!?!!! אני יודעת שזה פאנארט אבל הוא מבוסס על זה שזה יקרה בהמשך ??!!? אל תגידו לי שהוא יסתפר .................!!!!!!!!!!!
מה זה ?!?!!! אני יודעת שזה פאנארט אבל הוא מבוסס על זה שזה יקרה בהמשך ??!!? אל תגידו לי שהוא יסתפר .................!!!!!!!!!!!
S Stinki Winki New member 16/4/05 #59 לא נראה לי שהוא יסתפר... חח בתמונה הוא נראה כמו שילוב של יוקיטו וטויה מסאקורה
H Hadassmn New member 16/4/05 #63 נצל"ש תגידו מה זה תמונת HENTAI או משהו כזה.. כל הזמן אני רואה בקאזה אז הורדתי פעם אחת (עכשיו) זה מוריד בינתיים מה זה?
נצל"ש תגידו מה זה תמונת HENTAI או משהו כזה.. כל הזמן אני רואה בקאזה אז הורדתי פעם אחת (עכשיו) זה מוריד בינתיים מה זה?
H Hadassmn New member 16/4/05 #68 סליחה על הבורות היתרה.. שוב מה זה פאנארט? כל הזמן אני רואה אתכם מדברים על זה בפורום ואנ/לא מבינה כלום כל אופן- תודה
סליחה על הבורות היתרה.. שוב מה זה פאנארט? כל הזמן אני רואה אתכם מדברים על זה בפורום ואנ/לא מבינה כלום כל אופן- תודה
P POINTS OF AUTHORITY New member 16/4/05 #71 פאנארט זה יצירות שעשו מעריצים של תכנית אנימה... לפי השם זה FANART שמחה שעזרתי
F Fay Wood New member 17/4/05 #97 לא היחיד... גמני לא מזהה... זה אמור להיות אינויאשה?!?!!? פור גוד סייק, אוקי זה ממש אבל ממש לא אינויאשה אלה סתם פאנארט (שונאת פאנארטים... או לפחות את רובם..) והבנאדם שבתמונה באמת נראה כמו מישהו שיצא הרגע מסאקורה...
לא היחיד... גמני לא מזהה... זה אמור להיות אינויאשה?!?!!? פור גוד סייק, אוקי זה ממש אבל ממש לא אינויאשה אלה סתם פאנארט (שונאת פאנארטים... או לפחות את רובם..) והבנאדם שבתמונה באמת נראה כמו מישהו שיצא הרגע מסאקורה...
H Hadassmn New member 16/4/05 #85 אאאאאאאאאאאאאאאוף אני הורדתי את פרק 19 (אחרי שחיפשתי אותו שנה בקאזה) ובסוף הוא לא נפתח ליייייייייייייי ואני ממש חייבת לראות את הפרק הזה כדי לראות את הבאים למישהו יש אותו במחשב??? דחוףףףף ויוכל איכשהו לשלוח לי??
אאאאאאאאאאאאאאאוף אני הורדתי את פרק 19 (אחרי שחיפשתי אותו שנה בקאזה) ובסוף הוא לא נפתח ליייייייייייייי ואני ממש חייבת לראות את הפרק הזה כדי לראות את הבאים למישהו יש אותו במחשב??? דחוףףףף ויוכל איכשהו לשלוח לי??